vrijdag 22 februari 2019

Julie | Friday Nails #219 – Cora Lolita

http://www.verodoesthis.be/2019/02/julie-friday-nails-219-cora-lolita.html

De Friday Nails van vandaag zal weer iets korter zijn dan anders. Dat komt omdat ik mijn nagels regelmatig laat doen door collega en vriendin Kim. Deze week heb ik nog eens een nieuw kleurtje om te laten zien van deze gellak. Kim werkt met ProNails producten en de kleur die ik dit keer gekozen heb, heeft de naam Cora Lolita. In de normale Friday Nails artikels laat ik natuurlijk ook het flesje, de vorm van het kwastje en meerdere laagjes zien en dat is hierbij dus niet mogelijk. Hopelijk raken jullie toch geïnspireerd door dit kleurtje. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Cora Lolita is een vrolijk koraalkleurtje dat me meteen deed denken aan de lente. Met het mooie weer van de afgelopen week, kan je niet anders als ook je nagels alvast een tof kleurtje geven! Ik hou normaal niet van oranje maar dit soort peachy/koraal tinten vind ik toch altijd wel fijn op mijn nagels. Het geeft een vrolijk gevoel en je handen zien er meteen iets meer gebruind uit. Het is misschien leuk om te weten dat ProNails deze kleur ook in zijn gewone assortiment heeft zitten. Tijdens onze jaarlijkse ruildag onder vriendinnen, kwam deze namelijk op tafel. Iemand zei nog ‘oh die lijkt op de kleur dat jij draagt!’. Ik zag meteen dat het merk hetzelfde was en ja hoor, ook de naam was dezelfde! Je kan dus ook zelf met dit kleurtje aan de slag.Ik vind lange nagels altijd erg mooi, wanneer ze geen 10 cm uitsteken bedoel ik dan. Toch vind ik dit zelf niet bepaald handig. Zowel onder de douche, achter mijn toetsenbord en op het werk erger ik mij wanneer mijn nagels wat langer worden. Om op vakantie te gaan is het wel eens fijn om wat langere nagels te hebben maar wanneer ik voor een nieuwe manicure ga, vraag ik toch altijd om ze vrij kort te maken.

Persoonlijk hou ik meer van een afgeronde nagel dan van een spitse punt of vierkant model. Dit is natuurlijk persoonlijke smaak maar zelf vraag ik dus altijd om ze mooi rond te maken. Ik vind het heerlijk dat ik op deze manier een drie tot viertal weken niet hoef om te kijken naar mijn nagels en dat ik telkens een leuk kleurtje kan kiezen.

Wat vinden jullie van de kleur die ik deze keer gekozen heb? Zijn jullie al klaar om de lentekleuren boven te halen of blijven jullie nog wat bij de donkere wintertinten? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten