vrijdag 9 november 2018

Julie | Friday Nails #208 – Shearling Darling

http://www.verodoesthis.be/2018/11/julie-friday-nails-208-shearling-darling.html

Het nagellakje dat ik vandaag graag aan jullie wil laten zien is Shearling Darling van Essie. Als ik het zo even opzoek, lijkt het best een populair kleurtje te zijn waarvan er zelfs mensen dupes zoeken. Ik was dus erg benieuwd naar hoe deze kleur er op mijn nagels zou uitzien. Het is een dieprode burgundy kleur die perfect past bij het najaar. Ik hou wel van die donkere, mysterieuze kleuren die net geen zwart zijn. Ik heb ondertussen al wel vaker een nagellak van Essie gebruikt en ik ben wisselend tevreden. Soms vind ik de kwastjes wat te dik en ik heb ook een lakje dat ik erg moeilijk kan verwijderen… Benieuwd wat ik van deze kleur vind? Lees dan zeker verder!We kennen natuurlijk allemaal de klassieke Essie flesjes met een vierkanten vorm. Het feit dat deze wat langwerpiger is, duidt op het feit dat hij uit een setje komt. Vaak is het zo dat merken tijdens de feestdagen setjes uitbrengen met meerdere items en zo doet ook Essie dat. Ze hebben sets waarin dan drie nieuwe of bestaande kleuren zitten in een kleiner formaat maar ook aan een kleinere prijs. Ik heb deze niet zelf gekocht maar ik mocht hem voor dit artikel lenen van Karen. Deze kleur zou me in de winkel misschien niet opvallen maar ik vind het zeker een bijzondere tint. Het kwastje van deze nagellak ziet er op het eerste zicht prima uit. Bovenaan steken enkele kleine sprietjes uit, wat je vooral goed kan zien op mijn beginfoto. Het kwastje heeft een goede vorm, ik vind het namelijk niet handig wanneer deze te breed zijn en dat valt hier reuzegoed mee. De haartjes zijn ook niet te lang waardoor ze wat steviger zijn en dat lakt altijd prettig. Ik vind het concept van deze kleine flesjes trouwens ideaal! Zo kan je de kleuren uitgebreid testen en kan je voor eenzelfde bedrag meerder kleuren kopen dan wanneer je de full size flesjes koopt.Een eerste laag van deze kleur stelt me zeker niet teleur! De dekking is echt heel goed, al verwacht ik dat eigenlijk ook wel van een tint die zo donker is al deze. Hij brengt mooi aan en het kwastje lakt erg fijn. Ik heb nagenoeg niet geknoeid, behalve een beetje aan mijn pink maar dat komt omdat mijn nagel daar heel erg klein is. De kleur vind ik echt erg mooi en ik zie er al zo een burgundy ooglook en dieprode lipstick bij. Tegenwoordig vind ik het echt leuk om aan de slag te gaan met verschillende kleuren en looks!Een tweede laag brengt visueel niet zo heel veel verschil. De kleur is een tikkeltje intenser en dieper geworden maar eigenlijk was die eerste laag ook prima. Wel vind ik het leuk dat de kleur volledig overeen komt met hoe de kleur er in het flesje uitziet. Vaak heb je met zulke donkere kleuren toch al snel dat een tweede laag er voor zorgt dat je nagellak er eigenlijk zwart uitziet. Dit is een kleur die ik mezelf zeker zie dragen! De houdbaarheid heb ik niet kunnen testen maar deze verleng je uiteraard wel met het lakken van een tweede laagje.

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie al veel nagellak van Essie getest? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen: