vrijdag 8 februari 2019

Julie | Friday Nails #217 - Stylenomics

http://www.verodoesthis.be/2019/02/julie-friday-nails-217-stylenomics.html

Zoals wekelijks de gewoonte is, heb ik ook vandaag op vrijdag een Friday Nails artikel voor jullie. Hierin laat ik iedere keer een andere merk of kleurtje van nagellak zien. Ik heb zelf ontzettend veel flesjes in huis maar die heb ik al bijna allemaal gehad. Gelukkig mag ik ook bij vriendinnen te leen gaan voor deze artikels. Ik laat jullie vandaag het kleurtje Stylenomics van Essie zien, die ik mocht lenen van Sarah. Ik vind Essie zeker een fijn merk maar heb er zelf niet zo veel van in huis. Benieuwd of ik tevreden ben over deze kleur? Lees dan zeker verder!Het mag geweten zijn dat ik een zwak heb voor de schattige vierkanten flesjes van Essie. Ik vind ze er super leuk uitzien en doordat de naam met een sticker op de dop is gekleefd, zijn ze super herkenbaar in je stash. Stylenomics is een donkergroene kleur al zal je bij mij op iedere foto denken dat hij zwart is. Het is dan ook een erg donkere kleur die ik persoonlijk goed vind passen bij het weer van de afgelopen weken. Druilerige dagen met zelfs wat sneeuw zorgen ervoor dat ik graag een donkerder kleurtje draag op mijn nagels.Het kwastje van dit kleurtje ziet er een beetje vreemd uit aan de bovenkant. Het kwastje is niet zo lang en vrij breed van vorm. Je ziet dat de haartjes naar boven toe breed uitwaaieren en gek afgesneden zijn. Het lijk wel of iemand er met een schaartje kleine knipjes in gezet heeft. Op zich vind ik dat het kwastje nog best handig werkt, al is het aan de brede kant. Om hiermee je teennagels te lakken moet je beschikken over een vaste hand en een grote portie geduld. Ik ondervind zelfs bij het lakken van de nagels van mijn handen problemen aan de randjes. Doordat het kwastje wat dikker is, raak ik sneller mijn vel en maak ik dus vlekken op mijn vingers zelf.Een eerste laag van deze kleur doet het, zoals jullie kunnen zien, behoorlijk goed. De dekking is eigenlijk perfect maar mocht je deze een aantal dagen willen dragen, raad ik toch altijd een extra laagje aan om de houdbaarheid te verlengen. De kleur is donkergroen, al moet je al flink je best doen om dat te kunnen zien. De lak ziet er vooral vrij zwart uit en met momenten donkerblauw. Persoonlijk vind ik dat donkere tinten groen, paars of blauw er allemaal al snel zwart uitzien en dat vind ik een beetje jammer. Niks mis met een zwarte nagellak maar dan had ik wel een effectief zwarte kleur uitgekozen.Een tweede laag brengt bij dit lakje van Essie weinig verschil. De kleur is nog steeds donker en is niet veel intenser geworden. Wat ik wel altijd mooi vind, is de natuurlijke glans die deze nagellakjes hebben. Ik zie mezelf dit kleurtje zeker dragen al is het geen topfavoriet. Het kwastje werkt af en toe een beetje slordig en de kleur is toch te donker om echt als groen aanschouwd te kunnen worden. Grote voordeel is dat hij in het echt wel mooier was dan nu op foto. Bovendien dekt hij in één laag perfect en is de houdbaarheid van Essie doorgaans prima.

Is dit een kleurtje dat jullie zelf zouden kiezen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten