vrijdag 19 oktober 2018

Julie | Friday Nails #205 – Come Wine With Me

http://www.verodoesthis.be/2018/10/julie-friday-nails-205-come-wine-with-me.html

Op vrijdag is het zoals altijd weer tijd voor een nieuwe Friday Nails! Ik mocht opnieuw een nagellakje lenen van vriendin Karen en ging er mee aan de slag. Het kleurtje is van MAX Make Up en ik kan alleen maar vermoeden dat dit van Action komt. Het zou een Magnetic Nail Polish zijn maar bij gebrek aan een magneet heb ik dit niet echt kunnen uitproberen. Ik heb ooit al eerder dit soort magnetische nagellak geprobeerd en dat vond ik niet echt een succes. Ik was dus benieuwd of deze kleur ook zonder speciaal effect een mooi resultaat zou geven. Op de verpakking kon ik geen naam ontdekken maar onderaan het flesje stond nummer 18 vermeld. Benieuwd naar deze kleur? Lees dan zeker verder!Ondanks dat dit flesje er super klein uitziet, bevat het toch 8ML aan product. Ik was benieuwd naar deze kleur omdat hij op het eerste zicht simpel bordeaux lijkt. Wanneer je hem echter draait in het licht, zie je mooie shimmers tevoorschijn komen in verschillende kleuren. Ik zou deze kleur misschien niet zelf nemen uit het rek in de winkel maar dat vind ik net interessant aan het testen van nagellak van vriendinnen! Op deze manier leer je vaak merken en kleuren kennen die je anders zelf niet zou kopen.Het kwastje ziet er vrij lang uit voor uit zo’n klein flesje te komen. De haartjes zien er wat gek uit, al denk ik dat dit vooral een klontertje nagellak zelf is. Bovenaan lopen ze iets breder uit en plakken ze niet helemaal aan elkaar. Volgens mij kan je met dit soort kwastjes heel makkelijk en snel je nagel voorzien van een laagje kleur maar is het knoeigevaar aan de randjes ook redelijk groot. De dop is vrij breed maar toch lakt dit best wel handig. Ik heb nog steeds last van mijn pinknagel aan mijn linkerhand en dit zal mogelijks nog wel een tijdje zo blijven. Tot die tijd gebruik is dus mijn rechtse hand voor de foto’s, al is dit echt extra onhandig. Niet alleen is lakken met een linkse hand een uitdaging ook het maken van foto’s met links blijkt geen evidentie. Ik zal toch een tijdje moeten roeien met de riemen die ik heb, vrees ik… De kleur dekt eigenlijk meteen vrij goed en je kan nergens mijn natuurlijke nagel zien. Ik vind deze roze kleur echt meer een wijnrode kleur op mijn nagels dan dat ik op het eerste zicht dacht in het flesje.
 


Met een tweede laag wordt de kleur extra intens en is er ook veel glans aanwezig. Je ziet de shimmers niet heel duidelijk zitten maar misschien heb je daarvoor dat magneetje nodig om speciale effecten mee te creëren. Voor nu vind ik dit eigenlijk echt een mooi kleurtje! Het is een diepe wijnrode kleur die perfect is voor het najaar en de kleur valt me 100% mee! Ik zou hem misschien zelf niet gekozen hebben maar nu ik hem zo zie, is het zeker een kleur die ik zou dragen. In het begin dacht ik dat hij zou lijken op de ProNails gellak Hot & Spicy maar deze is duidelijk dieper van kleur. Ik ben zeer tevreden over het resultaat, al kan ik niks vertellen over de houdbaarheid.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens nagellak geprobeerd van MAX Make Up? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten