zondag 9 september 2018

Julie | NEW IN – Bath & Body Works Producten Uit Amerika

http://www.verodoesthis.be/2018/09/julie-new-in-bath-body-works-producten.html

Vandaag heb ik een erg leuk artikel voor jullie! Ik heb namelijk een heleboel nieuwe items in huis van het Amerikaanse merk Bath & Body Works. Online bestellen kost vaak een flinke cent extra en een ticket boeken naar Amerika is nu ook niet bepaald goedkoop. Hoe ik dan wel aan deze nieuwe spullen kom? Een vriend van ons woont in Amerika en tijdens zijn vakantie in België bracht hij super veel spulletjes voor mij mee – en dat zonder dat ik het gevraagd had! Vandaag laat ik jullie dus zien wat ik allemaal van Axel gekregen heb en bij deze wil ik hem hiervoor nog eens extra bedanken! Benieuwd naar al deze spulletjes? Lees dan zeker verder!Iets waar ik dol op ben, zijn de Bath & Body Works Pocket Bacs. Deze handgelletjes hebben ze in honderden geuren en zijn super handig om overal mee naartoe te nemen. Zelf kocht ik ook al enkele van deze hand sanitizers in Mexico en Axel bracht maar liefst 10 verschillende geuren voor mij mee! Deze heb ik ondertussen allemaal al eens getest en er zit er geen eentje tussen die ik slecht vind. Niet alleen weet hij dus waar ik van hou qua producten, ook qua geuren heeft hij een goede keuze gemaakt. Mijn favorieten zijn Sparkling Limoncello, Afternoon Apple Picking & Mermaid At Heart.In de geur Ghoul Friend bracht hij ooit al eens eerder een handgel voor me mee en die heb ik zelfs al opgemaakt. In dezelfde geur hebben ze nu ook een Anti Bacterial Foaming Mousse. Hetzelfde idee als de gelletjes op de vorige foto maar dan in een andere textuur. Deze kennen we natuurlijk het beste als doucheschuim maar ondertussen hebben ook al heel wat merken een body mousse als body lotion in hun assortiment. Deze mousse van Bath & Body Works gebruik je echter dus ook als antibacterieel product om je handen te ontsmetten. Ik vind het zeer origineel en de geur ruikt ook prima!Behalve handgel gebruik ik ook dagelijks handcrème. Zelf koos ik in Mexico ook al één handcrème uit en Axel bracht dan weer twee andere geuren voor mij mee. De ene kreeg de naam Pretty As A Peach en de andere 99% Mermaid. Beide zijn shea butter handcrèmes en deze hebben dus zeker een verzorgende werking. Het zijn tubes van 29ML, wat een erg gekke hoeveelheid is. Ik vind deze ideaal om mee te nemen op vakantie aangezien zowel Nick als ik daar ook dagelijks handcrème smeren voor we gaan slapen.Jullie weten vast allemaal al dat ik dol ben op geurstokjes en interieur sprays van Rituals maar ook Bath & Body Works heeft dergelijke sprays in hun assortiment. De flesjes zijn opvallend kleiner maar je zou ook slechts twee keer moeten sprayen per keer. Ik heb deze voorlopig in de badkamer gezet omdat ik er zuinig mee wil omgaan en niet doorheen het hele huis wil gaan sprayen. Axel koos voor de geuren Cranberry Woods en Japanese Cherry Blossom. Van die laatste geur kocht hij me ooit al een body lotion en hij had onthouden dat ik deze erg lekker vond! Ook met deze sprays ben ik dus erg tevreden.Ten slotte koos hij ook nog drie Sheet Mask uit die ook zeker van pas zullen komen. Ik test namelijk iedere maand een nieuw maskertje uit voor deze blog en tussendoor probeer ik ook regelmatig mijn huid te verwennen met een maskertje. Sheet maskers zijn over het algemeen erg makkelijk in gebruik en nemen ook niet veel plaats in wanneer je deze bijvoorbeeld mee op vakantie wil nemen. Wat ik vooral leuk vind, is dat hij drie verschillende maskers uitgekozen heeft. Je ziet hier het Rose Water Illuminating Mask, het Skin Goals Illuminating Sheet Mask met Triple Berry Complex en het Sea-Tox Mer-mazing Sheet Mask boordevol zee mineralen.

Zoals jullie wel kunnen merken ben ik erg blij met al deze nieuwe producten! Hij heeft niks gekozen wat ik niet gebruik en voor zover ik alles al geprobeerd hebt, ruikt ook echt alles super lekker! Wat vinden jullie het leukste item dat ik gekregen heb? En zijn jullie ook zo’n fan van Bath & Body Works? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

 1. De Japanse kersenbloem, i need it! Wauwie... wat een heerlijke producten lijken me dit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn ze zeker Balou! Die Japanse kersenbloesem is inderdaad lekker! Rituals heeft ook een lijn met dit ingrediënt! :-)

   Verwijderen
 2. dat ziet er in elk geval heel schattig uit, maar persoonlijk zou ik denk ik ene hlaf jaar nodig hebben om het op te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat alle producten van pas komen en dat je ze ook echt allemaal kunt gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk om dingen te leren kennen die hier niet te koop zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige jongen is die Axel ;) Heel veel plezier met de productjes. Ik zou super blij en enthousiast zijn met zo'n cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat zal hij je graag horen zeggen! ;-) En bedankt, ik ben er ook super blij mee! :-)

   Verwijderen
 6. Ik heb binnenkort een verjaardag en je brengt me op ideeen. Leuk geschreven ook, top, Gr Victor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een onwijs tof merk. Kwam er in USA altijd graagg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ken het hele merk niet, maar het klinkt wel als iets wat ik wel eens wil proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zien al die producten er fijn uit, en ook de verpakking spreekt me heel erg aan. Je hebt geluk met zo'n lieve vriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik dus ook! ;-) En ja, goeie vrienden zijn belangrijk he! :-)

   Verwijderen