zondag 28 oktober 2018

Julie | Revolution Ultra Blush Palette – Golden Sugar

http://www.verodoesthis.be/2018/10/julie-revolution-ultra-blush-palette.html

Eerst en vooral wil ik bij deze even zeggen dat dit mijn 900ste artikel is voor Verodoesthis! Dat vind ik persoonlijk toch wel een kleine mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij mocht gaan. Dit gezegd zijnde, wil ik jullie vandaag graag kennis laten maken met het Revolution Ultra Blush Palette. Ik heb deze niet zelf gekocht maar mocht deze lenen van vriendin. Het gekke is dat ik dol ben op oogschaduw palettes en daarvan eigenlijk nooit een mono gebruik maar dat het tegengestelde waar is bij blush, highlighter en bronzer. Daar slaag ik er maar niet in om vaker een palette te gebruiken en kies ik steevast voor een mono of duo product. Kan dit palette daar verandering in brengen? Je ontdekt het hieronder!Het palette ziet er aan de buitenkant niet zo heel speciaal uit. Het is een glanzende zwarte buitenkant met gewoon simpelweg de naam van het merk en de naam van het palette op. Op de achterkant staat dan weer vermeld dat dit het Golden Sugar Palette is uit de Ultra Blush Palette reeks. Ik kan dus vermoeden dat er meerdere palettes zijn voor meerdere huidskleuren. Ik zie nergens een ingrediëntenlijst dus misschien komt dit palette normaal in een doosje, wat er nu niet meer omheen zit. Ik vind deze sobere uitvoering op zich best prima, alleen kan je het zo niet onderscheiden van andere palettes in je stash zonder het open te maken.Over de binnenkant ben ik dan weer wel erg enthousiast! Je ziet namelijk meteen acht prachtige kleuren tevoorschijn komen. Ze gaan van licht naar donker en ik zie zowel blushes, highlighters als bronzers. Ik dacht dat dit een palette zou zijn met enkel blushkleuren maar ik zou deze toch meer als multifunctioneel palette beschouwen. Ik ben dol op de marble print op de kleuren omdat dit ook een uniek effect aan alle tinten geeft. De voorlaatste kleur uit de onderste rij is niet zo geschikt voor mijn lichte huid maar alle andere kleuren kan ik perfect gebruiken.Natuurlijk heb ik dit palette ook uitvoerig getest! Ik bracht de derde kleur uit de eerste rij aan als blush en mengde er nadien nog wat van de tweede kleur uit de eerste rij doorheen. Als highlighter koos ik op mijn jukbeenderen voor een mix van de eerste en de laatste kleur uit de eerste rij, wat een bijzonder laagjes effect geeft. Op mijn neus koos ik dan voor de minder opvallende eerste kleur uit de onderste rij. Als bronzer koos ik voor de laatste kleur uit de onderste rij en die beviel me echt erg goed. Ik was zelfs zo dol op deze combinatie dat ik deze een paar dagen na elkaar gedragen heb. 

Ondertussen heb ik het palette teruggegeven aan Karen en kan zij er weer mee aan de slag. Het enige jammere vind ik dat de kleuren geen aparte naam hebben, dat maakt het beschrijven van de kleuren die ik gebruikt heb een stukje saaier. Verder kan ik geen slecht woord zeggen over dit palette. Het zou zowaar het eerste palette zijn van gezichtsmake-up dat ik daadwerkelijk zou gebruiken. Ik vind het gewoon zo handig dat er zowel blush, highlighter als bronzer in terug te vinden is.

Wat vinden jullie van dit palette? Ik ben in ieder geval erg enthousiast en zou het zeker aanraden! Op Boozyshop betaal je voor dit palette slechts €6.95. Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: