vrijdag 2 november 2018

Julie | Friday Nails #207 – Back To Basics

http://www.verodoesthis.be/2018/10/julie-friday-nails-207-back-to-basics.html

In de Friday Nails van deze week heb ik nog eens een Gellak Manicure die ik jullie kan laten zien. Jullie weten vast ondertussen dat ik om de drie tot vier weken mijn nagels laat doen door vriendin en collega Kim. Telkens probeer ik een nieuw kleurtje te kiezen maar het moeilijke hieraan is dat de kleuren ook moet kunnen om mee te gaan werken. Bovendien moeten mijn nagels altijd kort en netjes zijn, al vind ik dat niet zo’n probleem. Dit keer koos ik voor een nieuw kleurtje dat ze had: Back To Basics. Ik hou echt van oudroze tinten en ik vind deze kleur echt perfect! Één van mijn nagels liet ik deze keer met acryl doen… Waarom? Je ontdekt het hier:Het kiezen van een kleurtje was dit keer niet zo moeilijk. Kim had pas enkele nieuwe kleuren aangekocht en deze sprong er voor mij meteen uit. Wanneer je een bepaalde kleur een aantal weken moet dragen, hou ik wel van een ietwat rustige kleur die ik niet snel beu kan raken. Back To Basics is de perfecte roze tint voor het najaar en hij lijkt dus op de kleur Vintage Pink van Rituals. Ik vond deze kleur al langer heel mooi maar heb hem toch nooit als nagellak gekocht. Deze roze kleur met een bruinige ondertoon is echt een prachtige tint die ik ook in kleding erg mooi vind. Ik koos er opnieuw voor om mijn nagels kort en rond te houden omdat ik dit het handigst vind om mee te werken.Ik vertelde jullie een tijdje geleden al dat de nagel van mijn pink er helemaal afgestoten was. Ik had hem zo lang mogelijk proberen te houden zonder hem te verliezen maar ik kon niet meer anders omdat hij los zat. Een hele tijd ging ik werken met een pleister en een soort van beschermend sokje om deze onbestaande nagel te beschermen. Hier gellak op zetten zou een pijnlijke zaak worden omdat deze moet drogen onder de lamp en omdat er meer sprake was van vel dan van nagel, leek me dit niet de meest aantrekkelijke optie. Hierop stelde Kim voor om dit korte nageltje te doen met acryl om er nadien de juiste kleur over te zetten. Ik vind het resultaat echt geweldig omdat ik nu terug zonder pleister onder de mensen kan komen. Hopelijk groeit deze nagellak binnenkort terug mooi zoals de anderen en kan ik weer gewoon verder. Tot die tijd zullen we het op deze manier moeten oplossen!

Wat vinden jullie van de kleur die ik dit keer gekozen heb? En vinden jullie mijn kleine nagel ook zo schattig of hadden jullie het anders opgelost? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: