woensdag 12 december 2018

Julie | Mijn Favoriete Youtubers

http://www.verodoesthis.be/2018/12/julie-mijn-favoriete-youtubers.html

Vandaag wil ik jullie graag nog eens een totaal ander soort artikel geven. Ik blog zelf al een tijdje en vroeger las ik ook ontzettend veel blogs. Tegenwoordig heb ik daar echter weinig tijd voor en kijk ik vooral veel Youtube videos. Deze kan ik combineren met andere dingen die ik doe, door mijn computerscherm in de helft te verdelen. Bovendien is het ook snel en makkelijk om op de bus even een filmpje te kijken wanneer ik onderweg ben naar mijn werk. Door de jaren heen heb ik al heel wat filmpjes gezien en ik ben op heel wat kanalen geabonneerd. Vandaag wil ik jullie mijn favoriete Youtubers laten zien en deel ik hun kanalen. Dit is geen samenwerking of advertentie, dit zijn gewoon oprecht mensen waarvan ik ieder filmpje kijk!Op nummer 1 staat bij mij VeraCamilla. Ik las vroeger haar blog dagelijks en begon na een tijdje ook haar video’s te kijken. Persoonlijk vind ik dit een van de eerlijkste, meest goedlachse Youtubers die ik ken. Ze heeft, net als ik, geen size 0 en dat maakt dat ze vaak herkenbare onderwerpen bespreekt! Ze houdt bovendien ontzettend veel van make-up en ook daar kan ik me natuurlijk in vinden. Ik word altijd vrolijk van haar filmpjes en zit vaak hardop te lachen. Bovendien maakt ze ook verschillende taboe onderwerpen beschikbaar en komen behalve make-up ook lifestyle en body positivity aan bod. De relatie tussen haar en haar vriend is ook echt prachtig om te volgen. Mocht je haar nog niet volgen of kennen? Dan raad ik je zeker aan om haar kanaal eens te bekijken. Bij deze deel ik nog een recent filmpje van haar waarmee ik echt zo hard heb moeten lachen!
2. Sophdoesnails - 723.530 abonnees

Het meest volg ik eigenlijk Nederlandse (of soms Belgische) Youtubers maar er zijn enkele uitzonderingen. Mijn favoriet hiervan is Sophdoesnails. Ondanks wat haar naam doet vermoeden, doet ze al lang niet meer alleen nagelvideos. Ze bespreekt ook make-up, doet eerlijke reviews en maakt vaak prachtige make-uplooks. Ze heeft ook een tweede kanaal, sophdoesvlogs, voor mensen die meer houden van een kijkje in haar dagelijkse leven. Samen met Revolution Makeup heeft ze ook reeds twee oogschaduwpaletten, drie lipsticks en een highlighter palette op de markt gebracht. Ik kocht hier één oogschaduw- en het highlighter palette van en ben hier zeer tevreden over. Ze is altijd enthousiast en oprecht en dat maakt dat ik enorm van haar video’s geniet. In één van haar recentste video’s geeft ze een eerlijke review van het nieuwe James Charles x Morphe Palette en maakt ze één van zijn looks na.
Iemand die ik ook graag volg is Rani Pauwels. Ze mag dan een stuk minder bekend zijn, ik hou van haar eerlijkheid. Ze is een van de weinige Belgische Youtubers waarvan ik echt ieder filmpje kijk. Op een of andere manier voelen Vlaams gesproken filmpjes vaak fake aan terwijl ik haar echt gewoon zo natuurlijk en grappig vind! Het is een tijdje wat stiller geweest op haar kanaal en dat vond ik begrijpelijk maar ook jammer. Het valt me op dat ik ook hier weer haar eerlijkheid een grote troef vind. Ze filmt zowel tutorials als shoplogs van zowel budget als wat duurdere merken. Voor mij is ze heel herkenbaar en dat maakt dat ik het altijd leuk vind om haar video’s te bekijken. In haar recentste video laat ze een Mega Boozyshop Shoplog zien!
 Dat waren dan mijn drie meest favoriete Youtubers. Ik volg ook nog mensen zoals Eltoria, NikkiTutorials, Kristina K, byAranka en BeautyGloss maar toch springen deze drie er voor mij bovenuit en weten zij mij meer te boeien. Welke Youtubers volgen jullie het meest? Ik ben benieuwd of er nog aanraders voor mij zullen tussen zitten! 

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: