zondag 30 september 2018

Julie | Opgemaakt #55 – Augustus

Ook op het einde van deze maand heb ik weer een Opgemaakt artikel voor jullie! Het zijn mogelijks de meest vermoeiende artikels om te maken maar ik lees ze zelf ontzettend graag bij anderen en maak ook erg graag producten op. Deze keer laat ik jullie zien welke producten ik allemaal heb opgemaakt in de maand augustus. Beginnen doe ik zoals altijd met de geurkaarsen.

Links bovenaan zie je de Pink Island Sunset kaars van Home Inspiration by Yankee Candle. Ik kocht deze ooit online via Groupon en vond deze best fijn. De geur was lekker maar niet zo sterk aanwezig in de ruimte. Van mij had het wat feller gemogen. Ik zou deze enkel in korting opnieuw kopen en niet aan volle prijs.

Ik schreef ooit al een artikel over de wijn en kaarsen van Winesley. Ik heb zelf al enkele wijnen geproefd en ook deze Rewined Geurkaars in de geur Sauvignon Blanc vond ik erg de moeite! De geur was vrij sterk aanwezig en daar hou ik wel van. Ik wil zeker nog meer geuren ontdekken van Rewined!

Van Carrefour hebben we ons laatste pakje geur theelichten opgemaakt en wat was ik daar blij voor! Ik vond deze echt verschrikkelijk. Geen geur, een piepklein waakvlammetje, lontjes die zichtzelf ‘verdrinken’. Nee sorry maar de Carrefour theelichten koop ik nooit meer opnieuw!

Tenslotte hebben we nog een geurkaars van Bath & Body Works opgemaakt in de geur Eucalyptus Rain. Deze rook erg lekker fris in de pot maar had een vrij kruidige geur wanneer je hem aanstak. Ik vond deze niet slecht maar zou de geur niet opnieuw kopen.

Benieuwd wat ik nog meer heb opgemaakt in augustus? Lees dan zeker verder!

De volgende categorie die ik wil laten zien is make-up. Ik heb behoorlijk mijn best gedaan in augustus! Zo heb ik het Catrice Prime & Fine Poeder opgemaakt. Deze gebruikte ik dagelijks en toch is het slechts mijn tweede verpakking die ik opmaak. Ik vond deze erg fijn en zou hem zeker opnieuw kopen.

Van Essence heb ik een primer opgemaakt uit de Limited Edition Little Beauty Angels. Deze had een groene kleur en diende vooral om roodheden weg te werken. Ik vond deze fijn in gebruik omdat hij als een lichte crème voelde, zonder siliconen. Echter is deze helaas niet meer te koop.

In Londen kocht ik de gehypete concealer van Collection: de Lasting Perfection Concealer in de kleur ‘1 Fair’. Ik kocht hier toen twee stuks van en ben daar erg blij om. Dit was namelijk een erg goede concealer die bovendien ook nog eens zuinig in gebruik was! Deze wil ik nadien ook nog zeker eens opnieuw kopen.

Van Rituals heb ik een oogpotlood opgemaakt in de kleur Dark Purple. Dit is een van mijn favoriete kleuren om te gebruiken omdat het wel een donkere kleur is maar dan niet zo ‘hard’ als zwart. Ik had al een reserve in huis en zal deze dan ook opnieuw blijven kopen.

Vaste klant in deze artikels zijn mijn Bourjois Healthy Balance Poeders die ik al jaren gebruik. Helaas is deze pas vernieuwd en is de verpakking helemaal gewijzigd. Of de poeder nog dezelfde gebleven is zal ik jullie volgende keer kunnen vertellen. Ik hoop van wel want deze heb ik al ontelbare keren opnieuw gekocht.

Ik wist niet goed of ik deze nu bij make-up moest zetten of niet, daarom zet ik hem er maar apart achter. Ik heb namelijk ook een full size verpakking van de MAC Prep + Prime Fix+ Spray opgemaakt. Deze gebruik ik dagelijks dus het is niet de eerste keer dat ik er zo eentje opmaak. Ik koop deze iedere keer weer opnieuw en vaak nog met een mooie korting bij de Estée Lauder Company Store. Ik heb dus ook nu weer een flesje in gebruik.

Een van mijn favoriete geuren van Rituals is The Ritual Of Karma. Niet alleen ruiken alle zonneproducten naar deze geur maar hebben ze ook enkele verzorgingsproducten met holy lotus, witte thee en bergamot. Zo kan je ook thuis een vakantiegevoel krijgen met deze producten. De Bed & Body Mist heb ik dan ook met veel plezier opgemaakt en ik had al een flesje reserve in huis. Hij ruikt erg lekker fris en ik gebruik hem zowel op mijn lichaam als op kleding.

De Unstoppables Wasparels van Lenor heb ik al in verschillende geuren gehad en dit keer heb ik de ‘fris’ geur opgemaakt. Hij maakt zijn naam in ieder geval waar, al ben ik toch nog meer fan van de ‘luxe’ variant. Ik koop deze parels altijd opnieuw maar probeer ze wel in de aanbieding te scoren aangezien ze niet goedkoop zijn. Ik heb nog enkele verpakkingen in huis, nadien koop ik ze dus gewoon weer opnieuw.

Bij Boozyshop bestelde ik eens een set gezichtsmaskers van The Skin Lounge. Hierin zaten drie sheet maskers met elks hun eigen werking. De ene was Firming, de andere Brightening en de laatste Hydrating. Ik heb deze drie maskers geprobeerd in één maand tijd en binnenkort verschijnt hierover dan ook nog een uitgebreide review. Ik wil alvast verklappen dat ik ze niet opnieuw ga kopen maar dat is deels ook omdat ik nog zoveel maskers in huis heb!

Van Flormar heb ik nog eens een exemplaar van de So Chic Deodorant Spray opgemaakt. Ik vind deze echt geweldig maar helaas zit hij niet meer in het gamma. Ik heb nog enkele restjes in huis maar binnenkort zal het toch echt gedaan zijn. Hij is namelijk erg fris, zowel van geur als van gevoel op de huid. Toch prikt hij niet en beschermt hij goed. Jammer dus dat ik deze niet meer opnieuw kan kopen.

Mijn favoriete deodorants blijven toch de Lady Speed Sticks. Deze stick in de Wild Freesia geur kocht ik in Mexico en heb ik met veel plezier gebruikt. Opnieuw kopen is niet zo evident maar ik probeer er toch altijd voor te zorgen dat ik enkele exemplaren in huis heb. Ik ben grote fan van deze sticks en kan ze aan iedereen aanraden!

Wat gezichtsverzorging betreft heb ik ook zeker mijn best gedaan in augustus. Bovenaan zie jet twee reisverpakkingen van de Rituals Britghtening Face Exfoliator. Deze hebben twee verschillende formaten omdat het reisverpakkingen/mini’s waren die je ooit als cadeau kreeg. Deze zijn nog uit het vorige gamma dus je kan deze niet opnieuw kopen. Wel zou ik de vernieuwde versie uit de Namasté lijn eens graag proberen.

Wat namelijk wel uit die nieuwe Namasté collectie komt, is het 3-in-1 Micellair Water van Rituals. Ik kan oprecht zeggen dat ik dit een heel fijne micellair water vond. Ik heb al verschillende merken geprobeerd en dit is toch echt een van mijn favorieten! Deze koop ik dus zeker en vast opnieuw.

Van Balea hebben Nick en ik samen nog een Lippenbalsem in de Meloen variant opgemaakt. Deze doet ons echt aan vakantie denken en heeft een erg lekkere smaak/geur en qua werking is hij ook nog eens dik oké! We hebben deze al eens eerder gehad maar vorige keer konden we hem niet meer vinden in de winkel.

Een merk waar ik nog maar sinds een dik halfjaar mee bekend ben, is Origins. Ik ontdekte het in een Deauty box en was meteen verkocht. In Londen kocht ik een potje nachtcrème van het merk en kreeg hierbij een luxe mini cadeau van het Mega-Mushroom Skin Relief Serum. Met dit kleine tubetje ben ik echt super lang toegekomen! Ik geloof dat ik hier minstens een maand mee gedaan heb. Het was een fijn serum dat ik zeker in het groot zou kunnen aankopen.

Van Rituals heb ik ook nog een doucheolie opgemaakt uit de Express Your Soul Limited Edition van vorige zomer. Ik vond deze erg fijn op mijn huid en daarom is het zeker jammer dat ik hem nu niet meer opnieuw kan kopen. Toch vind ik het ook fijn om ieder halfjaar een nieuwe geur te ontdekken bij Rituals. Binnenkort is er weer een nieuwe wintergeur en ik kan niet wachten om jullie hierover alles te vertellen!

Van Flormar hebben Nick en ik ook nog samen de Mango Handcrème opgemaakt. Deze hebben we al eens eerder gehad maar om een of andere reden vond ik deze dit keer niet zo fijn. De textuur was prima maar de geur was me gaan tegensteken. De hele tijd rook ik iets zuur en tegen het einde kon ik hem echt niet meer verdragen. Qua werking zou ik hem zeker aanraden en wellicht vinden veel mensen deze geur wel aangenaam! Ik zal hem in ieder geval niet snel opnieuw kopen.

Opnieuw tijd voor een verzameling van producten en dit keer zijn het de basics. Ik maakte onder andere een pakje navul mesjes van Venus Swirl op. Ik vind deze mesjes erg fijn werken alleen is het best een kostelijk grapje om deze telkens opnieuw te kopen. Helaas zal ik daarmee moeten leren leven want ik vind ze zeker goed genoeg om altijd opnieuw te kopen.

Van Albert Heijn heb ik nog een pakje wattenschijfjes opgemaakt, zoals ik dat eigenlijk iedere maand wel doe. Ik vind deze echt heel fijn en koop deze dan ook altijd graag opnieuw.

Ik heb in augustus ook nog eens een tandpasta opgemaakt. Dit keer was het de Oral B 3D White variant en ik vond deze niet verkeerd! Ik zou deze zeker en vast nog eens opnieuw kunnen kopen. Van het white effect merk ik echter nooit veel bij tandpasta’s.

Doekjes om mijn gezicht te reinigen maar ik ook iedere maand weer op. Dit keer zijn het de Black Charcoal Cleansing Wipes die je bij Action kan kopen. Ik heb deze al eens eerder gehad en als ik nog eens bij Action kom, kan het best zijn dat ik deze weer opnieuw koop.

Het laatste basic item dat ik heb opgemaakt is dit doosje Wattenstaafjes van Albert Heijn. Persoonlijk vind ik deze erg fijn en koop ik deze dus ook regelmatig weer opnieuw. Ik gebruik ze zowel in mijn oren als om make-up foutjes mee weg te werken.

Net haalde ik al aan dat ik drie sheet maskers heb opgemaakt van The Skin Lounge maar daar is het niet bij gebleven. Ik maakt ook één van de twee potjes van het The Ritual Of Holi Plastic Fantastic Rubber Mask op. Rituals heeft deze producten nog niet zo lang in het gamma en ik vond dit echt een leuk masker op te proberen! Ik heb nog een potje in huis en wie weet koop ik dit nadien weer wel opnieuw.

Van GlamGlow heb ik helaas ontdekt dat een kleimasker volledig uitgehard was. Oeps, eigen schuld! Ik denk dat ik deze te lang heb open laten staan. Deze Supermud Clearing Treatment was echter wel fijn in gebruik, hoewel ik me meen te herinneren dat deze best begon te tintelen op mijn huid. Ik denk niet dat ik deze snel opnieuw zal kopen.

Van Garnier SkinActive heb ik nog een Pure Charcoal Black Tissue Mask opgemaakt. Ik gebruikte deze al eens eerder en ook dit keer trof ik hem in een Deauty box. Over dit masker ben ik niet laaiend enthousiast maar voor tussendoor is het een prima masker.

In augustus zijn er ook twee flessen geurstokken opgemaakt bij ons thuis. De eerste zijn de The Ritual Of Banyu Geurstokken, de Limited Edition van deze zomer die helaas vanaf morgen niet meer in het gamma zit. Ik heb gelukkig nog twee reserve flessen in huis gehaald maar ook deze zullen weer snel op zijn.

In de Private Collection van Rituals kan je luxe flessen geurstokken vinden in acht verschillende geuren. Wild Fig is hierin een van mijn favorieten en ik ga deze dan ook zeker nog eens opnieuw kopen. Het is een wat zoetere wintergeur maar aangezien deze langer dan een halfjaar meegaan, is hij dus tijdens de zomer ook blijven staan.

Iets waar naar mijn gevoel nog te weinig over gesproken en geschreven wordt, is intieme hygiëne. We moeten ons ‘daar beneden’ allemaal wassen en de ene gebruikt daar speciale producten voor, de ander niet. Ikzelf gebruik regelmatig deze Lactacyd Wasemulsie voor de gevoelige huid. Ik ben liever voorzichtig met zulke gevoelige plaatsen en koop daarom altijd de mildste variant. Ik heb hiervan altijd wel een fles in huis, dus nadien koop ik ze weer opnieuw.

Wij hebben in huis zowel in de badkamer als in de keuken een handzeep staan en het kan dan ook wel eens gebeuren dat deze gelijktijdig leeg zijn. In de keuken hadden we de Turquoise Waters Handzeep van Bath & Body Works staan. Deze bracht onze goeie vriend Axel eens mee voor ons uit Amerika en ik vond deze erg fijn in gebruik. Ik zou graag nog meer geuren van het merk uitproberen!

Van Rituals hebben we een Refill van The Ritual Of Dao handzeep gebruik in ons stenen pompje in de badkamer. Het refill systeem werkt erg handig en kost minder dan een originele verpakking. Deze geur vind ik over het algemeen erg lekker alleen in handzeep is hij niet mijn favoriet. Toch zou ik deze ooit zeker nog wel eens opnieuw durven kopen.


Het laatste wat ik in augustus heb opgemaakt, is een fles van de Balea Sweet Melon Droogshampoo. Deze laat geen witte waas na en ruikt erg lekker zoet en fris. Echt een ontzettend fijne droogshampoo dus! Toch vind ik dat Batiste het beter doet wat betreft een langere houdbaarheid. Deze van Balea heb ik al wel opnieuw gekocht om even snel in de ochtend te gebruiken terwijl ik die van Batiste vooral gebruik voor ik ga slapen.

Dat waren dan weer al mijn opgemaakte producten van augustus! Welk product spreekt jullie het meeste aan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. Ik ben zelf ook verzot op geurtjes. Moet alleen oppassen met producten die kwalijk zijn voor een gevoelige huid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat snap ik! Gelukkig heb ik daar niet zoveel last van! :-)

   Verwijderen
 2. Mijn hemel. Wat veel producten! Inderdaad interessant om te zien wat iemand anders gebruikt (een beetje 'een kijkje in het leven' van iemand anders) en ook goed dat je de 'gevoelige' producten niet schuwt. Ik gebruik ook Lactacyd. Niet altijd. Zo nu en dan. Ik heb ooit gehoord dat je het beste alleen maar water kunt gebruiken trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik weet het Rory! En ja dat heb ik ook wel eens gehoord! Af en toe gebruik ik toch ook graag een speciaal product... :-)

   Verwijderen
 3. Toch leuk om te zien wat mensen kopen en daarna ook daadwerkelijk veel gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik dus ook wanneer ik deze artikels bij anderen lees! :-)

   Verwijderen
 4. je hebt heel wat opgebruikt deze maand! sommige dingen gebruik ik ook, maar de wasparels koop ik nooit meer. Ik heb geen gevoelige huid, maar ik kreeg er flinke uitslag van. Mijn dochters ook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah oei! Dat is inderdaad niet de bedoeling! Daar heb ik zelf nog geen last van gehad gelukkig! :-)

   Verwijderen
 5. Daphne - verdraaidmooi2 oktober 2018 om 17:04

  Wauw wat heb je veel opgemaakt in één maand! Ik wissel teveel om zoveel op te maken denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh maar ik wissel ook de hele tijd af hoor! Iedere douchebeurt gebruik ik weer andere producten! ;-)

   Verwijderen