vrijdag 5 oktober 2018

Julie | Friday Nails #203 – Cotton & Blush My Nails

http://www.verodoesthis.be/2018/10/julie-friday-nails-203-cotton-blush-my.html

In de Friday Nails van vandaag, laat ik jullie nog eens zien hoe ik mijn nagels heb laten doen bij vriendin en collega Kim. Vlak voor ik op vakantie vertrok, kon ik namelijk nog eens iets totaal anders kiezen dan wanneer ik moet gaan werken. Hoe meer keuze, hoe moeilijker het is om knopen door te hakken natuurlijk! Ik wou wel weer gaan voor een combinatie van twee kleuren, zoals toen ik naar Mexico op vakantie ging. Dit keer wou ik ook twee kleine stickertjes kiezen om te gebruiken op mijn ringvingers. Hierboven krijg je al een goede eerste indruk maar om alles in detail te zien, lees je natuurlijk verder!Ik koos voor dezelfde roze kleur op het merendeel van mijn nagels als toen ik naar Mexico ging. Dit keer liet ik ze niet verlengen omdat mijn eigen nagels een goede lengte hadden op dat moment. Mijn pink vormt de uitzondering maar dit komt omdat ik deze toen pijnlijk los gestoten had en we hebben erg goed geprobeerd hem te behouden door hem zo kort mogelijk te zetten. (Na mijn vakantie is deze helaas alsnog gesneuveld!) De grijze kleur Cotton op mijn ringvinger had ik nog niet eerder gehad maar ik vind de kleuren roze en grijs altijd ontzettend mooi samen passen. Uiteindelijk koos ik ervoor om op mijn linkerhand een kleine roze ananas te laten zetten. Ik vond deze goed passen bij de kleuren én het geeft natuurlijk een instant vakantiegevoel aan je nagels! Persoonlijk vond ik deze combinatie nog leuker dan mijn vorige ‘vakantienagels’.Op mijn rechterhand koos ik natuurlijk wel voor dezelfde kleuren maar koos ik een andere sticker. Om eerlijk te zijn? Ik kon helemaal niet kiezen tussen deze schattige palmboompjes of de roze ananas! Waarom gewoon niet voor allebei kiezen, bedacht ik me toen en zo geschiedde. Ik vind de palmboompjes echt ontzettend leuk omdat ook deze me meteen een vakantiegevoel bezorgen. Bovenaan brak er wel een petieterig stukje af, maar daar was gelukkig niet echt iets van te zien. Ik vind deze combinatie echt geweldig en zou hem de volgende keer zeker opnieuw durven kiezen! Afwisseling is leuk maar anderzijds ben ik dol op deze manicure.

Wat vinden jullie van mijn gekozen manicure? En laten jullie je nagels doen of doen jullie ze zelf? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten