vrijdag 12 oktober 2018

Julie | Friday Nails #204 – Hot & Spicy

http://www.verodoesthis.be/2018/10/julie-friday-nails-204-hot-spicy.html

Iedere week op vrijdag schrijf ik hier een Friday Nails artikel voor jullie. Vaak zijn dit gewone nagellakjes maar het laatste halfjaar laat ik regelmatig mijn nagels doen door vriendin en collega Kim. Ik kies dan voor gellak en niet voor acryl of iets dergelijks. Zoals veel van jullie weten, werk ik bij Rituals en daar is het nodig om te werken met nagellak. Ze verwachten dan ook dat je de kleuren van Rituals gebruikt en daar probeer ik toch altijd rekening mee te houden. Ditmaal koos ik voor een donkere bordeaux kleur die helemaal past bij de herfst. Benieuwd naar deze kleur? Lees dan zeker verder!Wanneer ik moet werken, hou ik niet van lange nagels. Ik vind het altijd prachtig maar ook ontzettend onhandig. Daar ik toch wel de hele dag met mijn handen in de weer ben, vind ik het toch wel belangrijk om korte, verzorgde nagels te hebben. De kleur die ik deze keer koos, draagt de naam Hot & Spicy. Het is een rode bordeaux tint met een subtiel gouden shimmer. Ik vind het altijd fijn als het een zacht effect heeft zonder dat het opvallende glitters zijn. Ik blijf maar beweren dat rood niet mijn kleur is wat nagellak of lipstick betreft maar op mijn nagels begin ik er echt aan te wennen. Misschien is het gewoon die klassieke helderrode kleur wat niet helemaal mijn ding is. 

Mochten jullie je afvragen waarom ik vrij ongemakkelijk gebruik maak van mijn rechterhand om foto’s te maken… De pinknagel van mijn linkerhand is in slechte staat. Ik heb hem op het werk los gestoten en nadien heb ik hem nog even kunnen houden maar uiteindelijk moest hij er toch echt af. Hierbij is het voorlopig niet mogelijk om hem te lakken of er gellak op aan te brengen. Ik hoop dat hij binnenkort weer toonbaar is en dat ik hem niet meer telkens moet afplakken om hem te beschermen.

Wat vinden jullie van deze rode kleur? En welke kleur hebben jullie op dit moment op je nagels? Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden! 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten