woensdag 7 november 2018

Julie | I Heart Revolution – Chocolate Vault Set

Ieder jaar opnieuw probeer ik mezelf een cadeau te geven rond of voor de feestdagen. Ik kocht al eens enkele Advent Kalenders, vorig jaar kocht ik de NYX LippieCountdown met allemaal verschillende lipproducten en dit jaar besloot ik niet te lang te wachten en al meteen deze I Heart Revolution Chocolate Vault Set te bestellen op Beauty88.nl. Er was namelijk een kleine korting op en ik heb deze kunnen kopen voor €64.95 en dan had ik gratis verzending en kreeg ik er nog een cadeautje bij ook. Deze set bevat maar liefst 6 oogschaduw paletten, 2 face paletten en 3 lipglossen. Dat kon ik voor die prijs echt niet laten liggen! Twee dagen later had ik mijn pakket al in huis en vandaag wil ik de inhoud graag aan jullie laten zien! Kijken jullie mee?

De set kwam in een super leuke doos, net een gigantische chocolade reep. Op de sleeve die rond de verpakking zat, kon je al lezen welke paletten er in de verpakking zaten. Bovendien zou deze set een waarde hebben van £100, wat momenteel neerkomt op €113.90. Wat ik vooral ook erg leuk vond, was dat er een aantal exclusieve paletten in de set zitten en sowieso ook een aantal nieuwe paletten. Zelf heb ik het originele Chocolate Bar Palette en Sweet Peach Palette van Too Faced en van I Heart Makeup heb ik het Naked Chocolate Palette, het Death By Chocolate Palette en het Mint Chocolate Palette. Ik vind deze kwalitatief zeker niet slecht en vaak zijn ze te koop voor zo’n €10 per stuk! Deze set sprak me dan ook meteen aan en daarom heb ik ook niet lang getwijfeld voor ik hem besteld had.


Is het geen plaatje om naar te kijken? Mijn beautyhart ging alvast sneller slaan bij het zien van deze prachtige paletten bij elkaar. Ik vind de vormgeving super leuk, al weet ik dat er mensen zijn die deze gekleurde, druipende chocoladerepen ook een beetje goedkoop vinden ogen. Toch krijg je altijd waar voor je geld omdat de oogschaduw van een prima kwaliteit is! Je betaalt vaak rond de €10 voor 18 kleurtjes, wat mij toch een mooie deal lijkt. Het Salted Caramel Palette (tweede van links onder) is het enige palette dat ik al eens in de winkels gezien heb, de anderen had ik nog nooit gezien en ik kon dan ook niet wachten om ze allemaal te openen!


Hieronder ga ik ieder palette aan jullie laten zien maar de reviews met swatches en full face look volgen nadien nog in aparte artikels. Blijf de komende tijd Verodoesthis dus zeker in de gaten houden als je benieuwd bent naar welke looks ik ga maken met deze paletten!

Het eerste palette dat ik opende, was het Lemon Drizzle Palette en deze kan je normaal gezien ook apart kopen. Het is een nieuw palette maar geen exclusive voor deze set. Ik begin meer en meer te vallen voor gele en rode tinten en zeker wat oogschaduw betreft. Je kan je dus voorstellen hoe enthousiast ik werd bij het openen van dit palette. Ik vind de kleuren erg mooi en kan me meteen enkele combinaties voorstellen die ik graag wil proberen! Je kan kiezen voor een felle over-the-top look of kiezen voor een neutrale overdag combinatie en dat vind ik zo fijn aan dit palette. I Heart Revolution kiest ook altijd voor een goeie combinatie tussen glanzende en matte tinten en ik maak dan ook graag looks die beide texturen combineren. Dit palette vond ik al zeker erg tof om mee te beginnen!


Het volgende palette dat ik opende was het Macaroon Palette. Ook deze is nieuw maar niet exclusief. Het is een palette dat vooral veel groen- en blauwtinten bevat. Ik zou niet meteen aan macarons denken, voor mij is dit eerder een mermaid palette. De laatste tijd probeer ik wat meer kleur te gebruiken in mijn oogschaduwlooks en niet altijd voor de veilige goud-met-bruin combinatie te kiezen. Volgens mij ga ik dus zeker nog veel looks kunnen creëren met dit palette. Daar waar Lemon Drizzle duidelijk heel warme tinten bevat, heeft Macaroon vooral veel koele tinten. Ik ben fan van beiden maar merk dat zeker de koele tinten mij toch goed staan. Ik wil dus zeker graag aan de slag met dit palette, ondanks dat de kleuren me niet omverblazen bij een eerste aanblik.


Een palette waar ik dan weer wel onmiddellijk verliefd op werd, is dit Cranberries And Chocolate Palette. Opnieuw overwegend warme kleuren maar ik hou echt van die dieprode bordeaux en berry tinten. Zeker naar de winter toe zie ik al prachtige combinaties voor mij met aangepaste lipstickkleuren! Bij deze heb ik ook alvast besloten dat ik dit palette het eerste zal reviewen uit deze set. Binnenkort mogen jullie dus de eerste review al verwachten, waarbij ik alle kleuren apart laat zien in swatches en met een full face look! Bovendien is dit een exclusief palette voor deze set en daardoor ben ik er nog eens extra blij mee. Dat bevestigt voor mij dat dit een goede aankoop geweest is.


Het Salted Caramel Palette is het enige palette uit de set dat niet nieuw of exclusief is. Ik heb onlangs een hele reeks paletten van vriendin Karen mogen lenen en zij had dit ook in haar stash. Ik had nog niet de kans gehad om hier foto’s van te maken dus dit palette zal ze wat sneller terugkrijgen dan verwacht. Het viel me trouwens op dat dit het enige palette is waarbij de namen van de individuele kleuren nog op de plastic beschermfolie gedrukt zijn. Bij de andere paletten hebben ze er voor gekozen om deze rechtstreeks onder de kleuren in het palette zelf te drukken, een fijne verbetering! Persoonlijk spreekt dit palette me niet super sterk aan, al ben ik wel benieuwd naar de roze en blauwe kleur uit rij twee. Deze springen zeker in het oog tussen alle andere neutrale tinten.


Het volgende palette dat ik opende, was het Strawberry Cheesecake palette, opnieuw een exclusief exemplaar voor deze set. Ik ben op veel gebieden niet een typische girly girl die houdt van alles wat roze is maar toch sprak dit palette me zeker aan. Op mijn ogen hou ik wel van roze en paarse tinten dus dan kan ik met dit palette zeker mijn hartje ophalen. Gelukkig zijn het niet allemaal Barbietinten en kan je ook veel donkere kleuren terugvinden in dit palette. Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe dit palette me zal bevallen. Ik kan alvast wel zeggen dat dit opnieuw een palette is waarvan ik tevreden ben dat het in de set zit.


Naar het laatste palette was ik eigenlijk erg benieuwd. Het Smores Palette is ook een exclusieve toevoeging aan deze set en door de witte accenten op de verpakking was ik nieuwsgierig naar de kleuren die ik zou aantreffen. Helaas stelt dit palette me op het eerste zicht wat teleur. Het is een combinatie van goud- en bruintinten en daar blijft het dan ook bij. Ik ben er van overtuigd dat heel wat mensen super tevreden zijn met dit perfecte basics palette waarmee je een natuurlijke look kan creëren. Toch denk ik dat er niet veel variëteit tussen de kleuren zit waardoor je looks nogal snel op elkaar gaan lijken. Dit is zo’n palette waar ik even mee aan de slag moet om te zien of ik er blij van word of niet. Jammer dat deze laatste een beetje tegenvalt voor mij.


In deze Chocolate Vault Set kan je ook twee gezichtspaletten terugvinden. Ik heb het Bronze & Glow Palette van I Heart Make-up en de bronzer die daarin zit is echt mijn ultieme favoriet. De highlighter is ook mooi maar de bronzer gebruik ik echt dagelijks. Ik was dan ook blij om te zien dat dit Chocolate Strawberry Palette een combinatie was van een bronzer en een blush. Het gekke vond ik wel dat het lijkt of er al een vingerafdruk stond in de bronzer, of ligt dat nu aan mij? De bronzer is aan de donkere kant dus die moet ik gaan hanteren met een lichte hand. De blush vind ik echter prachtig! De gouden gloed die over de blush heen zit vind ik echt fascinerend mooi. Ik denk dat ik dit palette er zeker vaak ga bijnemen als ik aan de slag ga met de oogschaduw paletten!


Het volgende face palette is het nieuwe Mini Praline Palette. Deze bevat een prachtige koele highlighter en een donkere blush. Ik vind deze combinatie opnieuw erg mooi dus ik ben blij dat deze in de set zit. Het enige wat ik jammer vind aan deze combinaties, is dat ze slechts per twee zitten. Zo zou ik persoonlijk telkens een setje maken met zowel blush, bronzer als highlighter. Ik ben er zeker van dat deze goed zouden verkopen want nu moet je toch telkens nog een extra product er bij nemen om je look te vervolledigen. Toch ben ik blij met dit palette omdat ik de kleuren erg mooi vind. 


Tenslotte zitten er in deze set ook nog drie lipproducten. Enerzijds had ik gehoopt dat het echte liquid lipsticks zouden zijn die langhouden zijn maar het zijn drie lipglossjes geworden. Ergens begrijp ik die keuze wel omdat meer mensen deze tinten zullen dragen in een lipgloss dan wanneer het een super dekkende liquid lipstick is. De eerste kleur is een grote trendkleur op dit moment; namelijk Salted Caramel. Ik heb sowieso de indruk dat tegenwoordig alles in de smaak/kleur salted caramel gemaakt word! De kleur is vrij nude en past denk ik bij iedereen. Extra leuk aan deze lipglossjes? Ze smaken/ruiken ook echt naar datgene waarnaar ze vernoemd zijn. Het lijkt me dan ook leuk om deze te gaan combineren met de paletten uit deze set.


De tweede kleur uit deze set kreeg de naam Chocolate Cherry. Ik ben een beetje verliefd geworden op deze bijzondere kleur. Is het rood, bordeaux of berry? Zullen we het houden op chocolade kers? De naam lijkt dus perfect gekozen voor deze kleur en ik vind hem dan ook ontzettend mooi als winterkleur. Ook deze ruikt erg lekker en het betreft opnieuw een lipgloss. Ik draag eigenlijk nooit meer lipgloss maar deze kleuren vind ik zo mooi dat daar wel eens verandering in zou kunnen komen. Bovendien kunnen de ze ook perfect over een lipstick heen gedragen worden om je lippen extra glans en kleurintensiteit te geven.Het laatste item uit deze set is de Praline Lipgloss. Ik vind deze kleur een beetje aanleunen naar Salted Caramel als is deze duidelijk wat rozer van kleur. Opnieuw een erg veilige keuze die letterlijk iedereen wel zal staan. Ik had het misschien wel leuker gevonden als deze set drie verschillende texturen had bevat van lipproducten. Een gloss, een lip cream en een liquid lipstick bijvoorbeeld. Toch ben ik zeker niet ontevreden met de kleurkeuze dus dat maakt alweer heel wat goed. Oh en vergeet zeker die extra pluspunten voor geur/smaak niet!

Ik ben echt ontzettend tevreden met deze Chocolate Vault set. Er zitten misschien twee oogschaduw paletten in die niet helemaal mijn ding zijn en de lipgloss had voor mij evengoed liquid lipstick mogen zijn maar verder ben ik erg blij met de inhoud. Persoonlijk vind ik ook dat I Heart Revolution goed rekening gehouden heeft met verschillende huidskleuren en leeftijden. Het is een set die iedereen zou kunnen bevallen op enkele uitzonderingen na. Je hoort het al een tijdje aankomen denk ik maar ik ben blij met het cadeau dat ik mezelf gedaan heb dit jaar.

Wat vinden jullie van deze set? En welk palette is jullie favoriet uit al deze prachtige opties? Laat het gerust weten in de comments want ik ben erg benieuwd naar jullie mening!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

 1. Wauw, echt heel erg leuk. Ik vind de bruine kleuren zelf het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat begrijp ik, dat is toch wat neutraler als alle felle tinten! :-)

   Verwijderen
 2. Dat zijn best veel kleurtjes dat erin zitten! Heb toch even goed moeten kijken want toen ik de foto's eerst zag dacht ik effectief dat het om een verrassingspakket met allemaal chocolades ging.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, waar het hart van vol is? ;-) En het zijn inderdaad heel veel kleurtjes! :-)

   Verwijderen
 3. haha, ik heb nu eenmaal niet zo veel met mak-up, maar ik ben dol op chocola!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw, wat een mooie palettes! Dat Mini Praline palette, prachtig is die <3 En het Smores palette heeft echt de perfecte kleuren. Ik ben verliefd. Ik wil ze eigenlijk allemaal! Tof dat je dit met korting kon kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Evelien! De set is nog beschikbaar, misschien leuk voor op je kerstlijstje? ;-)

   Verwijderen
 5. Ziet er erg mooi uit zeker de verpakking

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw. super. de combi chocola en make up. ziet er echt leuk uit al die kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke doosjes! En ook grappig hoe de inhoud zo mooi matcht bij de kleur chocolade :) Mooie neutrale kleuren ook, daar houd ik wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind ze zelf ook allemaal super leuk qua verpakking! :-)

   Verwijderen