vrijdag 21 december 2018

Julie | Friday Nails #214 – Irresistible Charm

http://www.verodoesthis.be/2018/12/julie-friday-nails-214-irresistible.html

In de Friday Nails van vandaag laat ik jullie nog eens een manicure zien. Ik laat om de drie à vier weken mijn nagels doen door collega en vriendin Kim en ook dit keer koos ik weer voor een ander kleurtje. Het liefst wou ik een gouden set nagels om tijdens de feestdagen te dragen maar helaas had ze die kleur niet. Ik koos dan maar voor een klassieke rode kleur die naar het bordeaux neigt. Uiteraard is dit ook een kleur die helemaal bij Kerstmis past! De gellak is van ProNails en kreeg de naam Irresistible Charm. Kijken jullie mee?Net zoals de voorbije keren, koos ik opnieuw voor korte en afgeronde nagels. Ik vind dit het meest praktisch om mee te werken, zowel op mijn gewone job als om artikels te typen. Ronde nagels vind ik sowieso het mooist, al vind ik lange nagels altijd wel mooi om te zien. Ik koos wel eens vaker een rode kleur, zoals Hot & Spicy, maar daar zat een subtiele shimmer in verwerkt. Deze kleur is net nog wat meer bordeaux en vind ik wel toepasselijk om nu tijdens de feestdagen te dragen. Het grote voordeel van gellak is natuurlijk dat ik niet bang hoef te zijn dat er scheurtjes ontstaan in mijn manicure en dat ik er dus onbezorgd mee kan werken.Zoals jullie misschien nog weten, is mijn nagels van mijn pink er onlangs zo goed als volledig af geweest. Ik liep een hele tijd met een pleister rond maar naderhand wist Kim dit mooi weg te werken door acryl te gebruiken op mijn pink. Deze blijft echt verbluffend goed zitten als basis laag en daar overheen zet ze dan dezelfde kleur gellak als op mijn andere nagels. Ik ben echt tevreden met deze oplossing en hoop toch snel weer op een volwaardige nagel. Zoals je kan zien is deze nog korter dan al mijn andere nagels maar dat vraag ik bewust om schade te vermijden.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En welke kleur dragen jullie tijdens de feestdagen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten