zondag 23 september 2018

Julie | Sample Mania #10

http://www.verodoesthis.be/2018/09/julie-sample-mania-10.html

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog eens een Sample Mania artikel gedaan heb! Eens om de twee à drie maanden probeer ik een kort overzicht te geven van de staaltjes die ik de afgelopen tijd geprobeerd heb. Vaak geeft een staal toch al een goed idee van of je een product full size wil aanschaffen of niet. Omdat mijn samples vroeger onaangeraakt bleven liggen, riep ik dit artikel in het leven. Telkens geef ik jullie een mini review en eerste indruk over minstens vijf totaal verschillende producten en merken. Hierbij vertel ik ook of ik het product zou aanraden en of ik geneigd ben om dit product aan te kopen. Benieuwd wat ik deze keer getest heb? Lees dan zeker verder!Beginnen doe ik zoals gewoonlijk met een parfum. Ik ben dol op parfum en heb er dan ook echt veel verschillende van in huis. Toch vind ik het leuk om telkens weer opnieuw op zoek te gaan naar een lekker geurtje. Dit keer probeerde ik de geur Dahlia Divin, Le Nectar De Parfum van Givenchy uit. Ik vond dat dit parfum zoet, bloemig en poederig was van geur. Ik hou wel van dit soort geurtjes, zeker omdat je hem zowel overdag als ’s avonds goed kan dragen. Het zou zeker een parfum zijn dat ik zou kopen. Bovendien ziet het er ook een erg mooi flesje uit op de foto van de sample! Op fragrantica.nl wordt de geur als volgt omschreven:

“Dahlia Divin Le Nectar de Parfum van Givenchy is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Dahlia Divin Le Nectar de Parfum werd uitgebracht in 2016. De Parfumeur achter dit parfum is Francois Demachy. Topnoot is Mimosa; hartnoten zijn Jasmijn en Roos; Basisnoten zijn Vetiver, Sandelhout, Tonkaboon, Vanille en Muskus.”Nog niet zo lang geleden, bracht The Body Shop een nieuw soort lichaamsverzorging op de markt: de Body Yoghurt. We kennen allemaal wel crèmes en lotions, zelfs sorbets heeft The Body Shop al eventjes in het assortiment maar yoghurt was toch weer iets nieuws. Deze textuur is vrij luchtig en trekt snel in, zonder aan hydratatie in te boeten. Nick heeft voor zichzelf de mango geur van dit product gekozen en ikzelf ben helemaal dol op de banaangeur van dit product. Als sample probeerde ik ook nog de British Rose variant uit. Het zou 48h moisturising moeten zijn maar dat vind ik toch een beetje overdreven. Misschien dat het onderhuids wel blijft voeden, maar daar merk je aan de oppervlakte niet zoveel van. Je bent zeker een aantal uren zoet, maar 48h is wel erg lang. De geur van deze yoghurt spreekt mij minder aan maar ik hou dan ook niet echt van producten met een rozengeur. Qua textuur vind ik het dus een aanrader maar ik zou hem nooit in deze geur zelf aanschaffen.Van L’Oréal Elvive heb ik de Dream Lenghts No Haircot Cream geprobeerd. Het pakje was zeker groot genoeg om twee à drie keer te gebruiken dus dat vond ik wel prettig. Ik heb best moeilijk haar (droge hoofdhuid vs snel vet in de lengtes) en ben daardoor altijd op zoek naar hét perfecte product voor mijn lokken. Het is een leave-in product dat je na het douchen op vochtig of handdoek droog haar kan aanbrengen. Het ruikt lekker en verdeelt makkelijk over mijn haren. Ik heb gemerkt dat ik toch moet opletten dat ik deze niet te ver richting mijn haarwortels aanbreng want dat mijn haren dan wel sneller vet worden. Ik zou dit product dus niet zelf kopen maar vond het wel fijn om te testen. Of het ook echt helpt tegen gespleten punten durf ik niet bevestigen of ontkrachten.Van het merk Fresh kreeg ik verschillende samples mee tijdens onze citytrip in Londen. Ik had nog nooit van het merk gehoord maar was wel meteen geïnteresseerd toen iemand me in een grootwarenhuis aansprak om iets uit te proberen. Toen heb ik verschillende producten op mijn hand geprobeerd en ik ging blij naar huis met enkele samples. Het merk is niet goedkoop want dit Black Tea Firming Overnight Mask dat ik geprobeerd heb, gaat voor maar liefst $92 voor 100ML over de toonbanken. Ik vond dit een heel fijn product om uit te proberen. Het pakje was goed gevuld en ik kon dan ook een erg royale laag aanbrengen. Het product plakt wel een beetje en je huid lijkt ontzettend vet. Natuurlijk is het een masker dat je er op mag laten dus je ziet geen effectieve crème meer op je gezicht en het is logisch dat het vrij rijk is van textuur omdat het de hele nacht moet weren. Naderhand voelde mijn gezicht fijn en gevoed aan. Als het niet zo duur was, zou ik deze op zich wel kopen maar nu vind ik het toch echt teveel geld.De laatste sample die ik uitgeprobeerd heb is er eentje van Kiehl’s. Kiehl’s is een bekend merk maar toch heb ik er eigenlijk nog nooit wat van gekocht. Toen ik er een poos geleden eens binnengestapt ben, kreeg ik meteen een huidtest en persoonlijk advies. Nadien vroeg ik ook weer enkele samples om eens uit te proberen omdat ik dat toch altijd wel fijn vind voor ik overga tot een aankoop. Ik kreeg onder andere deze Ultra Facial Toner mee die de huid zou moeten hydrateren en verzorgen maar ook klaarmaakt voor de rest van je verzorgingsproducten. Het product had geen uitgesproken geur maar het was geen heldere substantie. Het leek meer een mix tussen een lotion en een toner. Ik vond hem fijn aanvoelen op mijn gezicht en zie mezelf deze in principe wel eens aankopen.

Dat waren dan weer alle samples die ik de afgelopen periode geprobeerd heb! Welk product spreekt jullie het meeste aan? En gebruiken jullie vaak samples? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten