zondag 30 december 2018

Julie | Update & Happy New Year!


Om te beginnen wil ik me excuseren voor het feit dat er vrijdag en vandaag geen "normaal" artikel online gekomen is. December is een ontzettend drukke maand bij mij op het werk (Rituals, weet je wel) en daardoor werk ik ook meer uren als doorheen het jaar. Bovendien zijn we 7 op 7 geopend en door het werken van een aantal zondagen was ik compleet in de war met de dagen. Ik had te weinig tijd om artikels voor te bereiden en deze week was ik enkel vrij met Kerstmis en ik wou deze liever bij mijn familie doorbrengen dan met het typen van artikels voor een hele week. 😊

Bij deze wil ik jullie alvast een schitterend einde van dit jaar wensen en een nog fantastischer begin van het volgende. Hopelijk wordt 2019 een jaar zonder zorgen, veel liefde en een goeie gezondheid voor jezelf en je familie. Geniet van elkaar en tot volgend jaar! 💗 

Veel liefs,


Julie x

1 opmerking: