zondag 27 januari 2019

Julie | I Heart Revolution – Strawberry Cheesecake Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/01/julie-i-heart-revolution-strawberry.html

Op zondag is het tegenwoordig de gewoonte om een make-up review te doen en dat vind ik zelf eigenlijk erg leuk! Ik gebruik graag make-up en ga dan ook graag met nieuwe producten aan de slag. Eind vorig jaar bestelde ik de I Heart Revolution Chocolate Vault Set en daarin zaten maar liefst zes oogschaduw paletten, twee face paletten en drie lipglossen. Vandaag is het de beurt aan het Strawberry Cheesecake Palette uit deze set. De verpakking sprak me meteen aan en bij het openen werd ik ook enthousiast van de kleuren in het palette. In dit artikel laat ik alle swatches zien en natuurlijk ook een full face look. Benieuwd naar dit palette? Lees dan zeker verder!De verpakking van deze palettes heeft allemaal dezelfde vorm; namelijk die van een chocoladereep waarvan de chocolade afdruipt. Ze hebben ook nog een ander roze palette met de naam Pink Fizz die aan de buitenkant sterk lijkt op deze Strawberry Cheesecake. Persoonlijk vind ik de prijs/kwaliteit verhouding van I Heart Revolution erg goed! Ik zou al hun chocolade paletten wel willen hebben. Je krijgt telkens 18 goed gepigmenteerde kleuren voor een zeer betaalbare prijs. Bovendien hebben ze een uitgebreid gamma waarbij je voor meer uitgesproken kleuren kan kiezen of juist voor de naturelle tinten. Ik was erg benieuwd naar de swatches van dit overwegend roze palette.Zoals wel vaker het geval is, begint de eerste rij met een lichte highlighter. Fluff is een glanzende witte kleur die je perfect in je binnenste ooghoek kan gebruiken of ergens anders als opvallende highlighter. Flavour vind ik echt een prachtige kleur. Het is rozerood en dan in een matte uitvoering. Voor mij is dit de mooiste kleur uit deze rij. Slice is een vrij intense glitterkleur die een klein beetje korrelig is van textuur. Deze goudtint zie je wel vaker terugkomen in oogschaduw paletten. Butter is een zacht gele, matte kleur die je perfect als basis over je hele ooglid kan gebruiken. Vervolgens zien we Baby, die zijn naam niet gestolen heeft. Het is een lichtglanzende poeder roze tint. Juicy valt op omdat het een intense matte tint is die ik wel kan smaken. Deze kan je in je crease gebruiken of juist als accentkleur bij een verder sobere look.De tweede rij pakt een stuk feller uit dan zijn voorganger. Beginnen doet deze rij met een donker matte bruintint die de naam Earth kreeg. Een kleur die ik ook al wel eens eerder gezien heb, al moet ik zeggen dat ik deze toch wel mooi vind. Pinch is een felle koraalkleur die vooral in de zomer erg fris zal ogen. Voor een matte kleur vind ik de pigmentatie echt geweldig. Fraise is een wat donkerdere glanzende kleur die mij meer aan frambozen doet denken. Deze kleur vind ik zelf wel erg mooi en bijzonder. Vlak ernaast zien we Strawberry, een andere taal voor hetzelfde woord. Deze kleur doet me wel al meer aan aardbeien denken, al had ik hem iets donkerder verwacht. Wel een erg mooie matte kleur! Syrup is haast metallic qua glans en valt daarmee zeker op in deze rij. Dit is zo’n typisch Barbieroze tint waar je van moet houden. Op het einde zit Base, die met zijn naam ook zijn doel al verklapt. Je kan deze lichte matte tint perfect als basis gebruiken. Zelf gebruik ik kleuren zoals deze graag op mijn wenkbrauwbot.De laatste rij start met Drizzle, het zachtere broertje van Syrup. Het is een lichtroze tint met een zachte glans doorheen die ik wel mooi vind. Biscuit vind ik een beetje een rare kleur in dit palette aangezien deze echt vrij oranje is. Omdat het een matte kleur is, valt hier toch nog wel mee te werken. Forever is wat mij betreft weer zo’n typische 13 in een dozijn kleur die in wel meerdere paletten zit. Het is een glanzende bruintint die je kan gebruiken om je look iets donkerder te maken. De kleur Pour vind ik dan weer wel echt prachtig! Deze matte rood/bruin tint vind ik echt uniek en past erg mooi in dit palette. Petal heeft echt de kleur van een zacht rozenblaadje en kan dan ook perfect gecombineerd worden met de glanzende roze tinten uit dit palette, zeker omdat hij zelf matte is. Op het einde zit er nog een prachtige gouden highlighter met de naam Sugar. Ik zou deze zelfs op mijn gezicht durven gebruiken! Uiteraard heb ik ook nog een look gemaakt met dit prachtige palette. Als basis voor deze look ben ik begonnen met het combineren van drie tinten als transitie/crease kleur. Ik koos hierbij voor Juicy, Base en Flavour die samen een goede tint vormde om mijn ooglook mee te beginnen. Ik besloot nog eens voor een halo-eye te gaan en gebruike de kleur Strawberry op de binnen- en buitenkant van mijn ooglid. In mijn binnenste ooghoek bracht ik de kleur Fraise aan waarna ik Baby er nog overheen zette. Op mijn wenkbrauwbot bracht ik de kleur Butter aan. In het midden vanmijn ooglid koos ik voor de kleur Drizzle en ik bracht zachtjes de kleur Fluff aan als eyeliner. Waarna ik nog een donkerder oogpotlood er overheen aangebracht heb. Voor mijn onderste wimperrand koos ik voor een combinatie van Fraise en Forever. 

Omdat deze roze look op zichzelf al vrij opvallend was, koos ik voor een nude lipkleur. Hiervoor gebruikte ik de Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick in de kleur Pure Hollywood. Uiteindelijk was ik zelf heel tevreden over deze combinatie!

Wat vinden jullie van dit palette en van de look die ik ermee gemaakt heb? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten