vrijdag 23 november 2018

Julie | Friday Nails #210 – Chocolate Nut

http://www.verodoesthis.be/2018/11/julie-friday-nails-210-chocolate-nut.html

Nu de winter toch echt voor de deur staat, merk ik dat ik ook meer en meer naar donkere kleuren begin te grijpen. Zowel wat kleding als make-up en nagellak betreft. Daarom koos ik deze week ook voor een donker nagellakje van Sally Hansen. Het kreeg de naam Chocolate Nut en dat kan ik wel begrijpen, al zou ik het eerder Chocolate Cherry of iets dergelijks noemen aangezien er toch ook duidelijke bordeauxtinten in verwerkt zijn. Ik heb zelf weinig ervaring met nagellak van Sally Hansen dus ik was zeker benieuwd naar deze nagellak! Ben jij ook benieuwd naar deze kleur? Lees dan zeker verder!Ik denk dat ik ooit maximum één of twee nagellakjes van dit merk in huis gehaald heb en dat was volgens mij omdat ik ze goedkoop gespot had bij Action of Big Bazaar. Ik herken in ieder geval de verpakking van deze Xtreme Wear lijn. Ik vind deze best mooi en ze passen ook makkelijk samen met andere flesjes en zijn niet te groot om ergens mee naartoe te nemen. Zo te zien in het flesje is de kleur toch duidelijk Christmasproof, gezien de rood/bruine kleur met shimmers. Ik wou dus snel aan de slag met dit kleurtje om alvast eens te kijken of deze kleur me bevalt!Het kwastje is vrij lang en smal, wat er voor zorgt dat de haartjes vrij buigzaam zijn. Persoonlijk hou ik vaak van iets kortere kwastjes zodat ze meer hun stevigheid behouden tijdens het lakken. Waar ik wel van hou zijn dunne kwastjes, zodat je er ook mee je teennagels kan lakken indien je dat wil. Er steken nergens haartjes uit dus op zich vind ik dit een prima kwaliteit. Omdat ik nog niet zoveel ervaring heb met het merk, was ik erg benieuwd naar het lakcomfort en de dekking van deze kleur.Meteen bij een eerste laag dekt deze kleur al perfect! Ik vind het een verbluffend resultaat en ook de kleur vind ik erg mooi. Wanneer er licht op je nagels valt, zie je duidelijk de shimmer en de bordeaux kleur, anders lijkt hij iets donkerder en zie je meer de bruine ondertoon. Ik was dus zeker aangenaam verrast toen ik deze kleur op mijn nagels aanbracht. Het kwastje vond ik erg fijn in gebruik en zoals jullie kunnen zien heb ik ook zonder knoeien kunnen lakken. Mijn pinknagel is misschien een uitzondering maar dat ligt op dit moment toch echt aan zijn gehavende vorm. Een tweede laag maakt het geheel nog intenser en dan zie je ook meer die bruine chocolade kleur naar voren komen. Ik vind het resultaat erg mooi maar vond de kleur bij een eerste laag ook al mooi. De dekking is echt perfect en ik hou ook van de glans die dit nagellakje van nature heeft, zonder dat je er een extra topcoat voor moet gebruiken. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen testen maar volgens mij is die van deze lijn gewoon gemiddeld tot goed. Ze hebben ook een Miracle Gel lijn die nog langer zou moeten blijven zitten.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Zijn jullie al helemaal in to de herfst- en winterkleuren? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind dit echt een prachtige kleur, zou ik ook liefst elke dag dragen! Ik heb nu ook zo'n kleurtje op maar dan zonder de glittertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat snap ik Evelien! :-) En welke kleur van welk merk draag jij nu? :-)

      Verwijderen