vrijdag 7 december 2018

Julie | Friday Nails #212 – Holographic Bordeaux

http://www.verodoesthis.be/2018/12/julie-friday-nails-212-holographic.html

Het nagellakje dat ik vandaag aan jullie laat zien, heb ik eigenlijk overgenomen van mama. Toen we haar spullen uitgezocht hebben, wou ik deze graag zelf houden om te proberen. Het is er echter nooit van gekomen, tot nu. Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van de Hema make-up en nagellak, misschien daarom dat ik deze nooit eerder geprobeerd heb. Ik was in ieder geval wel benieuwd of hij mijn voorgevoel zou bevestigen of dat ik wel verrast zou worden. Het lakje heeft een zogenaamd holografisch effect en kreeg daardoor dan ook de naam Holographic Bordeaux, hoewel ik hem zelf eerder paars vind van tint. Benieuwd naar dit lakje? Lees dan snel verder!Ik wil bij deze nog even een shoutout doen naar mijn grootmoeder! Zij heeft haar ontspanning gevonden in het ‘kleuren voor volwassenen’ en ik mocht al haar tekeningen gebruiken om foto’s mee te maken voor de blog. Ik vind deze bijvoorbeeld echt prachtig en de kleuren passen ook echt perfect bij elkaar! Ikzelf ben nooit fan geweest van kleuren en dus vind ik wel dat ik even mocht zeggen dat deze door haar gemaakt zijn. Over naar de taak van de dag; het Hema nagellakje. Ik vind de flesjes vrij basic en dat geeft ze een simpele uitstraling. Voor mij moet het niet altijd met toeters en bellen maar deze vind ik toch een beetje te sober. Je ziet wel meteen de kleur zitten en zoals ik al zei is deze voor mij echt paars. Doordat er een holografisch effect beloofd wordt, zie je uiteraard wel verschillende kleurtjes terug in het flesje.Het kwastje van deze nagellak ziet er op het eerste zicht prima uit. Het begint vrij smal maar loopt naar boven toe een beetje breder uit. De haartjes zijn niet allemaal gelijk afgesneden maar dat die je vooral op de close-up aan het begin van dit artikel. Doordat het een smal kwastje is, kan je deze nagellak ook perfect aanbrengen op je teennagels. Ik meen me te herinneren dat ik nooit fan was van de Hema nagellak omdat hij niet goed blijft zitten maar ik wist niks meer over de dekking of het lakgemak van een kwastje. Daardoor was ik toch wel nieuwsgierig naar dit kleurtje.Wauw! Ik werd meteen omver geblazen door het resultaat van een eerste laagje. De dekking is eigenlijk al perfect en dat had ik zelf niet verwacht. Of het effect nu echt holografisch is? Nee, dat is het niet. Het komt eigenlijk zelden tot nooit voor dat een make-up product een echt holografisch resultaat kan neerzetten. Toch vind ik het effect van deze kleur wel erg mooi. Je ziet verschillende kleuren zonder dat er echt grove glitters aanwezig zijn. Ik vind deze kleur met zijn shimmers dan ook echt heel mooi.Een tweede laag maakt het geheel echt helemaal af! De kleur is intens en spat bijna van het scherm. Voor mij is dit overduidelijk paars maar dan met roze, rode en zilveren shimmers in verwerkt. Hij droogt bovendien vrij snel op en heeft een semi-matte effect, wat je vooral op de vorige foto na één laag een beetje kan zien. Ik vind de dekking erg mooi en zoals je kan zien heeft het kwastje ook pluspunten verdiend omdat ik nergens geknoeid heb. Ik kan wel blijven kijken naar deze bijzondere kleur! Helaas heb ik de houdbaarheid niet kunnen testen en dat is vaak waar het misliep in het verleden. Toch zou ik dit prachtige kleurtje zeker kunnen aanraden.

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie ervaring met nagellak van Hema? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten