zondag 24 februari 2019

Julie | I Heart Revolution – Chocolate Lipgloss x3

http://www.verodoesthis.be/2019/02/julie-i-heart-revolution-chocolate.html

In de make-up review van deze zondag eens een keer geen oogschaduw. Nee, dit keer heb ik drie lipglossen voor jullie uitgeprobeerd. In november bestelde ik de I Heart Revolution Chocolate Vault Set. Hierin zaten zes oogschaduw paletten, twee gezichtspaletten en drie lipglossen. Deze zijn, op één oogschaduw palette na, allemaal al als review verschenen hier op de blog en ik vond het tijd om ook de lipglossen is van nader bij te bekijken. Vroeger droeg ik echt enkel en alleen lipgloss, niks anders van make-up. Toen is mijn passie beginnen groeien en ondertussen draag ik eigenlijk nooit nog lipgloss. Benieuwd of deze van I Heart Revolution mij terug van gedachten laten veranderen? Lees dan zeker verder!In het begin vond ik het jammer dat de drie lipproducten uit deze set alle drie lipglossen waren. Ik had gehoopt dat er minstens ook één liquid lipstick had tussen gezeten. Ondertussen ben ik er al aan gewend en vind ik het best oké. De kleuren spraken me meteen aan en de namen ook! Deze eerste kreeg de naam Salted Caramel. Het extra leuke aan deze lipglossen is het feit dat ze ook smaken en ruiken naar de naam die ze gekregen hebben! Ik ben nu niet de grootste salted caramel fan, maar deze zoete geur vind ik wel erg lekker.Vervolgens zat ook Chocolate Cherry in de box. Deze sprak mij meteen aan omdat het een wat diepere kleur is. Ik hoopte dan ook op een goed dekkende lipgloss in een donkere kleur. Bovendien ruikt deze inderdaad heerlijk naar chocolade kersen. Wat een lekker smaakje ook om op je lippen te hebben. Ik was natuurlijk ook benieuwd of hij er op mijn lippen even intens zou uitzien als in de huls. Ik heb alle drie de kleuren geswatcht en heb ze ook in een full face ook gebruikt.De derde en laatste lipgloss kreeg de naam Praline. Deze kon natuurlijk niet ontbreken in een doos vol chocolade geïnspireerde producten. De geur van deze is iets minder duidelijk dan de andere twee maar ik ruik en proef hierbij toch ook echt wel die hazelnoot toevoeging. Deze kleur is opnieuw nude maar net wat rozer dan de bruinige tint die salted caramel is. Ik was benieuwd welke van deze drie mijn favoriet zou worden nadat ik ze geprobeerd had!Hier zie je dan alle kleuren op mijn lippen. Ik vind dat Salted Caramel en Praline op mijn lippen wel sterk op elkaar lijken. Toch zie je een subtiel verschil in de ondertoon. Chocolate Cherry had ik eigenlijk vele malen intenser verwacht… Ik had echt gehoopt op een donkerdere kleur. Toch dekken donkere kleuren vaak niet mooi en daarom valt hij me ergens ook weer wel mee. Ik vind de dekking van alle kleuren best goed en de plakkerigheid valt goed mee. Dit is echt een textuur die ik wel aangenaam vind in lipgloss. Hij blijft best goed zitten, al moet je hem na een maaltijd uiteraard wel bijwerken!Op deze foto’s zie je de kleuren in dezelfde volgorde als op de close-ups van net. Ik vind eigenlijk alle kleuren oprecht heel mooi en zie me deze zeker dragen. Toch zal ik sneller voor een liquid lipstick blijven kiezen dan voor een lipgloss. Echter kan ik deze ook combineren of dragen wanneer ik een subtiele make-up look wil. Ik vind het fijn dat deze drie kleuren in de Chocolate Vault Set zaten.

Natuurlijk ben ik nu wel benieuwd welke van deze drie jullie favoriet is? En draag jij wel eens lipgloss of kies je meer voor lipstick of liquid lipstick? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten