zondag 23 december 2018

Julie | I Heart Revolution – Face Palettes Chocolate Strawberry & Praline

http://www.verodoesthis.be/2018/12/julie-i-heart-revolution-face-palettes.html

Onlangs kocht ik op Beauty88nl de prachtige Chocolate Vault Set van I Heart Revolution. Niet alleen zaten hier zes oogschaduw paletten en drie lipglossjes in, er zaten ook twee face paletten in. Ik ben zelf al ontzettend fan van het I Heart Revolution Bronze & Glow duo, dus ik waar zeer benieuwd naar deze twee nieuwe duo’s. De ene kreeg de naam Chocolate Strawberry en bevat een bronzer en een blush, de andere heet Praline en bevat een highlighter en een blush. In dit artikel laat ik beide producten aan jullie zien, inclusief swatches en een full face looks met beide paletten. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Het eerst opende ik dit Chocolate Strawberry Palette. De donkere chocolade op de verpakking deed me een beetje huiveren omdat ik dacht een wel erg donkere bronzer aan te treffen. Gelukkig valt dit goed mee, al is hij zeker donkerder dan die uit het Bronze & Glow duo. Met een lichte hand valt hij gelukkig goed te hanteren en vind ik hem toch mooi bij mij passen. De grote ster uit dit duo is echter de prachtige blush. Deze is ook vrij sterk gepigmenteerd en heeft een rood/roze kleur met een intense gouden shimmer. De verpakking lijkt op een mini oogschaduw palette uit deze reeks en dat vind ik erg tof bedacht.Het andere palette sprak me meteen nog meer aan. De zachte witte chocoladereep met perzikkleurige bovenkant deed me vermoeden dat deze kleuren iets zachter zouden zijn. De highlighter lijkt wel van witgoud en dat vind ik vaak erg mooi! Toch wissel ik graag af met warmere highlighters, afhankelijk van waar ik zin in heb. De blush is iets donkerder en heeft een bruine ondertoon. Toch vind ik deze ook echt erg mooi en misschien zelfs minder heftig om te dragen dan die uit het andere palette. Ik vind het leuk om deze allebei toe te voegen aan mijn collectie.Natuurlijk heb ik ook swatches gemaakt van deze vier poeders. Voor de duidelijkheid heb ik de foto’s van beide paletten er onder gezet zodat je ook goed kan zien of de kleuren overeenkomen met hoe ze er in de verpakking uitzien. Ik werd zeer aangenaam verrast door het pigment en de kwaliteit van deze producten. De bronzer is intens bruin en gelukkig niet oranje, al is hij vrij donker voor mijn lichte huid. De roze blush is zeer intens met een mooie shimmer, daar waar de bruinere blush eerder een koperkleur wordt op mijn huid. De highlighter had iets meer glans mogen hebben op de swatch maar ik vind de kleur zeker mooi!Natuurlijk heb ik deze producten ook gebruikt in een look. Links zie je de blush en bronzer uit het Chocolate Strawberry Palette en rechts die uit het Praline Palette. Ik vind ze allebei mooi uitkomen op mijn huid, al zie je natuurlijk wel dat de linkse kant iets zwaarder is. Om aan te vullen heb ik op beide foto’s natuurlijk ook nog wel een andere highlighter of bronzer gebruikt om de look compleet te maken. Ik wou bij deze even de close-ups laten zien maar ik heb de beide poeders al vaker in een full face look gebruikt ook.Op alle drie de foto’s draag ik een van de twee paletten. Ik vind dat beide blushes me goed staan, net zoals de bronzer en highlighter. Op dit moment vind ik de eerste look het meest geslaagd maar dat kan ook aan de combinatie van mijn ogen en lippen met de poeders liggen. Ik ben erg blij dat deze twee producten onderdeel waren van de Chocolate Vault set. Mochten het enkel en alleen oogschaduw paletten geweest zijn, had het voor mij iets saaier geweest. Ik vind deze face paletten dus zeker een meerwaarde omdat je ze bij veel kan combineren.

Welk duo vinden jullie het mooist? En zouden jullie overwegen om de Chocolate Vault Set aan te kopen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten