zondag 21 oktober 2018

Julie | Shoplog – Lush Limited Edition Kerstcollectie

http://www.verodoesthis.be/2018/10/julie-shoplog-lush-limited-edition.html

Het is weer de periode van het jaar waarin allerlei merken met Limited Edition Kerstcollecties op de markt komen! Ik vertelde eerder al over The Ritual Of Yalda van Rituals en ook bij Lush koop ik ieder jaar weer verschillende producten. Het liefst wacht ik tot de solden omdat ze dan alles aan -50% de deur uit doen maar dat risico wou ik toch niet lopen. Omdat ik misschien niet meer in een fysieke Lush winkel geraak, deed ik mijn bestelling online. Op mijn Instagram vroeg ik of ik een unboxing van dit pakket moest doen hier op de blog en maar liefst 92% stemde voor ja! Vandaag laat ik jullie dus alles zien wat ik bestelde bij Lush! Benieuwd? Lees dan zeker verder!Op deze foto zien jullie alvast de acht verschillende producten die ik gekocht heb. Ik koos voor twee douchegels, twee lip scrubs, een body lotion en een body conditioner, een geperste handzeep en een solide scrub. Verschillende van deze producten heb ik al eens eerder gehad dus die hoefde ik niet eerst te ruiken. Andere items kocht ik op goed geluk omdat ik de geur nog niet geroken had. Hieronder ga ik dieper in op ieder apart product en vertel ik natuurlijk ook wat deze producten gekost hebben. Deze prijzen kunnen verschillen van de prijs in de winkel, aangezien ik deze aankopen online heb gedaan.Het eerste product dat ik zeker opnieuw wou kopen, was deze Once Upon A Time Body Lotion. Ik kocht deze vorig jaar voor het eerst in het Berry Christmas Cadeaupakket en later nog eens apart aan -50%. Deze geur is heerlijk fris en ruikt naar zoete appeltjes. Je begrijpt dat ik deze dus absoluut opnieuw wou bemachtigen. Ik ben zeker nog van plan om met de solden bij Lush te gaan zien en wie weet koop ik dan bepaalde producten weer wel opnieuw. Dit potje van 100G kost €9.05, wat ik zeker een faire prijs vind voor dit product!De populairste Kerstgeur van Lush moet toch wel Snow Fairy zijn. Deze mierzoete geur zit al jaren in hun Kerstcollectie en ze blijft iedereen opnieuw betoveren. Vorig jaar ontdekte ik de Body Conditioner in deze geur en die wou ik dan ook graag opnieuw aanschaffen. Het is een product dat je als laatste stap onder de douche gebruikt om je huid extra te hydrateren. Nadien nog een body lotion smeren is niet noodzakelijk, al doe ik dit in de koude wintermaanden toch liefst wel. Ik koos opnieuw voor een potje van 100G en dit kost €11.53.Wat natuurlijk niet kan ontbreken voor een Snow Fairy fan, is de Snow Fairy Showergel. Ik heb deze ooit al eens in een groot formaat gehad maar door mijn grote voorraad aan douchegels en doucheschuims is het moeilijk om deze voor de houdbaarheidsdatum op te krijgen. Ik koos ditmaal dus voor het kleine zusje in het 100G formaat en hiervoor betaalde ik €6.57. Mocht je deze geur nog nooit geroken hebben is het zeker de moeite om dat een keer te doen! Bereid je wel voor op een mix van zoete kers en suikerspin.Mijn eerste risico van de bestelling, is deze Cinders Shower Gel. Een aantal jaar geleden had Lush een bruisbal in hun Kerstcollectie die deze geur had. Deze vond ik toen erg fijn en toen ik hoorde dat er nu een douchegel van deze geur was, wou ik hem meteen proberen! Ik had al wel vernomen dat de geur niet exact hetzelfde was maar de combinatie van pompoen, kaneel en amandel sprak me toch heel erg aan. Het is een bijzondere geur die je met niks kan vergelijken. Ik vind hem erg kruidig en speciaal en zou vooral aanraden hem eerst eens in de winkel te gaan ruiken. Toch ben ik blij dat ik het aangedurfd heb om hem te bestellen omdat ik hem persoonlijk wel lekker vind. Voor een flesje van 110G betaal je €7.40.Iets waar ik dol op ben bij Lush, zijn hun lipscrubs. Deze suikerzoete scrubs kan je gebruiken om velletjes van je lippen te scrubben of om preventief te gaan verzorgen. Hierbij mag je het product nadien van je lippen likken, iets wat vrij uniek is! Ik heb namelijk al andere merken en texturen geprobeerd maar daarbij mag je de substantie niet ‘opeten’ nadien. Ik heb altijd een potje van Lush in huis en twee jaar geleden was ik helemaal fan van Sugar Plum Fairy en ik was dan ook blij deze dit jaar opnieuw te zien! De kleur is minder intens van kleur maar de geur en smaak zijn hetzelfde gebleven. Voor een potje van 25G betaal je €7.85.Omdat ik iedere dag gebruik maak van deze lekkere lip scrubs, vond ik het niet overbodig om een tweede smaakje te kiezen. Ik was gewoon te benieuwd naar deze nieuwe Cranberry Fizz variant! Misschien had ik beter gewacht tot de solden periode maar dan was hij er misschien niet meer geweest… Deze roze lipscrub doet op het eerste zicht denken aan de Bubblegum Lip Scrub maar smaakt helemaal anders! De cranberry olie is zuur en zoet tegelijk wat voor een speciale ervaring op de lippen zorgt. Persoonlijk hou ik meer van Sugar Plum Fairy maar dat is voor iedereen anders. Een potje van Cranberry Fizz kost ook €7.85 voor 25G.Mijn absolute favoriet van vorig jaar, was deze Golden Pear zeep. Deze is anders dan hun normale blokken zeep aangezien deze specifiek voor je handen is. Het extra laagje murumuruboter zorgt ervoor dat het je handen niet uitdroogt. Ik vind deze heerlijk van geur en van textuur en had spijt dat ik er vorig jaar geen twee gekocht had. Gelukkig zit hij dit jaar opnieuw in de collectie en daarom twijfelde ik ook geen moment om hem te bestellen. Voor dit heerlijk peertje heb ik €8.22 moeten betalen en dat vind ik hem helemaal waard!Iets waar ik heel benieuwd naar was, is deze Sugar Plum Fairy Scrub. Het is een lichaamsscrub in dezelfde geur als de lipscrub waar ik dol op ben dus ik vond het geen risico om deze te bestellen zonder hem eerst geroken te hebben. Het is wel een speciale textuur en dat zonder verpakking dus het was even zoeken hoe ik deze nu het beste kan gebruiken en bewaren. Je kan hem gelukkig vaker dan éénmaal gebruiken maar dan moet je hem wel goed droog deppen met keukenpapier en in een potje of doosje bewaren. Het is een erg ruwe scrub die voor de meest gevoelige huidjes toch echt te stevig zal zijn. Ik ben blij dat ik hem gekocht heb om te proberen maar zou hem misschien niet meteen opnieuw aanschaffen omdat ik het nogal veel gedoe vind om hem te gebruiken… Het fijne is wel dat deze voor één blokje slechts €3.26 kost.

Dat waren dan weer al mijn aangekochte producten uit het nieuwe Lush Kerstgamma. Ik bestelde de producten online en moest daardoor bijkomende verzending van €4.96 betalen maar naar mijn gevoel zijn de producten op zich wel goedkoper dan in de winkel dus dat maakt veel goed. Ik ben echt super tevreden over alle producten die ik gekocht heb! Wat vinden jullie van mijn aankopen? Heb je zelf al iets gekocht uit de Kerstcollectie van Lush? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

 1. Leuk om lezen. Had er total geen idee van dat men met Kerst met een hele resem geurtjes op de markt komt. Zou aan mijn vrouw eens moeten vragen dat ze zoeens iets meebrengt want ik kan me er total niks bij voorstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha goed idee! Ze hebben ook super veel toffe bruisballen voor in bad Kristof! ;-)

   Verwijderen
 2. Oeeeh, mooie aankopen! Ik ben erg benieuwd naar Cinders, maar ik heb nog zo veel liggen. Ik ga wachten tot in de sale en kijken wat er dan nog is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat snap ik! Ik heb ook echt belachelijk veel in huis maar kon toch niet wachten! :-)

   Verwijderen
 3. Ohh wat goed dat ik dit nu lees. Was helemaal vergeten dat Lush bestond 🙈 vroeger wel veel gekocht, maar later enkel nog Rituals. Nu hebben ze bij Rituals onlangs mijn favo lijn veranderd en ben ik op zoek naar iets nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh maar Rituals is ook altijd fijn hoor! ;-) Je bedoelt waarschijnlijk The Ritual Of Happy Buddha? Die is inderdaad licht verandert... :-)

   Verwijderen
 4. Ik bestel eigenlijk nooit iets bij de Lush want altijd als ik iets wil hebben is het uitverkocht, haha. En een fysieke winkel zit niet in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha snap ik! Daarom wou ik er nu snel bij zijn Manon! :-)

   Verwijderen
 5. Mmmm alles van Lush is zo lekker! Als je langs die winkel loopt word je door de geur al naar binnen getrokken. Wordt vast genieten met al die fijne producten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt helemaal! Ik ga ook altijd eventjes naar binnen als ik een winkel passeer! :-)

   Verwijderen
 6. Wat zien die producten er heerlijk uit. Ik ben sowieso dol op Lush, mijn favoriet is de tea tree toner!
  Leuk artikel xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb al zoveel over dat product gehoord maar zelf nog nooit gebruikt Eline! :-)

   Verwijderen
 7. Ik vind het zo jammer dat er geen Lush bij mij in de buurt zit want ik wil zo graag wat producten proberen. Ik ben ook erg benieuwd naar de Cranberry Fizz lipscrub. Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik! Bij mij is het ook niet naast de deur maar op zich ook niet erg ver! :-) Maar er speciaal voor gaan vind ik dan weer wel te veel moeite!

   Verwijderen
 8. Zoete kers en suikerspin? Klinkt mij een beetje te zoet...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook echt een fan van Lush... die Cinders Shower Gel lijkt me ook wel heel fijn ! Idd een geur die je niet snel tegenkomt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cinders is echt een bijzondere geur Elke! Zeker eens gaan ruiken in de winkel! :-)

   Verwijderen
 10. Oeh, snow fairy van Lush... daar kijk ik elk jaar opnieuw zo erg naar uit. Echt mijn favoriete geur aller tijden! Sugar Plum Fairy heb ik zelf nog niet geprobeerd, maar daar ben ik wel heel benieuwd naar. Ik kan al niet wachten om mijn kerstspullen gaan in te slaan dit jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat snap ik Sarah! Zeker die geur ook eens proberen! Als je fan bent van Snow Fairy zal je deze nieuwe Fairy ook met open armen ontvangen! ;-)

   Verwijderen