vrijdag 15 februari 2019

Julie | Friday Nails #218 – Welcome To Roosywood

http://www.verodoesthis.be/2019/02/julie-friday-nails-218-welcome-to.html

Gisteren was het Valentijn en ondanks dat wij zelf dat niet echt vieren, wilde ik voor deze Friday Nails toch nog een beetje in de romantische sfeer blijven. Ik koos namelijk voor het roze/paarse lakje Welcome To Roosywood van Catrice. Het is een kleurtje dat ik geleend heb van een vriendin maar ik had het evengoed zelf in mijn stash kunnen hebben. Ik hou wel van een roze kleurtje op mijn nagels en zeker in de aanloop naar de lente. Catrice belooft op de dop een nieuwe kleur en een nieuw borsteltje dus ik was wel eens benieuwd naar dit kleurtje. Ben jij dat ook? Lees dan zeker verder!Het flesje heeft het klassieke uiterlijk van Catrice. Blijkbaar kwam dit kleurtje al minstens 6 jaar geleden uit, dus ik denk dat het borsteltje voor mij niks nieuws zal zijn vergeleken met de nagellak die ik de afgelopen jaren van het merk geprobeerd heb. Ik schrok er wel van dat deze al zo oud is, want de kwaliteit was nog steeds erg goed! Geen last van stroperigheid of andere kenmerken die op veroudering duiden. Ik vond dat deze echt aangenaam was om mee te werken en mijn interesse werd sowieso al getrokken door het kleurtje.Het kwastje ziet er inderdaad hetzelfde uit als wat ik al ken van Catrice. De haren zijn gemiddeld van lengte en een beetje aan de brede kant. De dop ligt wel fijn in de hand en het borsteltje voelt stevig aan. De bovenkant is licht afgerond en hij neemt echt super goed product op. Met één dip kan je eigenlijk al meteen twee nagels voorzien van een laagje kleur. Bovendien dekt de nagellak best goed waardoor je snel klaar bent met lakken. Ideaal dus als je nog snel je nagels moet lakken voor je de deur uit moet!Een eerste laagje van deze kleur ziet er zo uit. Ik vind dit echt een prachtige kleur en zou deze het hele jaar door kunnen dragen. Ik denk zelfs dat ik een kleur zoals deze niet beu zou worden. Oké, ik wissel wel eens graag af maar als ik ooit nog maar één kleur zou mogen dragen, zou het toch een kleur zoals deze kunnen zijn! De nagellak dekt mooi en ziet er meteen al goed uit. Ik hou van dit soort oudroze kleurtjes die niet te opvallend en fel zijn. Wellicht zit dit exacte kleurtje niet meer in het assortiment maar iets vergelijkbaars zal je nog wel kunnen vinden.Een tweede laag maakt de nagellak helemaal af vind ik! Je ziet dat de kleur nog meer spreekt en dat de glans versterkt is. Ik vind dit een mooi resultaat en was blij verrast met deze nagellak. Over het algemeen heb ik altijd gevonden dat de houdbaarheid van Catrice niet hun sterkste punt is. De nagellak is mooi, dekt goed maar blijft niet zo lang zitten zonder te chippen. Toch kan ik enkel positief zijn over dit kleurtje omdat het bij vele looks en outfits zal passen en omdat je het ook gewoon voor een avondje uit kan dragen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Doen jullie echt aan Valentijn vieren of laten jullie dat aan je voorbij gaan? Ik lees het graag in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten