woensdag 13 februari 2019

Julie | Shoplog Sint-Niklaas Waasland Shopping Center #1

http://www.verodoesthis.be/2019/02/julie-shoplog-sint-niklaas-waasland.html

Op 1 februari trokken Nick en ik er op uit voor een dagje Sint-Niklaas. In de namiddag hebben we kunnen shoppen in het Waasland Shopping Center, nadien kocht Nick nog een kostuum bij De Waele en ’s avonds ben ik gaan schieten. Ja dit lees je goed! Met Kerst kreeg ik van Nick namelijk als cadeau dat ik met twee echte wapens mocht gaan schieten. Dit wou ik altijd al eens doen en het was echt een super toffe ervaring! Vandaag laat ik jullie zien wat we die dag allemaal gekocht hebben, behalve het kostuum. Het is niet zo veel maar ik ben wel weer blij met deze aankopen. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Op deze foto kan je al een beetje zien wat we zoal gekocht hebben. Het is niet echt veel maar er zitten echt leuke items bij. Het kostuum kan ik nog niet laten zien omwille van het feit dat het nog wat vermaakt moet worden en we het dus niet bij hebben. Bovendien moet dit ook nog een beetje een verrassing blijven aangezien hij het op trouwfeesten wil gaan dragen. Ik kocht vooral enkele dingen die ik nog nodig had en zoals jullie kunnen zien kocht ik ook enkele boeken.Beginnen doe ik eigenlijk met wat Nick gekocht heeft. Bij Kruidvat kocht hij twee tandenborstels. Deze zijn normaal €3.99 per stuk maar nu was de tweede aan halve prijs. Omdat deze blijkbaar ook nog eens tot een bepaalde actie hoorden, kregen we er ook nog een mok bij. We mochten kiezen uit een stuk of vier patroontjes maar kozen uiteindelijk voor deze leuke ‘Donut Worry’ tas. Deze heeft een waarde van €4.99 maar kregen wij dus gratis.Om de zoveel tijd is mijn haarborstel natuurlijk aan vervanging toe. Ik koop de mijne meestal bij Hema in plaats van te investeren in een duurdere borstel. Ik redeneer altijd maar dat een duur exemplaar ook vuil wordt en regelmatig vervangen dient te worden. Voor ik een borstel de deur uit gooi, probeer ik hem eerst enkele keren te reinigen. Toch merk je na een paar keer dat hij toch echt aan vervanging toe is. Deze zwarte borstel koop ik eigenlijk altijd opnieuw bij Hema en hij kost €4.50.Ik was al een tijdje op zoek naar een aantal felle kleurtjes eyeliner en vond deze ook bij Hema. Ook een standaard zwarte kleur mag natuurlijk niet ontbreken. Vroeger vond ik eyeliner maar niks en koos ik steevast voor potloden, nu wissel ik ze graag af. Ik kocht ook nog een eyebrow pen om dat ook eens uit te proberen. Ik gebruik nu normaal gesproken enkel wenkbrauwpoeder en een fiber mascara om alles op zijn plaats te houden.

De roze eyeliner blijft belachelijk goed zitten en was haast onmogelijk van mijn hand te krijgen… Hopelijk lukt dit op mijn ogen beter wanneer ik hem over oogschaduw heen aanbreng. Deze roze eyeliner kost €4.25. Ook de klassieke zwarte eyeliner kost €4.25 en deze kocht ik eigenlijk als reserve voor degene die ik op dit moment gebruik. De soft eyeliner pen in de paarse kleur lag in een uitverkoopbak en daar betaalde ik €3.00 voor. Voor de eyebrown pen koos ik een medium bruine kleur en die kost ook €4.25.Als je mij laat kiezen tussen koffie of thee, zal ik eigenlijk het meeste gaan voor thee. Toch heb ik er een haat-liefdeverhouding mee. Té warm kan ik hem niet drinken en wanneer hij wat afgekoeld is, vind ik het niet meer lekker. Mijn grootste probleem is echter losse thee. Ik kan maar geen manier bedenken waarop ik het sneller zal drinken. Ik vind het altijd zo’n gedoe! Ik kocht al verschillende items om het me makkelijker te maken en ook dit keer viel ik er weer voor. Bij Flying Tiger zag ik deze handige fles met theezeef. Je kan gewoon de thee in het zeefje lepelen en er water overheen gieten. Het glas wordt uiteraard heel warm, maar het rubber zorgt ervoor dat je het wel kan vasthouden. Bovenaan de dop zit ook een hengsel waarmee je het zo kunnen dragen en dus ook vervoeren. Ik twijfelde even maar voor €5 kon ik deze echt niet laten liggen!
MetKerst kreeg ik zowel van Nick als van zijn zus Kelly een boekenbon van €10 van de Standaard Boekhandel. Dit leek me het ideale moment om eens op mijn gemak te neuzen in het assortiment. Ik koos eerst voor Horen Zien Zwijgen van J.D. Barker en die kost €15.99. Nadien zag ik de leuke actie ‘3 halen = 2 betalen” en bovendien waren deze boeken aan de lage prijs van €12.50 te koop. Dus ik wou eigenlijk enkel die drie boeken meenemen. Dan zou ik €25 betalen voor 3 boeken en moest ik zelf slechts 5 euro betalen. Nick wist me toch te overtuigen dat ik het andere boek ook best mocht kopen omdat ik die als eerste gekozen had. Zo betaalde ik dus uiteindelijk zelf nog €20.99 voor deze 4 boeken!Bij deze ook nog graag even de korte inhoud van de boeken die ik gekozen heb. Nora Roberts – Het eind van de rivier: “Olivia's ouders vormden onbetwist het meest stralende stel van Hollywood, tot de nacht waarin het monster kwam. Het monster dat hun imposante huis vernielde en haar moeder gruwelijk vermoordde. Nu, twintig jaar later, merkt Olivia dat haar herinneringen aan die vreselijke nacht zijn vervaagd. Maar ondanks de verschrikking en het verloop van jaren verlangt een deel van Oliva ernaar om zich die gruwelijke gebeurtenissen te herinneren, om de waarheid over haar jeugd te weten. Schrijver Noah Brady is de zoon van de politieman die Olivia na de moord weggekropen in de kast vond en wil deze beruchte nacht reconstrueren. Maar voordat ze de strijd met haar verleden kan aangaan, moet Olivia haar toekomst veiligstellen. Want het monster is terug... en waart rond in de bossen rond de Pacific Northwest.

Linwood Barclay – Geloof Je ogen: “Thomas Kilbride is geobsedeerd door kaarten. Hij verlaat zelden zijn huis, maar via het computerprogramma Whirl360 doorkruist hij hele steden. Hij grift iedere straat en ieder huis in zijn geheugen. Dan valt zijn scherpe blik op een verontrustende weerspiegeling in een raam. Het gezicht van een vrouw die wordt vermoord? Sinds de onverwachte dood van hun vader wordt Thomas verzorgd door zijn broer Ray, die zijn enige connectie met de buitenwereld is. Ray gelooft Thomas eigenlijk niet, maar om hem een plezier te doen start hij een halfhartig onderzoek. Al snel wordt echter duidelijk dat Thomas' ontdekking een ijzingwekkend complot aan het licht brengt, waardoor het leven van de broers in gevaar komt…Ook deze twee boeken spraken me dus erg aan. Tammy Cohen – De nieuwe collega: “Je collega's zie je elke dag op kantoor, maar hoe goed ken je ze eigenlijk? Amira, Sarah, Paula, Ewan en Charlie zijn al jaren collega's. Iedereen weet van elkaar hoe ze hun koffie drinken, hoe het er thuis in de slaapkamer aan toegaat en wie nachten niet slaapt door zieke kinderen. Door de komst van hun nieuwe baas wordt hun routine flink opgeschud. Opeens hangt er een totaal andere sfeer op de zaak en is niemand meer te vertrouwen. Wie heeft stiekem een grondige hekel aan iedereen? Wie saboteert de boel? Wie heeft een wel heel donker verleden? En wie is er in staat tot moord?

J.D. Barker – Horen zien zwijgen: “Al ruim vijf jaar terroriseert een moordenaar de inwoners van Chicago. Zijn modus operandi is altijd dezelfde: hij straft zondaars door hun kinderen te ontvoeren. De volgende dag ontvangen de ouders een pakketje met daarin een oor. De dag daarna volgen de ogen. Ten slotte de tong. Wanneer op het lichaam van een verkeersslachtoffer een -pakketje met een afgesneden oor word gevonden, weet -detective Sam Porter twee dingen: 1) Dit is de moordenaar die hij zoekt, 2) hij heeft 72 uur om het laatste slachtoffer te vinden, maar iets blijft aan Porter knagen. Was de aanrijding wel een ongeluk? En is de overleden man inderdaad de seriemoordenaar, of loopt de echte killer nog vrij rond?

Dat waren eigenlijk alle dingen al die ik kocht in Sint-Niklaas. Ik vond het wel eens leuk winkelen al had ik het winkelcentrum iets groter ingeschat. Er waren veel dezelfde winkels als die we hier in de buurt ook hebben maar toch heb ik enkele dingen weten te scoren. Wat vind jij het leukste dat ik gekocht heb? En heb jij al één van de vier boeken gelezen die ik gekocht heb? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten