zondag 9 december 2018

Julie | I Heart Revolution – Smores Palette

http://www.verodoesthis.be/2018/12/julie-i-heart-revolution-smores-palette.html

Het lijkt wel een soort traditie te worden dat ik op zondag een make-up review voor jullie heb. Hopelijk vinden jullie dit een leuke gewoonte want er komen er nog veel aan! Ik kocht zelf de Chocolate Vault Set Van I Heart Revolution op Beauty88.nl en heb ook nog een aantal paletten liggen die ik geleend heb van vriendin Karen. Vandaag bespreek ik een palette dat exclusief te verkrijgen is in de chocolate vault set. Het Smores Palette trok eigenlijk meteen mijn aandacht maar bij het openen viel het een beetje tegen. Het is een super toegankelijk palette met goud- en bruintinten maar ik vond het nogal veel van hetzelfde. Benieuwd of dit palette me uiteindelijk wist te overtuigen of niet? Klik dan op ‘Meer lezen’!Zoals ik al zei, sprak het palette me op een of andere manier wel meteen aan. Bij het openen zag ik al snel dat er veel dezelfde tinten in zitten. Ik ben er van overtuigd dat heel veel mensen dit een prachtig palette zullen vinden. Het is dan ook het perfect basis palette als je nog niet veel met kleuren durft spelen in ooglooks. Met deze goud- en bruintinten maak je de perfecte neutrale look voor overdag of een donkerdere smokey look voor ’s avonds. Toch kies ik zelf de laatste tijd vaker voor opvallende kleuren en accenttinten in mijn looks. Ik bleef dus een beetje op mijn honger zitten met dit palette. Toch was ik erg benieuwd naar de kwaliteit dus laten we maar meteen overgaan naar de swatches!Het is even zoeken voor je Marshmallow ontdekt op mijn arm. De witte kleur is matte en zo licht dat ze op mijn lichte huid haast wegvalt. Dit zou een kleur zijn die ik op mijn wenkbrauwbot gebruik. De kleur Toast knalt wel meteen van het scherm af. Ik vind deze matte kleur echt goed uit de verf komen en vind de tint best bijzonder. Als ik toast maak, mag hij toch wat donkerder zijn al gaat Roasted dan toch net een stapje te ver! De kleur zelf is echter wel mooi. Het is een intense bruine kleur met lichte glans er in. Vervolgens zien we Cracker, opnieuw een matte tint maar deze keer iets meer beige. Ik denk niet dat ik een kleur zoals deze veel zal gaan gebruiken… Broken Biscuit vind ik echter wel mooi. Samen met Dainty zijn dit kleuren die ik als intense transitiekleur zou gebruiken in een look.Rij twee begint met de donkerste bruine tint die ik ooit gezien heb! Dessert is echt super intens en dat voor een matte tint. Ik zou deze kleur niet snel gebruiken maar ik vind hem zo op de swatch wel mooi. Gooey is opnieuw een lichte beige tint die perfect afwisseling biedt met van die donkere chocolade tinten. Campfire is een zachte gouden kleur die ik zelf beschouw als de ideale gouden kleur, helaas is dit niks nieuws en zien we een kleur zoals deze in veel paletten terugkomen. Golden is een stuk intenser en heeft dan ook een donkerdere kleur. Ik vind deze erg mooi om te gebruiken op het bewegend ooglid. More S’Mores sprak me ook meteen aan omdat ik deze glanzende bruine kleur echt mooi vind. Er zit haast een rode schijn onder die ik wel weet te waarderen. Op het einde van de rij zit nog Over The Fire, een kleur die een beetje lijkt op zijn buur maar dan met iets minder glans.De laatste rij uit dit palette begint opnieuw met een intense kleur, namelijk Satisfy. Deze vind ik mooi omdat hij glanzend is maar ik heb het gevoel dat we kleuren zoals deze al zo vaak gezien hebben. Dripping In Chocolate is een matte kleur die een taupekleurige ondertoon heeft. Ik zie letterlijk pas nu hoe mooi deze tint eigenlijk is! Melted is opnieuw een vrij klassieke bruintint met een matte finish. Ik moet I Heart Revolution wel complimenteren met de intense kleur van hun matte tinten! Yummy is een veel lichtere kleur dan dat we gewend zijn in dit palette. Ik vind deze zacht glanzende kleur perfect om op je binnenste ooghoek te gebruiken om je een wakkere blik te geven. Sweet Tooth lijkt echt een krijtwitte kleur te zijn, al zie ik er ook echt wel wat zilver doorheen. De laatste kleur uit het palette is de intense koperkleur Appetizing. Deze vind ik mooi maar past naar mijn mening niet bij veel kleuren uit dit palette.Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met dit Smores Palette. Op mijn gezicht draag ik het Praline Palette dat ook in de Chocolate Vault Set zat. Op mijn ogen ben ik begonnen met Dainty als transitiekleur. Omdat hij zo intens is, moet je dit zeker met lichte hand doen en goed uitblenden. Vervolgens koos ik voor Campfire op mijn bewegend ooglid en bracht ik More S’Mores aan op mijn buitenste ooghoek. Op mijn wenkbrauwbot koos ik voor de lichte kleur Marshmallow en Yummy belande zoals voorspeld op mijn binnenste ooghoek. Bij mijn onderste wimperrand maakte ik een combinatie van Golden en Satisfy. Ik maakte de look af met het Bronze Taupe oogpotlood van Rituals en als lipstick koos ik voor de Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick in de kleur Lover.

Ik vind deze look prima geslaagd maar heb het gevoel dat ik deze ook met een stuk of vijf van mijn andere paletten kan maken. Het is wel een goed palette om dagelijks te gebruiken en dat ben ik momenteel ook aan het doen. Toch wist het me niet omver te blazen omwille van de lage variëteit aan kleuren. Voor pigmentatie krijgt dit palette dan weer wel extra bonuspunten! 

Wat vinden jullie van dit palette? Perfect of toch te neutraal? Laat zeker je reactie achter in de comments!

Liefs,


Julie x

15 opmerkingen:

 1. Wauw, ik vind de goudtinten echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie kleuren. Ik kijk altijd met verbazing naar mensen die met een oogschaduwpalette zulke mooie looks kunnen maken. Ik kan er zelf namelijk niks van, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb er natuurlijk als man zijnde niet zo veel verstand van, maar neutraal vind ik het niet. Neutraal is voor mij meer alles dicht bij hetzelfde, maar de kleuren zijn toch best variërend. Gebruik je nou ook altijd alle kleuren? Mijn vrouw zegt wel eens niet zo te houden van al die kleuren in 1 doosje, omdat je vaak niet alle kleuren ook gebruikt........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind goud en bruin neutraal wat oogschaduw betreft omdat het geen kleuren zijn die er echt uitspringen! ;-) En ik gebruik niet iedere kleur maar toch veel en dan vind ik een palette wel handiger dan allemaal losse kleuren! :-)

   Verwijderen
 4. Mooi en warm, perfect voor de kerst lijkt me. Sjieke look, maar past zowel bij sjieke kleding als een meer stoere outfit. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind deze perfect. ik hou namelijk wel van neutrale kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het palette er wel erg mooi uit zien ik ben zelf ook echt een groot revolution fan. Mooie look heb je er ook mee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Revolution is echt een super goed merk prijs/kwaliteit! :-)

   Verwijderen
 7. Wat mooi! Ik houd wel van deze natuurlijke tinten, helemaal in mijn straatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een ontzettend mooie kleuren zitten er in dit palette! De pigmentatie is ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen