woensdag 26 december 2018

Julie | Deauty Kerstbox 2018

http://www.verodoesthis.be/2018/12/julie-deauty-kerstbox-2018.html

Ik heb er zo goed als een maand op moeten wachten maar eindelijk heb ik hem in huis: de Deauty Kerstbox van 2018. Volgens mij liep er iets mis bij de bestelling maar uiteindelijk heb ik hem dan toch ontvangen. De box van vorig jaar vond ik best oké maar ook weer niet fantastisch. Er zaten vrij ‘saaie’ producten in, niet echt heel feestelijk voor een Kerstbox. Ik was dus zeer benieuwd naar de inhoud van de box van dit jaar. In de inleiding beloven ze een box gevuld met de perfecte mix tussen verzorgings- en schoonheidsproducten om de feestdagen stralend door te brengen. Ben jij net zo benieuwd naar de inhoud als ik? Lees dan zeker verder!Op de foto hierboven krijg je alvast een indruk van de producten die in de box zitten. Ik zie meteen dat er dit keer zes producten inzitten waarvan er een aantal zeker full size verpakkingen zijn, dat is zeker een meevaller! Deze box kost €25 en dit is de inhoud:

-      Noughty Hair Care To The Rescue Shampoo – 250ML (Full size: 250ML - €8)
-      Klorane Lait Hydratant Cupuaçu Bio – 75ML (Full size: 200ML - €10)
-      Seacret Handcrème Shea Boter – 100ML (Full size: 100ML - €23.95)
-      L’Oréal Le Vernis Color Rich 005 Vendome Pearl – 5ML (Full size: 5ML - €7)
-      Maybelline Metallic Foil Liquid Lipstick 120 Nemesis – 5ML (Full size: 5ML - €8)
-      Uriage Bariéderm Cica-Lèvres Lippenbalsem – 15ML (Full size: 15ML - €7)

Het enige product dat niet full size aanwezig is in deze box, is de Klorane Bodylotion. Verder zijn het allemaal volwaardige producten en dat maakt dat de waarde van deze box komt op een mooie €57.70. Dit is zeker niet de hoogste waarde ooit maar ik vind het best prima als je bekijkt dat de handcrème op zichzelf al bijna de volledige vraagprijs voor deze box dekt. Op het eerste zicht vond ik het leuk om zoveel verschillende merken en producten te zien maar natuurlijk bespreek ik ook ieder product nog in detail.“Arriveren op een eindejaarsfeest zonder cadeau is natuurlijk not done, maar aankomen met een verdord kapsel is niet veel beter… Leg je lokken daarom tijdig in de watten met deze To The Rescue Shampoo van Noughty Hair Care! Hiermee herstel je de vochtbalans van je haar met 97% natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloempit- en amandelextracten. Een succesrecept voor lokken die zowel sterk als zacht aanvoelen.”

Als ik me niet vergis was over dit product al gecommuniceerd dat het in de box zou zitten. Dit merk is nieuw en exclusief verkrijgbaar bij Di en ik ben eigenlijk best benieuwd naar deze shampoo. Ik ontdek graag nieuwe merken en ben altijd op zoek naar de beste verzorging voor mijn haar. Noughty heeft onder andere lijnen voor een gevoelige hoofdhuid / pluizig, droog en beschadigd haar / fijn en futloos haar / krullend of golvend haar. Bovendien is het merk geschikt voor vegetariërs en veganisten en naar eigen zeggen testen ze geen van hun ingrediënten ‘op Bambi, Lassie of Skippy’. Een erg leuk merk om te ontdekken in deze box! Mijn uiteindelijke mening zien jullie sowieso nog passeren in een opgemaakt artikel.“Vergeet alles wat je weet over karitéboter: er is een nieuwe topper op de markt die tot 1.5 keer meer voedende bestanddelen bevat! De vochtinbrengende (en biologische) bodymilk van Klorane is immers verrijkt met cupuaçu, zodat jij elke porie van je huid ermee kan hydrateren. Zo nodig je de natuur deze winter uit in je badkamer – en dat volledig ecologisch verantwoord.”

Het is niet de eerste keer dat er een product van Klorane in een Deautybox zit maar toch heb ik nog niet zo veel ervaring met het merk. Er zat al eens een shampoo en een douchegel in een box maar een bodymilk zat er nog nooit eerder in. Ik ben dus erg benieuwd naar deze hydraterende crème en zeker in de winter kan deze goed van pas komen. Hij is geschikt voor een droge tot zeer droge huid en zou 24u hydratatie beloven. Ook dit product is voor 97% bioloigsch! Ik hou vaak van een wat meer geparfumeerde bodylotion maar vind zo’n zachte en neutrale geur ook wel eens fijn om mee af te wisselen. Ik ben dus zeker tevreden met dit product.
 


“Nu de kerstlichtjes van zolder gehaald mogen worden, haal je best ook je handcrème weer boven. Want dit feestseizoen wil je toch écht niet met droge winterhanden aan de kersttafel zitten, hé? Deauty zorgt voor “happy hands” met deze luxueuze crème van Seacret – één van onze favoriete skin care brands. Zachtjes inmasseren, et voilà. Laat die handschoenen dit jaar maar achterwege!”

Een tijd geleden heeft Deauty eens een box uitgebracht met enkel en alleen producten van Seacret. Op dat moment kende ik het merk nog niet maar ik ben er wel fan van geworden. Het zijn prijzige producten maar hun bodylotion is echt fantastisch! Ik vond het dan ook tof om weer eens een product van dit merk te ontvangen. Een handcrème komt altijd wel van pas en de textuur is vrij rijk waardoor hij zijn beloftes zeker kan nakomen. Het is een erg voedende balsem met een erg neutrale geur. Deze gaan we hier thuis zeker en vast met twee gebruiken!“L’Oréal moeten we natuurlijk niet meer aan je voorstellen, maar ook dit doorwinterde beautymerk blijft innoveren: door hun nieuwste nagellak met kostbare oliën te verrijken, bijvoorbeeld! Dankzij de speciale formule is de lak makkelijk aan te brengen in één beweging. Zo ben je er meteen 100% zeker van dat je nagels een showstopper zullen zijn op je volgende eindejaarsfeestje.”

Ik weet niet of de verschillende boxen ook verschillende kleuren bevatten maar ik ontving in ieder geval deze witte nagellak met de naam ‘005 Vendome Pearl’. Het is een parelmoerlak die ik zelf niet snel zou kiezen in de winkel maar net daarom is het wel leuk om zo’n kleur te ontvangen in deze box. Mijn uitgebreide bespreking van deze nagellak zal nog zeker volgen in een Friday Nails artikel binnenkort. Ik weet niet of ik deze kleur zou dragen voor de feestdagen maar op zich vind ik hem zeker niet lelijk.“Op zoek naar een manier op je ‘little black dress’ wat op te leuken voor Oud en Nieuw? Wat dacht je van een vleugje metallic op je lippen? Yassss queen! Maybelline Metallic Foil maakt je stoutste beautydromen waar deze feestperiode. Met een glaseffect om ‘u’ tegen te zeggen, zet je je lippen extra in de picture. Helemaal klaar voor die ene unieke kus tijdens het vuurwerk!”

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op lipsticks en zeker op liquid lipsticks! Metallic kleuren lijken weer helemaal in te zijn en dat terwijl ikzelf toch nog voornamelijk bij de matte kleuren blijf hangen. Toch vond ik deze kleur meteen erg tof, al vraag ik me wel af of ook hiervan iedereen dezelfde kleur heeft ontvangen. Deze paarse kleur met roze shimmers lijkt me nu niet voor iedereen geschikt maar ikzelf hou er wel van! Ik ben zeker blij met dit product, al is het zeker geen kleurtje om dagdagelijks te dragen. Bij de juiste oogmake-up en kleding kan hij zeker je look afmaken!“Deze winter heb je natuurlijk niet alleen nood aan producten om glamoureus voor de dag te komen op gala’s en recepties, je moet jezelf in de eerste plaats beschermen tegen de barre weersomstandigheden. Vergeet daarbij je lippen niet! Met deze eerste barrièrelippenbalsem met Polu-2P voorzie je je smakkers van een laagje isolatie. Beschermen, regenereren en verzachten: hij doet het allemaal!”

Tijdens de wintermaanden komt een lippenbalsem natuurlijk altijd van pas! Ik heb er altijd eentje bij de hand, zowel in mijn handtas als thuis. Ik ben wel benieuwd naar deze lippenbalsem omdat hij toch wel heel wat beloftes heeft. Uriage ontdekte ik ook dankzij Deauty en ik moet zeggen dat ik hun producten erg fijn vind. Het product is gemaakt zonder water, maar is zelf wel waterbestendig. Bovendien is het hypoallergeen en zonder parfum. Dit lijkt mij de ideale beschermer voor je lippen tijdens de koudste maanden van het jaar! Ook met dit product ben ik dus zeer tevreden.

Dat was dan de inhoud van de nieuwste Deautybox voor Kerst. Ik moet zeggen dat ik ontzettend positief ben over deze inhoud. De waarde mag dan niet zo hoog liggen, ik vind de inhoud echt erg aangenaam. Een shampoo, bodymilk, lippenbalsem en handcrème komen altijd wel van pas en die nagellak en liquid lipstick vind ik ook een fijne toevoeging! Wat vind jij van de inhoud van deze box? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Mooie inhoud! Wauw, die liquid lipstick is prachtig. Staat je zo mooi! Ook die Seacret Handcrème lijkt me erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Evelien! Hij is wel erg speciaal he? En ja dat is hij zeker! :-)

      Verwijderen