zondag 17 februari 2019

Julie | I Heart Revolution – Macaroon Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/02/julie-i-heart-revolution-macaroon.html

Ik probeer er een wekelijkse gewoonte van te maken om op zondag een make-up review voor jullie te hebben. Dat is dit keer niet anders en ik koos voor het I Heart Revolution Macaroon Palette. Deze zat in de I Heart Revolution Chocolate Vault Set die ik voor de feestdagen kocht. Dit is het voorlaatste palette dat ik voor jullie kan reviewen uit deze set, de anderen zijn allemaal al aan bod geweest. Het palette van deze week is een koelkleurig palette, met veel blauw en groentinten in. Deze ijzige tinten worden bijgestaan door wit, bruin en koperkleuren die mij meteen aanspraken. Benieuwd naar dit palette, swatches én de look die ik er mee gemaakt heb? Lees dan zeker verder!Het is echt geen geheim meer dat ik dol ben op het uiterlijk van deze paletten! Die afdruipende chocolade vind ik ontzettend leuk en ik zou ze het liefst allemaal wel willen verzamelen. Toch zijn er ook paletten die ik minder vaak of zelfs niet zou gebruiken. Deze set vond ik echter de moeite waard om te ontdekken en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Het Macaroon Palette bevat 18 tinten in koele kleuren die ik wel weet te waarderen. Mijn aandacht werd natuurlijk meteen getrokken door de twee felblauwe kleuren! Toch was ik ook benieuwd hoe de rest van de kleuren er zou uitzien…Het palette begint met de bijzondere highlighter Coconut. Op de foto ziet hij er gewoon wit uit, maar er zit een groene glans in die ik erg tof vind in combinatie bij de overige kleuren uit het palette. Almonds is zo’n typische matte basiskleur. Beige tinten kan je perfect als transitiekleur gebruiken om je look mee te beginnen. Craze is een glanzende bruin/koper kleur die je wel vaker tegenkomt in een oogschaduw palette. Divine vind ik een prachtige kleur! Ik hou echt van dit soort diepgroene tinten en ik draag ook graag deze kleur in kleding. De showstopper uit deze rij is natuurlijk Nom Nom. Deze felle turquoise kleur gaat met alle aandacht lopen. Ik vind deze echt mooi om als accentkleur te gebruiken in een look. Baked With Love ten slotte is een matte bruine tint die je als donkere basis voor een look zou kunnen gebruiken of zelfs als een soort bruine eyeliner.De volgende rij begint met de geel/groene kleur Dessert. Misschien dat jullie deze mooi vinden maar ik denk niet dat ik een kleur zoals deze snel zal gebruiken. Petite is echter wel een mooie koperkleur met een subtiele glans in. Ik vind deze erg geschikt voor een neutrale look. Sweet Treat ziet er in de pan even opvallend uit als Nom Nom uit de vorige rij maar is toch een stuk subtieler. Deze kleur doet me echt aan zeemeerminnen en eenhoorns denken en lijkt me mooi te combineren met andere kleuren uit het palette. Sugarcoated is echt een ijzig witte kleur met slechts een klein beetje glans. Deze zou je perfect voor een halo eye kunnen gebruiken om echt van je ooglid af te knallen! Blueberry is een bijzondere bruine tint met een blauwe ondertoon. Hij is mooi maar ik heb dit soort kleuren al vaker gezien en dan vind ik ze in andere paletten mooier uitkomen. De laatste kleur uit deze rij is Whisk, een typische goudtint die je in vele paletten zal terugvinden.De laatste rij uit dit palette is zeker niet de minste. Beginnen doet het met de kleur Icing, een zacht groene tint die volgens mij mooi zal passen bij Divine. Toch had ik deze naam niet gekozen voor deze groene kleur maar voor een van de witte tinten uit het palette. Chocolate doet zijn naam dan weer wel eer aan. Het is een typisch matte bruintint die meteen aan melkchocolade doet denken. Heavenly Bite vind ik lijken op Baked With Love maar ik vind deze wel erg mooi. Ik vind deze tint in de categorie ‘matte bruintint’ mooier dan Chocolate. De kleur die mij het meest wist te verrassen was Finishing Touch. Deze glanzende, jeansblauwe kleur is echt mijn favoriet uit het palette! De kleur is zo bijzonder en de pigmentatie is zo intens… Echt een topper als je het mij vraagt. Meringue is een goudkleur die perfect bij Finishing Touch zou passen. Ik vind deze goudtint op zich niet bijzonder maar mooi is hij zeker wel. Dazzling is de koelere variant van Finishing Touch. Hij is blauwgrijs maar toch met een witte ondertoon. Dit soort kleuren had ik zeker nog niet in mijn stash!
Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met dit bijzondere palette. Ik kon niet kiezen met welke kleur ik zou beginnen, dus heb ik een mix gemaakt. Als transitiekleur gebruikte ik zowel Chocolate, Heavenly Bite als Baked With Love. Op mijn wenkbrauwbot bracht ik de kleur Almonds aan en als inner corner highlight koos ik voor Coconut. Hier zie je wel dat deze witte kleur ook een groene glans heeft. Op het bewegend ooglid koos ik voor de kleur Petite en in mijn buitenste ooghoek gebruikte ik Finishing Touch. In het echt was hij nog wat donkerder als op foto, al moest ik toegeven dat ik hem wel wat heb moeten opbouwen. Ook in mijn crease gebruikte ik Finishing Touch. Op mijn onderste wimperrand koos ik voor een combinatie van Nom Nom en Dazzling. Aan de binnenkant kwam er natuurlijk ook wat Coconut aan te pas.

Ik was best tevreden over deze look omdat ik de kleuren echt erg mooi vind! Ik wil zeker nog meer looks maken met dit palette! Als oogpotlood gebruikte ik zowel onderaan als bovenaan Cool Jazz van MAC en mijn liquid lipstick is de Ofra kleur Charmed. Ik ben erg benieuwd wat jullie mening is over dit palette en wat jullie vinden van mijn look! Laat zeker je reactie achter.

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten