woensdag 28 november 2018

Julie | Opgemaakt #57 – Oktober

Vandaag laat ik jullie weer eens alle producten zien die ik opgemaakt heb in een maand tijd. Dit keer zijn het mijn opgemaakte producten van oktober. Volgens mij is het de eerste keer dat dit voorkomt, maar ik heb alles in collages weten te gieten dus er komen geen afzonderlijke foto’s aan bod. Beginnen doe ik zoals altijd met de opgemaakte geurkaarsen.

Van Rituals hebben we de The Ritual Of Anahata Geurkaars opgemaakt. Dit is de Limited Edition geur van vorige winter en die vond ik echt erg lekker. Helaas kan je deze dus niet meer opnieuw kopen. Van Candra hebben we twee pakjes met grote theelichten opgemaakt. Deze branden zo’n 9 uur en dat vind ik ideaal. We hebben de Ocean Breeze en de Red Berries variant opgemaakt. Beiden zou ik nog wel eens opnieuw kopen, al ruik je de geur van deze eigenlijk niet zo sterk in ons huis… Benieuwd wat ik nog meer heb opgemaakt?

Wat handcrèmes betreft hebben we goed ons best gedaan in oktober! De eerste die je ziet is de Watermelon Lemonade geur van Bath & Body Works. Deze namen we mee op vakantie in september en hebben we thuis verder opgemaakt. Ik vond deze ideaal van formaat en vond de geur ook lekker. Ik wil zeker nog andere geuren uitproberen van Bath & Body Works!

Van Cien, het huismerk van Lidl, hebben we een grote tube handcrème opgemaakt. Deze was met amandelolie en sheaboter. Volgens mij nam ik deze over van een vriendin tijdens een van onze ruilmomenten. Ik vond deze niet slecht maar zou hem zelf niet per se opnieuw kopen. Mocht je op zoek zijn naar een grote tube, goedkope handcrème kan deze best iets voor jouw zijn.

Van Rituals hebben we de The Ritual Of Ayurveda Hand Lotion opgemaakt. Ik vind deze geur ontzettend lekker en de lotion trekt snel in. Toch ben ik zelf meer fan van de dikkere textuur van de Hand Balms van Rituals. Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen om in de zomer te gebruiken maar ik zal toch sneller kiezen voor de hand balm omdat we deze toch ’s nachts gebruiken.

Wat gezichtsverzorging betreft heb ik ook enkele producten opgemaakt. Het eerste product is het VinoPerfect Serum van Caudalie. Ik mocht deze uitgebreid uitproberen en vond hem oprecht erg fijn. Het is geen goedkoop product maar ik vind het zijn geld wel waard. Mijn huid zag er prima uit in de periode dat ik deze dagelijks gebruikt heb.

Van Rituals namen we een kleine Brightening Face Exfoliator mee op vakantie. Deze tube gezichtsscrub komt nog uit het oude gamma en daarom wou ik hem dan ook graag opmaken. Nick en ik hebben deze samen gebruikt. Hij doet prima zijn werk maar ik vind de vernieuwde versie iets lekkerder van geur.

Unani is een merk dat ik nergens kan vinden om te kopen maar waar ik wel fan van ben dankzij Deauty box. De Il-luminate Cream vond ik perfect als nachtcrème en ik heb de tube dan ook tot de laatste druppel opgemaakt. Ik hou van dit merk en heb al verschillende producten kunnen proberen en ik vond deze allemaal fijn. Helaas weet ik dus niet waar ik het merk zelf kan kopen.

Dit zijn misschien niet de meest spannende producten maar ook deze maak ik natuurlijk op. Ik heb het over deze wasproducten! Van Robijn maakte ik de Puur & Zacht Wasverzachter op. Ik wissel graag af wat wasverzachter betreft en ik denk dat ik deze fles eens ergens gratis bij gekregen heb. Ik vond hem prima maar koop toch elke keer weer een andere fles.

Van Lenor koop ik al een hele tijd de Unstoppables Wasparels en ook hiervan heb ik al verschillende varianten geprobeerd. Toch komt deze Luxueus variant er uit als mijn favoriet. Deze geur vind ik zelf het lekkerst dus daarom koop ik deze ook het vaakst opnieuw.

De volgende categorie die ik kan laten zien, zijn haarproducten. Links zie je de Biocura Beschermende Crèmespoeling. Deze kan je kopen bij Aldi en is eigenlijk speciaal voor gekleurd haar. Dat heb ik zelf niet maar volgens mij heb ik deze van mama overgenomen en is hij even in een vergeethoekje geraakt. Hij rook lekker dus daarom heb ik hem wel opgemaakt. Ik vond hem prima van werking maar kan natuurlijk niet echt beoordelen of hij goed is voor gekleurd haar.

Van Yves Rocher nam ik een kleine Reparation Shampoo mee op vakantie, die ik nadien thuis opgemaakt heb. Ik heb hiervan al eens een grote fles opgemaakt dus ik kende de shampoo al. Ik vind deze op zich wel oké maar vind hem ook niet echt heel bijzonder. Ik denk dus niet dat ik deze nog eens opnieuw ga kopen maar slecht is hij ook zeker niet.

Batiste is mijn favoriete merk van droogshampoo en ook hun kleine flesjes vind ik ideaal om ergens mee naartoe te nemen. Dit keer maakte ik een travel size van de Cherry Variant op. Dit is niet mijn favoriete geur maar toch vond ik hem erg lekker en hij doet uiteraard zijn werk erg goed. Deze zou ik dus zeker aanraden!

In de categorie make-up heb ik behoorlijk wat opgemaakt! Later in dit artikel zien jullie nog wat andere opgemaakte make-up maar ik begin bij de basis. Ik heb een Maybelline Instant Anti-Age Concealer in de kleur Light opgemaakt. In het begin vond ik deze niet zo zuinig in gebruik maar ik moet toegeven dat het een geweldige concealer is! Ik heb deze dus ondertussen ook al opnieuw gekocht en ga dat zeker blijven doen, al wissel ik ook af en toe wel af.

Van Bourjois heb ik een flesje Healthy Mix Foundation in de kleur 51 Light Vanilla opgemaakt. Lange tijd heb ik deze foundation als enige gebruikt maar ondertussen ben ik verkocht aan de foundations van Milani en Smashbox. Zoek je nog een betaalbare drogist foundation met medium dekking? Dan zal deze van Bourjois je zeker bevallen!

Van L.A. Girl heb ik de Pro Prep HD Face Primer opgemaakt. In dit product zitten siliconen, dus als je huid daar slecht op reageert zou ik deze overslaan. Ik vond deze persoonlijk wel fijn in gebruik en daarom heb ik hem ondertussen ook opnieuw besteld. Hij is betaalbaar, matte en brengt fijn aan. 

Wanneer je make-up gebruikt, is het natuurlijk ook belangrijk om deze te verwijderen. Wat oogmake-up betreft, zweer ik eigenlijk bij de Mild Eye Make-Up Remover van Rituals. Zoals je kan zien heb ik thuis een grote fles opgemaakt en nam ik op vakantie de travel size mee. Ik heb deze nadien ook thuis opgemaakt, toevallig allebei in oktober. Ik koop deze iedere keer opnieuw, zowel in het groot als in het klein.

Van Hydra Science heb ik een Comfort Toner opgemaakt. Dit is mogelijks de beste, meest betaalbare toner die ik ooit gebruikt heb. Helaas kan ik deze niet meer vinden bij Carrefour, waar ik deze vroeger wel altijd kocht daar. Jammer want ik vond hem echt fijn van geur en werking en hij was erg goedkoop! Mocht ik deze opnieuw zien in de rekken, koop ik deze zeker opnieuw.

Het valt ondertussen wel op dat ik veel vakantieproducten thuis verder opgemaakt heb. Zo zie je hier ook de Rituals After Sun Lotion die ik altijd meeneem op vakantie. Ik vind deze erg fijn van werking en van geur en hij plakt niet op mijn huid. Ik was deze keer een beetje verbrand maar ben niet gaan vervellen dankzij dit product. Hiervan heb ik altijd een tube in huis.

Van Rituals hebben we ook nog de The Ritual Of Karma Shower Scrub opgemaakt. Ik zeg ‘we’ omdat zowel Nick als ik deze lichaamsscrub gebruiken. Hij werkt tan enhancing dus deze nemen we altijd mee op vakantie maar ook thuis gebruiken we deze milde scrub graag onder de douche. De geur is bovendien ook super lekker dus ook hiervan heb ik eigenlijk altijd een exemplaar in huis.

Ook van Rituals is deze Shianti Shower Doucheolie. Het is nog een oude verpakking van het The Ritual Of Ayurveda gamma en ondertussen heb ik de nieuwe variant in gebruik. Ik vind het af en toe fijn om een doucheolie te gebruiken voor wat extra hydratatie. Je kan deze in de plaats van een doucheschuim of –gel gebruiken maar soms gebruik ik deze er zelfs nog na. Ik heb dit product in verschillende geuren in huis.

Wat handhygiëne betreft heb ik ook weer enkele producten opgemaakt. Thuis hadden we laatst de The Ritual Of Happy Buddha Handzeep van Rituals in ons navulbaar pompje in de badkamer. Dit is niet mijn favoriete lijn maar de handzeep beviel me op zich wel. Deze Refill verpakkingen zijn super handig en ik koop deze dan ook regelmatig in alle verschillende geuren.

Uit de The Ritual of Ayurveda lijn hebben we op vakantie een kleine verpakking van de handzeep gebruikt. Deze nam ik mee terug naar huis, sowieso om hem verder op te maken maar ook om deze nadien weer te kunnen vullen! Ik ga nooit meer op vakantie zonder een van deze kleine handzeepjes!

Bath & Body Works staat volgens mij het meest bekend om hun geweldige Pocket Bac’s. Deze kleine flesjes bevatten handgel en zijn te koop in ontelbaar veel geuren. Ik vind deze geweldig en heb altijd een flesje in mijn handtas. Dit keer heb ik de Japanese Cherry Blossom geur opgemaakt. Deze vind ik erg lekker maar het liefst wil ik alle geuren die beschikbaar zijn in huis halen.

Iedere maand zit er ook een categorie met ‘basics’ in mijn opgemaakt artikels en daar zijn we nu bij aangekomen. Jullie weten misschien al dat mijn pinknagel van mijn linkse hand er volledig af geweest is en om mijn ‘nagel’ te beschermen heb ik lang de Hansaplast Finger Strips pleisters gebruikt. Deze zijn fantastisch omdat ze een lang stuk hebben dat je wel vier keer rond je vinger kan draaien. Daardoor blijven ze super goed zitten en ik heb hier echt veel aan gehad! Vanaf nu heb ik altijd zo’n doosje in huis.

Van Albert Heijn eigen merk heb ik weer een pakje Wattenschijfjes opgemaakt. Deze vind ik zelf erg fijn maar kon ik al een paar weken niet meer vinden in de supermarkt. Jammer want ik vind deze erg betaalbaar en van goede kwaliteit.

Van Nivea gebruikte ik de MicellAIR Waterproof Reinigingsdoekjes. Deze nam ik mee op vakantie en heb ik nadien verder thuis opgemaakt. Geen goedkope doekjes maar deze doen wel prima hun werk om een eerste laag make-up te verwijderen. Ik zou deze dus nog wel eens opnieuw kunnen kopen.

Wat ik behalve een handgel ook altijd bij heb, zijn Wet Wipes zoals deze van H&M. Deze waren in de Soft Peach variant en die vond ik erg lekker. Ik vind het onmisbaar om zulke kleine natte doekjes bij te hebben dus ik zou deze dan ook zeker opnieuw kunnen kopen.

Bij Action verkopen ze het merk Alvira en daarvan vind ik hun gezichtsscrub echt geweldig. Ook hun Wattenstaafjes vond ik fijn in gebruik en we hebben dan ook een volledig doosje opgemaakt. Ik kan echt niet zonder omdat ik ze zowel voor mijn oren gebruik als wanneer ik geknoeid heb met make-up. 

Deze drie producten behoren niet echt tot één categorie op het eerste zicht. Behalve dan dat het alle drie favorieten van mij zijn! Links zie je namelijk mijn favoriete deodorant; de Lady Speed Stick in Orchard Blossom. Ik kan ondertussen niet meer tellen hoe vaak ik deze al gehad heb, maar hij blijft mijn favoriet! Ik probeer hiervan altijd een exemplaar in huis te hebben.

Van Rituals hebben we altijd op verschillende plaatsen in huis de Geurstokken staan. Dit keer hebben we een fles van The Ritual Of Sakura Geurstokken opgemaakt. Deze hebben we op de slaapkamer gezet maar hiervoor kiezen we voortaan toch terug The Ritual Of Dao. Deze Sakura variant is wel ideaal voor een badkamer of een woonruimte.

Nog meer Rituals met deze The Ritual Of Dao Bed & Body Mist. Hiervan heb ik altijd een exemplaar op mijn nachtkastje staan. Ik gebruik deze heerlijke spray namelijk op mijn kussen vlak voor ik ga slapen. Het is een ontspannende geur dus het helpt me om makkelijk in slaap te vallen. Hiervan heb ik altijd een flesje in huis.


Zoals ik in het begin al zei, heb ik nog wat make-up producten opgemaakt. Ik heb een volledige Kiko Kiss Balm in de smaak/geur 05 Raspberry opgemaakt. Deze bevat SPF 15 dus deze heb ik vooral in de zomermaanden veel gebruikt. Ik heb hiervan nog een exemplaar reserve liggen dus die hoef ik nu nog niet opnieuw te kopen.

Van MAC nam ik een travel size van hun Fix+ Prep & Prime Spray mee op vakantie die ik naderhand thuis heb opgemaakt. Ik gebruik deze spray erg graag en heb deze dan ook in de grote variant in huis. Dit formaat is ideaal om mee te reizen dus deze zou ik ook zeker opnieuw kopen.

Ook van Essence heb ik een Instant Matt Fixing Spray opgemaakt. Deze vond ik persoonlijk niet slecht maar dan verkies ik toch die van MAC. Of deze echt matteerde vind ik moeilijk om te zeggen maar op zich was het een prima spray. Mocht je dus een op zoek zijn naar een budget fixing spray zou ik hem wel kunnen aanraden.

Helaas heb ik ook twee producten moeten weggooien die niet meer goed waren. Als eerste de Rituals Eve’s Kiss Lipbalm, die al een behoorlijke tijd in een andere verpakking zit ondertussen. Dat is dan ook de reden dat deze niet meer zo lekker rook dus heb ik hem weg gedaan. Van NYX heb ik ook een Lipstick moeten weggooien. Deze kwam uit een collectie waarbij de lipsticks twee kleuren hadden in één huls. Dit was de 430 Teh Rock A Fellas variant. Ik vond deze op zich wel leuk toen ik hem kocht maar de kleuren waren nogal fel waardoor ik hem niet heel vaak gebruikt heb. Hij was nu niet meer goed en wegens dat hij Limited Edition was, kan ik hem hoe dan ook niet meer opnieuw kopen.

Dat was dan weer de hele waslijst aan producten die ik in oktober heb opgemaakt! Wat is jullie favoriete item uit dit artikel? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

14 opmerkingen:

 1. de producten van rituals. die vind ik ook heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo..wat heb je veel producten opgemaakt. Goed gedaan! Tijd voor shoppen dus

  https://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat doe je goed! De producten van Rituals vind ik sowieso altijd fijn en ik heb alweer een heleboel nieuwe producten voordat ik überhaupt een product van dat merk heb opgemaakt. En Batiste is inderdaad een super fijn merk droogshampoo (ook mijn favoriet!) Ik vind de geuren nooit heel lekker, maar dat is het enige merk wat bij mij daadwerkelijk zijn werk doet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Britt! En ik heb ook een heleboel producten nog in mijn kast staan hoor! :-) En Batiste doet inderdaad als enige echt goed zijn werk!

   Verwijderen
 4. The ritual of Karma heeft mijn vrouw ook. Ze is er heel tevreden van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, wat heb je veel opgemaakt! Ik hou het eigenlijk niet zo bij, maar volgens mij gaat er bij ons niet zo veel doorheen op een maand :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat dacht ik vroeger ook niet Saskia! Maar door het bij te houden zie je pas hoeveel het is! :-)

   Verwijderen
 6. De handcréme van Rituals. Waarschijnlijk heb ik dan wel de dikkere variant. Ik heb 'm al twee keer opnieuw gekocht. Heel fijn. Van lippenstiften weten veel mensen volgens mij niet dat ze eigenlijk maar beperkt houdbaar zijn (iets van een jaar na opening!).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die dikkere variant is echt heerlijk! :-) En ik hou het in de gaten wanneer ze slecht zijn maar zeker niet altijd na een jaar al... :-)

   Verwijderen
 7. Die handlotion van Rituals is echt Lekker, ik gebruik hem ook dagelijks!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is fijn om te horen! Hij is dan ook echt lekker he! :-)

   Verwijderen