zondag 20 januari 2019

Julie | I Heart Revolution – Lemon Drizzle Palette

http://www.verodoesthis.be/2019/01/julie-i-heart-revolution-lemon-drizzle.html

Vandaag heb ik nog eens een make-up review voor jullie. Afgelopen vrijdag verscheen er geen Friday Nails omdat ik toch maar naar de dokter ben gegaan met mijn rug- en nekpijn. Ik moet voldoende rusten maar wou toch opnieuw proberen een artikel te maken. Ik kocht de I Heart Revolution Chocolate Vault Set en daarin zaten maar liefst zes verschillende oogschaduw palettes. Het Lemon Drizzle Palette is er daar een van. Ik maakte zoals altijd swatches en een full face look en wil deze vandaag graag aan jullie laten zien. Benieuwd of dit palette ook iets voor jou kan zijn? Lees dan zeker verder!Het palette sprak me meteen aan met zijn frisse uiterlijk. Tegenwoordig hou ik meer en meer van frisse geuren en smaken in plaats van altijd voor het zoete te gaan. Bij het openen vond ik het meteen een mooi palette. De frisse en intense gele kleuren springen meteen in het oog maar ik zag ook warme bruine tinten en tinten zoals paars en oranjerood. Wat ik een groot voordeel vind bij I Heart Revolution is dat de verpakking super herkenbaar is, dat je echt een mooi assortiment kleuren krijgt voor een goede prijs én dat ieder palette ook een grote spiegel bevat. Ik wou meteen aan de slag met dit palette maar daarvoor wilde ik natuurlijk wel alle kleuren eerst eens swatchen. De eerste rij begint met de matte bruintint Afternoon Tea. Ik vind deze kleur niet zo bijzonder omdat dit zo’n standaard kleur is die je in veel paletten kan terugvinden. De pigmentatie is wel intens voor een matte kleur dus dat is wel een pluspunt. Just A Bite Is een roestbruine kleur met een glans er doorheen. Dit soort kleuren vind ik al meteen interessanter om mee te werken. Suger is een matte witte kleur die ideaal is om op je wenkbrauwbot te gebruiken. Mijn favoriet uit deze rij moet toch wel Scrumptious zijn. Het is een matte tint die prachtig is van kleur. Het is een soort bruine kleur met paarse ondertoon en ik vind deze echt erg bijzonder! Butter is opnieuw een lichte kleur, dit keer iets meer geel dan Sugar. Het is een zachte matte kleur die je als basis voor veel looks kan gebruiken. Op het einde zien we Baked, een shimmerkleur met rode ondertoon. Ik vind deze erg mooi maar wel een beetje vlekkerig op mijn arm.De tweede rij valt meteen op door zijn felle kleuren! Ik vind het in ieder geval prachtig om te zien. In het begin zien we Slice Of Cake, een intense matte bruintint die ik al veel mooier vind als de eerste kleur uit het palette. Lemon Slice is belachelijk goed gepigmenteerd voor een matte kleur en zeker omdat hij geel is. Ik vind deze echt uniek! Citrus gaat wel met het meeste aandacht lopen. Is het nu rood? Oranje? Zit er ook roze in? Ik kan er moeilijk mijn vinger op leggen maar vind dit wel een erg mooie tint. Fluffy is een zacht gele tint met een glans er doorheen. Dit soort kleuren zie je wel vaker in paletten die vooral gouden en bruine tinten met elkaar combineren. Tempting is een soort baksteenkleur met een duidelijke oranje ondertoon. Deze matte kleur is iets meer vlekkerig dan de andere matte kleuren uit deze rij. Delicious vind ik een erg speciale kleur. Hij houdt het midden tussen roze en paars en is zo een beetje een vreemde eend in de bijt. Toch vind ik deze kleur erg mooi!De laatste rij bevat weer voornamelijk gele en bruine tinten maar beginnen doet ze met de kleur Sunshine. Deze warme oranje kleur doet me echt aan een zonsondergang denken! Zestful is opnieuw een intense bruine kleur met een beetje glans er doorheen. Er zit ook een oranje ondertoon in, wat hem toch weer anders maakt dan Slice Of Cake uit de vorige rij. Tangy betekent letterlijk pikant en dat snap ik wel. Het is een pittig geel/goud kleurtje met een mooie glans. Zingy is dan weer een glanzende bruintint die ik mooi vind om een basic look mee te maken. Voor Sharp But Sweet moet je even zoeken omdat deze matte beige kleur dicht tegen mijn huidskleur aanleunt. Ik vind dit een mooie basiskleur of om te gebruiken op je wenkbrauwbot. De laatste kleur is Nothing But Crumbs maar gelukkig is de oogschaduw zelf niet kruimelig. Het is een zachte gouden kleur die in de pan veel donkerder lijkt. Wellicht kan je deze op je ogen wel goed opbouwen.
Natuurlijk heb ik ook een look gemaakt met deze producten. Ik wou echt gaan voor een sunset/sunrise look waarin ik echt kon spelen met de speciale gele en rode tinten uit het palette. Ik begon met Sharp But Sweet als basis over mijn gehele ooglid. Sunshine en Tempting bracht ik allebei aan als transitie kleur en dan koos ik voor Scrumptious in mijn arcadeboog. Op het bewegend ooglid bracht ik Fluffy aan en Baked koos ik dan weer voor mijn buitenste ooghoeken en voor mijn crease. Ik bracht opnieuw een beetje Sharp But Sweet aan op mijn wenkbrauwbot. Op mijn gezicht gebruikte ik het Praline Face Palette van I Heart Revolution en die highlighter uit dat palette gebruikte ik ook op mijn binnenste ooghoek. Van de kleur Zestful bracht ik ook nog een beetje aan in de crease om dan uiteindelijk Delicious te gebruiken op mijn onderste wimperrand. Ik moet toegeven dat ik de kleuren altijd flink moest opbouwen. Ondanks dat ik tevreden was over deze look, vond ik het niet altijd gemakkelijk om mee te werken.

De look heb ik afgemaakt met de LA Girl Lipliner in de kleur Smooth Plum en als lipstick er overheen koos ik voor MAC Le Pedro Lourenco Limited Edition in de kleur Roxo.

Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat jullie vinden van dit palette en van de look die ik er mee gemaakt heb! Laat zeker een reactie achter met jouw mening!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik ben totaal niet van de make-up (zou dit meer moeten dragen) maar die box ziet er zo leuk uit! en wat een mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik vind het juist heerlijk om met make-up aan de slag te gaan! :-)

   Verwijderen
 2. Eigenlijk draag ik zelf nooit ogenschaduw, maar ik verbaas me elke keer weer wat voor prachtige looks jij kan maken met allerlei kleuren! 💕

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik erg lief Balou! Ik vind mezelf nog niet eens zo'n goeie bedenker van looks! :-)

   Verwijderen
 3. Eenmaal aangebracht vind ik het een wat 'harde' donkere look, maar ik heb dan ook geen verstand van make-up. Op het palet vond ik de kleurtjes wat dat betreft vriendelijker ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dan ook bewust niet voor een zachte look gekozen maar dat zou wel mogelijk zijn met dit palette hoor Nicole! :-)

   Verwijderen
 4. Wat een mooie kleuren zitten er in dit palette. Kende dit palette nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie warme tinten, leuk met die lippenstift! X Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind de kleuren mooi en staat je goed, maar sommige ijn mij wat te fel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind de verpakking erg cool :) eyecatcher ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een uniek palette zeg, wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi kleuren zitten in deze palette. Prachtig ooglook heb je gemaakt

  https://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een toffe kleuren zitten hierin, dit merk blijft me verbazen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mij ook Evelien! Ik vind dat ze echt telkens weer weten te verrassen! :-)

   Verwijderen