zaterdag 13 oktober 2018

Nieuwe producten Essence | Najaar 2018


Elk najaar komt Essence met hun update in hun gamma. Heel wat oudere producten worden uit het assortiment gehaald en er komen weer wat nieuwe voor in de plaats. Een aantal van deze nieuwe heb ik al even in huis en vandaag wil ik ze aan jullie laten zien. Let wel op, ik toon nog niet alles wat je op de foto hierboven ziet, aangezien ik een aantal dingen toch nog wat uitgebreider wou testen. Hou er rekening mee dat dit niet alle nieuwe producten zijn en dat er nog heel wat andere leuke nieuwe dingen te vinden zijn in de winkel.

Het bovenste product in de instaperfect performance velvet matte lipstick in de kleur 06 unredsistible. Het is een matte lipstick die toch licht zou moeten aanvoelen en de lippen niet uitdroogt. Het grote verschil met de andere lipsticks is dat hier de naam niet meer echt opstaat, maar enkel het nummertje. De lipstick is in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar van nude tot bruin en zelfs zwart. 

De lipstick blijft best goed zitten, maar valt natuurlijk niet te vergelijken met de matte kleurtjes van bijvoorbeeld MAC. De kleur vind ik wel prachtig! 

Adviesprijs: €2,39.

Daaronder zie je de insta-care lipstick, ook uit het instaperfect performance gamma. Kort gezegd is het een lipstick met de verzorging van een lipbalm. De lipstick bevat vitamine E en 20% shea butter. Ik heb de kleur Daily Maybe en in totaal zijn er zes kleuren beschikbaar. 

De insta-care lipstick vind ik best ok√©, maar kies ik niet zo snel om te dragen aangezien ik toch het luiere type ben en graag iets heb dat langdurig blijft zitten. 

Adviesprijs: €1,99.

In deze update zijn er vijf nieuwe concealers verschenen. 3 camouflage+ matt concealers en 2 camouflage+ healthy glow concealers. Ik heb eentje van deze laatste en dan in de lichtste kleur 10 light ivory. Deze is niet volledig matte, maar wel waterproof! De andere, de matte dus, zou zelfs tattoos kunnen camoufleren. 

Adviesprijs: €2,89.Iets waar ik nog nooit van gehoord heb, zijn deze nepwimpers. Dit zijn namelijk wimpers die je aanbrengt met magneetjes. Hoe het precies in elkaar zit, heb ik nog niet kunnen uitvissen, maar het ziet er wel erg cool uit. Geen geknoei meer met wimperlijm! Deze zijn in twee soorten verkrijgbaar. Ik heb de lash on volumizing magnetic accent lashes

Ik heb ze al wel eens proberen op te doen, maar ben er nog niet helemaal over uit hoe ik deze nu het beste kan gebruiken. Wanneer ik ze gewoon probeer op te doen, ziet het er ook heel nep uit. Dit is wel jammer. 

Adviesprijs: €5,99.

Er zitten ook weer een aantal nieuwe mascara's in het gamma en ik heb de I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara. Deze heb ik wel al getest en hij is goedgekeurd! Ik zal hem binnenkort uitgebreider reviewen en er ook wat meer van tonen. 

Adviesprijs: €3,59.


Bij de foundation zit ik een beetje met een gemengd gevoel. Ikzelf heb een erg lichte huid, maar heb niet de lichtste kleur foundation in huis. Toch is deze voor mij nog veel te licht en op mijn huid ziet hij er ook niet zo mooi uit. Toevallig is hij dan bij Patricia, mijn zus, terechtgekomen en zij vindt hem wel fijn. Dit toont maar weer eens aan hoe relatief sommige dingen zijn. Wel zou ik zeker aanraden om de kleur goed te testen aangezien ze allemaal aan de lichte kant zijn. 

Adviesprijs: €4,59

Hebben jullie al nieuwe producten van Essence geprobeerd?

Liefs
Veronique


Geen opmerkingen:

Een reactie posten