vrijdag 8 maart 2019

Julie | Friday Nails #221 – Out Of The Dark

http://www.verodoesthis.be/2019/03/julie-friday-nails-221-out-of-dark.html

In de Friday Nails van deze week bespreek ik nog eens een nagellakje van Catrice. Deze kreeg de naam Out Of The Dark, wat naar mijn idee een verwijzing is naar de term ‘out of the park’ uit de sport baseball. Het is een vrij donkere, bruine tint met een soort duochroom effect. Ik vind deze kleur best nog passen bij deze tijd van het jaar, zeker nu de zon terug verdwenen lijkt te zijn. Ik mocht dit nagellakje lenen van vriendin Sarah dus ik heb hem zelf niet in mijn verzameling. Ik vind het altijd leuk om lakjes van andere mensen te kunnen lenen. Zo test ik ooit merken en/of kleuren die ik zelf misschien niet gekocht zou hebben. Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan zeker verder!Het flesje heeft gewoon het klassieke uiterlijk van alle Catrice nagellak. Ik vind het wel fijn als een merk zich aan één stijl houdt, uitgenomen limited edition producten dan. Het enige jammere is dat je vanuit een bovenaanzicht geen onderscheid kan maken tussen alle flesjes in een lade. Het kleurtje zou mij in de winkel niet per se aanspreken, ondanks dat ik dat lichte kleurverschil wel leuk vind. Catrice is nooit mijn favoriete budgetmerk geweest maar ik kan het zeker wel appreciëren.Het kwastje is aan de brede kant en bovenaan is het licht schuin afgerond. Het kwastje neemt ontzettend veel product in zich op, waardoor je snel en makkelijk je nagels kan lakken. Toch moet je hier mee opletten dat je niet te veel product in één keer aanbrengt. Hierdoor kan de nagellak een beetje verschuiven en een minder mooi resultaat geven. Je kan wel meteen zien dat dit een bijzondere kleur is omdat ik hier op het kwastje al zowel paars als bruin kan zien.Een eerste laag van deze kleur is meteen perfect dekkend. Je ziet nergens mijn natuurlijke nagel doorheen. De nagellak heeft een mooie glans en je ziet ook dat duochrome effect. De kleur lijkt te veranderen afhankelijk van het licht waarin je hem houdt. Soms lijkt de kleur bruin, dan weer paars of zelfs grijs! Ik vind deze kleur op mijn nagels veel mooier dan in het flesje. Deze kleur heeft me zeker weten te verrassen. Het is wel meer een herfst- en wintertint dan dat ik hem voor de aankomende zomer zou dragen. Een tweede laag van deze kleur zorgt voor een extra intens effect. Zo vind ik zelf dat je hierbij erg goed de verschillende kleuren kan terugzien. Een duochroom effect kan wel eens streperig overkomen maar dat is bij deze Out Of The Dark niet zozeer het geval. Doordat het kwastje vrij breed is en zoveel product in zich opneemt, moet je er wel op letten dat je netjes blijft werken aan de randjes. Ik zie mezelf deze kleur zeker dragen, het kan nog net in deze aanloop naar de lente. De houdbaarheid heb ik niet kunnen uitproberen maar die vind ik over het algemeen bij Catrice niet geweldig.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En dragen jullie nog meer winterkleuren op je nagels of kies je alvast voor een lichte lentetint? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten