vrijdag 30 november 2018

Julie | Friday Nails #211 – Victory Lap

http://www.verodoesthis.be/2018/11/julie-friday-nails-211-victory-lap.html

In de Friday Nails van deze week, laat ik nog eens een gellak zien. Normaal gesproken laat ik iedere week een andere kleurtje nagellak zien, maar sinds ik mijn nagels om de paar weken laat doen bij vriendin en collega Kim, vind ik het ook leuk om mijn gellak manicures aan jullie te tonen. Ik koos nog eens een nieuw kleurtje uit, dit keer met de naam Victory Lap. Het is een roze/paarse wijntint die in bepaalde lichtinvallen lijkt te veranderen van kleur. Benieuwd hoe deze kleur er echt uitziet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Ik koos er opnieuw voor om mijn nagels kort te laten zetten. Persoonlijk vind ik lange nagels echt ontzettend mooi maar ook echt onhandig. Ik kan er niet goed mee werken, typen, verpakkingen opendoen… Het ziet er leuk uit maar ik kan er enkel op vakantie mee om. Daarom kies ik er door het jaar altijd voor om mijn nagels zo kort mogelijk te zetten. Daarbij heb je uiteraard nog de keuze voor een bepaalde vorm. Je kan ze recht maken, rond, spits… De mogelijkheden lijken eindeloos. Persoonlijk vind ik afgeronde nagels nog steeds het mooist, dus daar kies ik dan ook altijd voor.De kleur Victory Lap houdt voor mij het midden tussen roze, paars en rood en heeft een tint die het best te beschrijven is als wijn- of pruimtint. Ik vind deze kleur heel bijzonder omdat het me alvast doet verlangen naar de feestdagen. Deze kleur staat chique zonder echt te donker te zijn en staat bij vele outfits en make-up. Ik ben een beetje verliefd op deze kleur en dat terwijl ik normaal niet snel kies voor roodtinten. Het voordeel van gellak is natuurlijk dat het drie tot vier weken perfect blijft zitten, daar waar je bij nagellak al blij mag zijn als hij drie of vier dagen blijft zitten. Het is niet de goedkoopste optie om je nagels te laten doen maar wel de makkelijkste. Zeker voor iemand die veel mijn zijn handen werkt of in water zit, helpt het echt wanneer je nagels er sterk en mooi uitzien.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En laten jullie je nagels doen of lakken jullie ze toch liever zelf? Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten