woensdag 19 september 2018

Julie | Sleek Eye & Cheek Palette – All Day Soiree

http://www.verodoesthis.be/2018/09/julie-sleek-eye-cheek-palette-all-day.html

Ik bestel regelmatig producten via Boozyshop en wat ik daar zo leuk aan vind is dat je ook gratis cadeaus krijgt. Bij besteding van een bepaald bedrag, betaal je geen verzendkosten én mag je een cadeautje uitkiezen. Hoe meer je spendeert, hoe meer verschillende opties er tevoorschijn komen wat cadeau opties betreft. Ik heb ooit al verschillende make-up kwastjes gekozen en een van de laatste keren, kon ik een Sleek Eye & Cheek Palette kiezen. Natuurlijk vind ik dit heel interessant en mijn keuze was dan ook snel gemaakt. Het palette is de variant All Day Soiree en bevat twee blushes en vier oogschaduwkleuren. De swatches en de look die ik hier mee maakte, kunnen jullie hieronder bekijken!Ik vind het altijd leuk wanneer je op de verpakking de inhoud al kan zien. Een lege verpakking vind ik vrij saai en vaak bewaar ik de doosjes, omdat ik net graag dan al kan zien welke ik vast heb. Dit kleine palette bevat dus vier oogschaduwkleuren en twee blushes. Al vind ik persoonlijk meer dat de roze kleur een blush is en de andere grotere pan toch duidelijk een highlighter. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit omdat Sleek toch vaak erg mooie maar betaalbare producten in zijn assortiment heeft.Het palette sluit magnetisch, wat ik altijd een erg luxueus gevoel vind. Bovenaan bevat het ook een spiegeltje, iets dat ik altijd een groot pluspunt vind omdat je het dan ook makkelijk mee kan nemen op vakantie of voor onderweg. Wat voor mij niet had gemoeten, waren de twee kwastjes. Een sponsapplicator gebruik ik nooit voor oogschaduw en dat andere kwastje vind ik nu ook niet bepaald een hoogvlieger. Mocht je niet nauw kijken wat kwastjes betreft, is het misschien wel leuk om zo alvast je tools ook bij de hand te hebben. Ik heb ze in ieder geval meteen weggegooid. Het enige wat ik nog jammer vind, is dat je het klepje niet helemaal kan openen, het doosje kan maar 90° open gaan en dat vind ik eigenlijk vervelend.


Op de foto rechts beneden kan je dan de swatches zien van alle poeders. Ik heb gewoon van links naar rechts gewerkt en eerst de bovenste en dan de onderste rij genomen. Echt warm word ik niet van deze pigmentatie maar slecht is het ook niet. Ik ben vooral fan van de glanzende highlighter kleuren en de matte bruintint onderaan.Het was even zoeken om met dit palette een mooie look te maken. De roze blush bleek behoorlijk gepigmenteerd dus blenden was zeker aan de orde. De andere grotere ‘blush’ heb ik dus als highlighter er bovenaan gebracht en dat vind ik best een geslaagde combinatie. Wat oogschaduw betreft maak ik meestal een look met een lichte kunnen op mijn bewegend ooglid, een highlighter in mijn binnenste ooghoek, een donkere kleur op mijn buitenste ooglid en een matte kleur in mijn crease. 


Echt veel keuze heb je natuurlijk niet met zo’n klein palette maar nu ik de foto’s terugzie, vind ik het resultaat toch niet verkeerd. Ik koos voor de twee bovenste oogschaduwkleuren op mijn bewegend ooglid. Nadien bracht ik de highlighter van de onderste rij aan in mijn binnenste ooghoek en blende ik de bruine kleur in mijn crease. Dit geheel maakte ik af door een zwarte eyeliner bovenaan te gebruiken die in mijn ogen veel goed maakt. Dit is wel een ideale look voor overdag maar waarom het woord ‘Soiree’ verwerkt zit in de naam van het palette is mij een raadsel. Dit is een snelle en makkelijke look die bij elke outfit past. Je kan kiezen voor een neutrale lip, zoals ik deed met een lipgloss, of een knallende lipkleur kiezen die je look meteen wat meer doet knallen.Al bij al vind ik het leuk om dit palette gratis te hebben ontvangen bij mijn bestelling! Op bol.com zie ik dit palette voor €18.99 staan en op andere websites vragen ze er ook €12.99 voor. Als beginner met make-up kan ik het wel aanraden omdat het mooie kleuren bevat en je er een simpele ooglook mee kan creëren.Wat vinden jullie van dit palette? Vinden jullie de look een beetje geslaagd of toch eerder saai? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten