zondag 11 november 2018

Julie | I Heart Makeup – Chocolate Vice Palette

http://www.verodoesthis.be/2018/11/julie-i-heart-makeup-chocolate-vice.html

Sinds kort veranderde I Heart Makeup van naam naar I Heart Revolution. Het palette dat ik vandaag review, heb ik geleend van Karen en komt nog wel uit het I Heart Makeup tijdperk. Het gaat over het Chocolate Vice Palette. Ik ben de tel al lang verloren als het gaat om chocolade paletten maar ik vind ze altijd wel erg mooi. Ze allemaal kopen is natuurlijk onbegonnen werk en daarom vind ik het extra leuk dat ik ze mag lenen van Karen. Zelf kocht ik dan recent nog de Chocolate Vault set van I Heart Revolution, dus verwacht zeker nog veel reviews de komende periode! Benieuwd hoe de kleuren uit dit palette me bevallen en welke look ik er mee gemaakt heb? Lees dan zeker verder!Het palette zelf heeft een vrij donkere uitstraling, terwijl dat aan de binnenkant goed meevalt, vind ik. Het is een vrij koel palette met neutrale tinten, oranje/rode tinten en een aantal bruine kleurtjes. Ooit heeft dit palette een tijdje op mijn wishlist gestaan maar toen kocht ik enkele anderen en haalde ik het er weer af. Zo op het eerste zicht is het voor mij geen palette dat ik nog niet eerder heb gezien. Oké, de kleuren zijn mooi, dat geef ik toe! Maar zijn dit zulke unieke tinten die je in geen andere palette terug kan vinden? Nee zeker niet. Toch wou ik graag beginnen aan de swatches en maakte ik nadien een full face look met dit palette.De eerste rij kleurtjes heeft mij niet omver geblazen, al mag je natuurlijk ook niet teveel verwachten van een rij met tinten die zo licht is. Bovendien probeer ik mezelf ook altijd voor te houden hoe betaalbaar deze paletten zijn en wat dat betreft vind ik ze prijs/kwaliteit gezien wel heel prima. Het palette begint meteen met de kleur Vice. Grappig dat het zo’n licht gouden highlighter is, terwijl ze de buitenkant van dit Vice Palette helemaal donker zwart gemaakt hebben. Sway is een matte tint die ik zelf altijd mooi vind op het wenkbrauwbot. Satisfy heeft al wat meer glans maar is toch ook erg subtiel. Require is een erg mooie, zachte perziktint die ik wel vind passen in dit palette. Op het einde van de rij zit Convert, een bruintint die je volgens mij in zowat elk oogschaduw palette kan terugvinden. Het palette krijgt sowieso van mij al bonuspunten voor het apart benoemen van iedere kleur! Treat is een prachtige matte bruintint met een ietwat rode ondertoon er in. Habit is een erg mooie gouden shimmer kleur die volgens mij bij iedereen mooi zal passen. Mocht je nog op zoek zijn naar een fijne kopertint om te dragen tijdens deze herfst, dan is Persuade zeker iets voor jou! Need had van mij iets sterker mogen zijn omdat het een erg mooie koele tint is die je perfect als transitie kleur kan gebruiken. Crave trekt meteen de aandacht omdat het een glanzende bruintint is die perfect gebruikt kan worden in de buitenste ooghoek om je look wat meer diepte te geven. Lust is een bijzondere kleur die in de pan haast zwart lijkt maar toch meer grijs/bruin uitvalt eens je hem gebruikt.De laatste rij uit dit palette bevat iets meer warme tinten dan de andere rijen. De rij begint met Reason, een prachtige perziktint met een goed glanzend pigment. Ik vind deze erg mooi om op je bewegend ooglid te gebruiken als basis van je look. Must is een semi-matte kleur die meteen de aandacht trekt als je het palette opent. Ik vind deze erg mooi en ben blij dat er nog enkele van deze kleuren in de laatste rij zitten. Maleficence is ook een erg speciale kleur. Iedereen kent wel baksteenrood maar voor mij is dit baksteenbruin, if that makes sense? Fancy trok ook meteen mijn aandacht en ik vind deze kleur dan ook erg mooi! Ze ligt zeker in de lijn van Must en daardoor kan je deze erg goed combineren. Afsluiten doen we met de matte witte tint Appeal die ik zeker goed vind passen tussen deze andere kleuren.Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met dit palette en hierboven zie je dan het resultaat. Ik begon met Convert als transitiekleur waarna ik Must in mijn lower crease aanbracht. Op het bewegend ooglid koos ik voor Require. In de buitenste ooghoek blende ik de kleur Fancy uit naar mijn crease en bracht ik nog wat Crave aan op de buitenste ooghoek voor een ietwat donkerder resultaat. Op mijn wenkbrauwbot koos ik voor de kleur Sway en voor mijn binnenste ooghoek viel de keuze op Vice. Onder mijn ogen gebruikte ik een combinatie van Fancy en Crave om het een mooi geheel te maken. Ik vind vooral het kleurverloop in deze look erg mooi. Het is een mix van goud, bruin en zelfs burgundy geworden waar ik toch wel tevreden over ben.

In het begin had ik niet zo’n hoge verwachtingen van het palette maar toch bevielen de kleuren me wel. De look die ik gemaakt hebt, vind ik zelf wel mooi en volgens mij past hij bij heel veel mensen goed. Hebben jullie dit palette al eens gebruikt? En wat vinden jullie van de kleuren en mijn look? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

27 opmerkingen:

 1. Dat is een fijne kleurenpallet waarme je echt alle kanten uit kunt. Ziet er echt helemaal top uit! Je look past inderdaad bij velen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb bruine ogen maar heb het gevoel dat deze kleuren echt wel wat voor mij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die goudkleurige ogen vind ik wel mooi hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zelf wat meer van de warme tinten. Ik vind dat de look heel erg mooi bij jou staat trouwens. Zelf heb ik het palette niet thuis..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij passen vaak de koele tinten het best! :-) En dankjewel!

   Verwijderen
 5. Ik ben niet zo bekend met make-up en kan er eigenlijk niet zoveel op antwoorden, maar wat ik wel kan is je complimenteren voor je leuke site. Ik vind het een mooie site die goed in elkaar zit. Structuur en overzichtelijk. Ik ben op het moment erg zoekende naar een nieuwe/profesionelere stijl en vind jouw site inspirerend! bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Net zo'n waardevolle comment als wanneer je over mijn make-up gesproken had hoor Mario! Bedankt voor je complimenten! :-)

   Verwijderen
 6. Oeh die Satisfy vind ik echt heel mooi! Mooie set dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er zitten echt prachtige kleuren in dit palette. Mooi vormgegeven ook. Echt zo'n leuk merk is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind de vormgeving echt ontzettend leuk Evelien! :-)

   Verwijderen
 8. Wauw mooie kleuren make-up en je hebt je prachtig opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooowh wat een mooie kleuren, word er altijd hebberig van ;) Vind ze goed bij de tijd van het jaar passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt er een mooie look van gemaakt! Which reminds me dat ik gewoon wat vaker make-up mag/moet dragen. Ik hou het te vaak op enkel mascara en eyeliner....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat gaaf dit. de verpakking maar ook de kleuren. erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Reacties
  1. Dat is zeker een van de meest intense kleuren uit het palette! :-)

   Verwijderen
 13. Nee niet eerder gebruikt maar ik vind je look heel geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow heel mooi zeg, ik kan er nog veel van leren!

  BeantwoordenVerwijderen