vrijdag 14 december 2018

Julie | Friday Nails #213 – Hypnotic Poison

http://www.verodoesthis.be/2018/12/julie-friday-nails-213-hypnotic-poison.html

In de Friday Nails van vandaag heb ik nog eens een nagellakje van Essence voor jullie. Deze komt uit het Color & Go Gamma en dat zou moeten betekenen dat hij goed dekt en vooral snel droogt, of dat is toch wat ik daaruit kan opmaken. De kleur die ik jullie laat zien, kreeg de naam Hypnotic Poison. Met zo’n naam schep je natuurlijk een hoge verwachting, al vrees ik ervoor dat hij niet echt zal hypnotiseren! ;-) In het flesje vind ik dit kleurtje er best leuk uitzien. In het najaar hou ik wel van paarse en bordeaux tinten, zeker voor op mijn nagels of als lipstick. Ik was dus zeer benieuwd naar dit kleutje! Jullie ook? Lees dan zeker verder!Het flesje ziet er vrij basic uit. Op de voorkant kan je lezen uit welke collectie hij komt en dat het een sneldrogende nagellak zou moeten zijn. Wat ik wel tof vind, is dat de dop alvast de kleur heeft van de nagellak zelf. Op deze manier is hij super herkenbaar in je stash, als je alle flesjes naast elkaar bewaard. Mijn nagellakjes zitten allemaal in een lade, dus als ik er van boven op kijk, is dit een zeer herkenbaar flesje. De Color & Go lijn heeft geen grote flesjes maar ik vind dit formaat prima om een kleur uit te proberen of ergens mee naartoe te nemen.Het kwastje van deze nagellak is vrij normaal. Persoonlijk ben ik wel fan van de nagellak van Essence omdat ze behalve betaalbaar ook erg degelijk zijn van kwaliteit. Dit kwastje begint iets breder aan de onderkant en loopt dan wat spitser uit in de punt. Ik vind dit zelf best goed werken omdat je zo minder snel foutjes maakt. Er steken nergens haartjes uit dus dit zou een succesformule moeten zijn om foutloos te werk te gaan. Het kwastje neemt bovendien veel product op, waardoor je meteen al twee nagels in één keer kan voorzien van een laagje kleur.De dekking bij één laag vind ik zelf al erg mooi! Je ziet dat het een roze kleur is met een subtiele shimmer er doorheen. In het flesje is hij nog wat donkerder maar dat valt dus volgens mij op te lossen met een tweede laagje. Deze kleur vind ik zelf echt perfect voor de feestdagen omdat hij erg feestelijk is maar toch ook geschikt voor iedereen. Doordat het kwastje veel product opneemt, kan je ook snel en makkelijk je nagels lakken voor je naar een feestje vertrekt. Hij droogt snel maar je moet hem natuurlijk wel nog even laten uitharden.Een tweede laag maakt de kleur nog een stuk intenser! Wat ben ik verliefd op deze kleur! Het is een perfecte paars/berry tint die ik echt geweldig vind voor deze periode van het jaar. De glans die je ziet, is ook volledig afkomstig van deze nagellak want ik heb geen top coat gebruikt voor dit resultaat. Ik vind deze kleur echt prachtig en zou mezelf deze dus zeker zien dragen. De subtiele shimmer vind ik een fijne toevoeging omdat deze niet te opvallend is in de vorm van een aanwezige glitter.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Voor mij is Hypnotic Poison de perfecte eindejaartint! Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten