vrijdag 26 oktober 2018

Julie | Friday Nails #206 – Metal Me Teal

http://www.verodoesthis.be/2018/10/julie-friday-nails-206-metal-me-teal.html

Ik moet iets bekennen… De herfst is mijn favoriete seizoen! Ik vind de verkleurende bladeren van de bomen zo mooi, dekentjes, kaarsjes, gezelligheid, truien,… en ga zo maar door! Ik ben er dol op om ’s avonds gezellig thuis te zijn en met een kopje thee in de zetel te zitten. Waar ik ook erg van hou zijn herfst- en winterkleurtjes in make-up. De ietwat donkerdere tinten worden weer boven gehaald en zowel in oogschaduw, lipstick als nagellak vind ik dat erg leuk! Vandaag heb ik dus een speciaal kleurtje voor jullie. Hij komt uit het Maybelline Forever Strong gamma en dan specifiek uit de Metallic Collection. Teal zou wel eens mijn nieuwe favoriete kleur kunnen zijn dus met een naam als Metal Me Teal had dit kleurtje me al meteen overtuigd! Benieuwd of dit nog zo is nadat ik hem gebruikt heb? Lees dan zeker verder!Het flesje zelf heeft de typische Maybelline uitstraling vind ik. Ze maken hun flesjes vaak wat langer en platter dan andere merken en zo springen ze ook meteen in het oog. De Forever Strong lijn zou nagellak moeten bevatten die rijk is aan calcium, ijzer en silica waardoor hij extra lang moet blijven zitten. Ik heb eventjes gezocht naar de naam van dit lakje, bleek het gewoon op de dop te staan. Verder vind ik het fijn dat ze zoveel informatie op het flesje zetten. Zoals ik net al zei sprak de kleur me onmiddellijk aan en wou er ik dan ook graag mee aan de slag!Het kwastje van deze nagellak is vrij lang en smal. Ook de haren zelf zijn vrij lang, wat ze erg buigzaam maakt. De haren staan mooi dicht op elkaar zonder uitstekende haartjes. Dit maakt dat het kwastje handig is om mee aan de slag te gaan. Volgens mij zou deze kleur ook erg leuk zijn op je teennagels, ook al draag je nu niet vaak nog open schoenen. Het kwastje neemt voldoende product op om in één keer meerdere nagels te voorzien van een deftig laagje kleur.Zoals jullie kunnen zien, dekt deze nagellak perfect in één laag. Ik was echt onder de indruk van de prestatie van deze nagellak. Hij heeft uiteraard een metallic finish aangezien hij uit de metallic collection komt. Dat maakt dat hij soms een beetje streperig kan overkomen terwijl dat gewoon het bijzondere effect van dit nagellakje is. Persoonlijk vind ik de kleur echt prachtig! Ik was meteen al verliefd op deze tint en zou hem zelf zeker ook kunnen kopen. Ik heb deze namelijk niet zelf in mijn collectie, ik mocht hem lenen van vriendin Karen.Een tweede laag maakt de kleur nog een beetje intenser al is dit niet perse nodig. Ik draag altijd graag twee laagjes wanneer ik een nagellak langdurig wil dragen en wil ook altijd graag de kwaliteit van de dekking hiermee controleren. Ik ben echt aangenaam verrast over deze nagellak en ben eigenlijk benieuwd naar de andere kleuren uit dit gamma. Wat ik trouwens vooral fijn vind aan deze kleur, is dat ze een mix is van verschillende tinten! Afhankelijk van de lichtinval zie je meer blauw of groen en soms zelfs een beetje zilver er doorheen. Kortom een ontzettend mooie kleur voor het najaar!Wat vinden jullie van dit kleurtje? Hebben jullie al eens een nagellak uit het Maybelline Forever Strong gamma gebruikt? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten