zondag 4 november 2018

Julie | L’Oréal Multi-Mask Mini Kit

http://www.verodoesthis.be/2018/11/julie-loreal-multi-mask-mini-kit.html

Wat gek om te beseffen dat het alweer november is! De tijd gaat echt super snel voorbij en zoals altijd heb ik ook deze eerste zondag van een nieuwe maand een maskerreview voor jullie. Een hele tijd geleden kocht ik de Goed Gevoel Beautiful Box. In die box zaten verschillende producten en eentje daarvan was deze L’Oréal Multi-Masking Mini Kit. Ik wou dit al langer eens uitproberen maar toch kwam het er maar nooit van. Het is dus een set met drie verschillende gezichtsmaskers die je dan tegelijkertijd op je gezicht aanbrengt. Op deze manier, geef je je huid echt specifiek wat ze nodig heeft op dat moment. Benieuwd hoe me deze set bevallen is? Lees dan zeker verder!Het setje zit erg leuk verpakt in een doosje waarbij je meteen de individuele verpakkingen al ziet zitten. Het lijken wel koffiecapsules of van die kleine melkverpakkingen. Op het doosje staat alle nodige informatie gedrukt. Het is de bedoeling dat je afhankelijk van de behoefte van je huid, de maskers op een bepaalde manier gaat aanbrengen. Het groene masker zuivert de huid en bevat drie pure kleien en eucalyptus. Het zwarte masker geeft een detox aan je huid en bevat bovenop de drie pure kleien steenkool. Het derde en laatste masker heeft een rode kleur en heeft exfoliërende eigenschappen. Ook hierin zitten drie pure kleien maar zijn er rode algen aan toegevoegd. 

Op de verpakking stellen ze al drie verschillende combinaties voor: after workout, after party en workaholic. Telkens gebruik je de maskers op een andere manier en dat concept vind ik wel erg interessant. Je huid heeft inderdaad niet altijd dezelfde behoeftes en ik vind het een fijn idee om hier telkens op te kunnen inspelen. Ik wou eerst kiezen voor de workaholic combinatie maar besloot toch dat de after party verdeling het beste zou zijn voor mijn huid op het moment dat ik de maskers ging uitproberen.De maskers brengen allemaal fijn aan en ruiken lekker fris. In de potjes zit meer product dan wat je voor één keer nodig hebt. Ik heb deze dus zo goed mogelijk terug dicht gedaan en in een dicht doosje gestoken om ze zo snel mogelijk nog een tweede en zelfs derde keer te kunnen gebruiken. Het enige ‘vervelende’ is dat je telkens tussendoor je handen of kwast moet afspoelen als je deze maskers aanbrengt om er zeker van te zijn dat je ze niet gaat mengen. De maskers hebben alle drie een andere textuur en ik begrijp dus zeker het nut van deze met elkaar te gaan combineren.

Als eerste bracht ik het exfoliërende masker aan op en rond mijn neus en kin omdat ik daar toch altijd het meeste onzuiverheden aantref. Op mijn voorhoofd koos ik voor het zuiverende masker omdat ik een vrij normale huid heb maar toch een iets vettere T-zone. Op de rest van mijn gezicht bracht ik het zwarte detox masker aan. Deze maskers geven allemaal een fris gevoel op de huid zonder te tintelen. Het groene en zwarte masker drogen een beetje hard op, het rode masker blijft soepel aanvoelen. De maskers spoelen gemakkelijk af en nadien voelt mijn huid overal fris en zacht aan. Ik heb geen behoefte om extra crème te smeren omdat mijn huid nergens trekkerig aanvoelt of roodheden vertoont. Persoonlijk vind ik deze combinatie van maskers erg fijn en zeker omdat ze voor iedere persoon op een andere manier gecombineerd kunnen worden! Voor mij is dit zeker een aanrader en ik zou dan ook geneigd zijn om vaker te gaan multi-masken!

Wat vinden jullie van deze mini kit met maskers? Hebben jullie zelf al eens een multi-mask combinatie geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!


Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ze klinken erg fijn! Grappig die verschillende kleuren op je gezicht, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat ziet er een beetje gek uit he? Maar fijn zijn ze zeker Evelien! :-)

      Verwijderen