zaterdag 8 september 2018

Producten die ik toch telkens weer gebruik op vakantie


Een tijdje geleden kwam er een artikel online over producten die ik wel meeneem op vakantie, maar eigenlijk niet echt gebruik. Uiteraard wil ik niet de indruk wekken dat ik helemaal geen make-up gebruik op vakantie en daarom dat ik toch ook een artikel wil posten met producten die ik regelmatig gebruik. Een aantal die je zult zien, zijn redelijk logisch, maar toch zitten er ook een aantal dingen bij die het eigenlijk wel uitgebreider maken.


Net zoals thuis draag ik op vakantie eigenlijk ook elke dag eyeliner. Uiteraard draag ik deze niet wanneer ik naast het zwembad lig te zweten en mijn boek aan het lezen ben. Ik ga namelijk nogal graag af en toe ook in het zwembad en ondanks het feit dat dit een waterproof eyeliner is, probeer ik dit toch niet. 

Nu moet ik wel zeggen dat ik ooit wel ben gaan zwemmen met deze eyeliner op en dat hij dat eigenlijk redelijk goed overleefd had. Oorspronkelijk was het enkel de bedoeling om rustig wat baantjes te trekken en mijn hoofd boven water te houden, maar nog geen tien minuten later waren we er al effectief in aan het springen. Vandaar dus dat ik weet dat deze het best goed doet. Wat ik aan het zwembad soms wel draag, is waterproof mascara. Ook deze keer heb ik het enkele keren gebruikt. Deze is best fijn, maar nu niet super speciaal. Foundation heb ik dan misschien niet gebruikt, maar concealer wel.  Ik heb namelijk standaard last van donkere kringen onder mijn ogen en die wil je af en toe toch kunnen wegwerken. Deze concealer gebruik ik graag, maar ik moet ook wel toegeven dat ik de meeste concealers wel goed vind. Dit is eigenlijk net hetgene waarvan ik verwacht had dat ik het op vakantie net niet zou gebruiken. Toch maakte ik echt tijd om af en toe een leuke ooglook te maken en wat te experimenteren. De palettes van the Balm stonden al erg lang op mijn wishlist en een tijdje geleden kon ik er twee te pakken krijgen met een geweldige korting. Ik merk persoonlijk wel dat dit toch een andere kwaliteit is dan sommige goedkopere die ik in huis heb. Goede aankoop dus! 

Welke producten nemen jullie altijd mee op reis?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten