zondag 16 september 2018

Julie | My Everyday Look

http://www.verodoesthis.be/2018/09/julie-my-everyday-look.html

Het is geen geheim dat ik een groot make-up liefhebber ben. Hier op Verodoesthis zien jullie dan ook regelmatig nieuwe producten voorbij komen en ik kan maar geen genoeg krijgen van nieuwe palettes, lipsticks of highlighters. Toch zitten er tussen mijn grote verzameling wel enkele favorieten tussen. Deze gebruik ik dan zo goed als dagelijks en deze zorgen voor mijn ‘everyday’ look. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik in mijn dagelijkse routine gebruik en vaak zijn dit dus ook mijn favorieten! Benieuwd over welke producten ik het heb? Lees dan zeker verder!Ik besef dat mijn dagelijkse routine behoorlijk uitgebreid is en dat niet iedereen hier ’s morgens tijd of zin voor heeft. Toch wil ik jullie graag mijn hele routine laten zien omdat niet iedereen dezelfde stappen zou overslaan. Voor de ene is oogschaduw een must en anderen komen dan weer niet buiten zonder hun wenkbrauwen te doen. Op mijn werk wordt er verwacht dat je duidelijk zichtbaar de make-up draagt en ik maak dan ook altijd graag werk van een full face look. Hopelijk kan ik jullie hiermee laten zien welke producten ik graag dagelijks gebruik en inspireren om bepaalde producten ook wat vaker te gebruiken.Beginnen doen we natuurlijk bij de eerste stap en dat is voor mij primer. Natuurlijk heb ik vooraf eerst nog een dagcrème aangebracht maar dat valt niet onder make-up. Op dit moment gebruik ik de L.A. Girl Pro Prep Primer en die bevalt me best goed. Deze bevat wel behoorlijk wat siliconen dus als je daar niet van houdt, is dit product niks voor jou. Mijn favoriete foundation op dit moment is de Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear in de kleur 1.0. Deze dekt ontzettend goed en blijft erg lang zitten maar is wat aan de dure kant. Ik vind hem wel echt geweldig goed voor mijn huid dus ik gebruik op dit moment het liefst deze foundation.

Als concealer heb ik op dit moment de Maybelline Instant Anti-Age Concealer in de kleur Light in gebruik. Ik kocht deze in Londen maar ondertussen is hij ook hier in België te koop. Ik ben zeer tevreden over deze concealer, al vind ik hem absoluut niet zuinig in gebruik en is dat het enige wat me tegenhoudt om deze iedere keer opnieuw te kopen. Wat ik wel altijd opnieuw koop is het Healthy Balance poeder in de kleur 52 Vanilla van Bourjois. Helaas is deze recent van verpakking gewijzigd en hopelijk is hij nog steeds even goed van kwaliteit. Ik gebruik deze namelijk al jaren en ben er telkens zeer tevreden over!De volgende stap uit mijn routine bestaat uit verdere gezichtsmake-up. Als blush heb ik twee favorieten. De eerste is een Blushing Hearts van I Heart Revolution in de kleur Peachy Pink Kisses. Dit is een prachtige perzikkleurige, glanzende blush die ook alvast een highlighter bevat. Op dagen dat ik deze kies, draag ik dan ook deze kleuren als blush én highlighter. Op de andere momenten kies ik het liefst voor de Essence Limited Edition blush uit de Me & My Umbrella collectie in de kleur You Can Stand Under My Umbrella. Deze vind ik echt prachtig en gebruik ik zo vaak dat ik al een flink stuk pan geraakt heb!

Als highlighter kies ik de laatste tijd erg vaak voor de Extra Dimension Skinfinish van MAC in de kleur Oh, Darling. Deze kocht ik recent en gebruik ik sindsdien erg vaak. Deze gouden highlighter is echt prachtig! Waar ik ook dol op ben is het Bronze & Glow duo van I Heart Make-up. Dit is al mijn tweede palette hiervan en ook nu heb ik weer dik pan geraakt in de bronzer kleur. Ik gebruik deze dan ook letterlijk iedere dag! Ook de mooie highlighter gebruik ik veel, maar daar wissel ik iets vaker mee af waardoor die nog wat meer gevuld is.Wat mijn wenkbrauwen betreft, kies ik altijd voor het Coffee Brown Palette van Rituals. Dit zijn twee kleuren en zoals jullie kunnen zien heb ik de bovenste kleur al zo goed als helemaal opgemaakt en dit is al mijn tweede doosje van dit poeder! Ook de onderste kleur wordt regelmatig gebruikt, dus je kan wel stellen dat dit echt mijn favoriet is. Dit zit helaas niet meer in het gamma maar ik heb nog een voorraad van enkele doosjes in huis.

Als tweede stap voor mijn wenkbrauwen kies ik voor de Eyebrow Fibers Colored Mascara van Kiko in de kleur 04. Deze heb ik eens op goed geluk gekocht en ik ben er zeker tevreden over. Ik heb zelfs al twee back-ups gekocht omdat we sinds kort geen Kiko filiaal meer in de buurt hebben.Voor ik aan mijn oogschaduwlook begin, gebruik ik altijd eerst een oogschaduwbasis. Mijn absolute favoriet is de I Heart Stage van Essence maar die zit volgens mij niet meer in het gamma! Sinds een tijdje gebruik ik de Shadow Insurance van Too Faced. Deze is een stuk duurder maar zou ook veel beter moeten zijn. Ik vind hem nogal vet en ruik de geur van het product niet zo graag. Toch ga ik deze wel opmaken omdat hij op zich zijn werk goed doet!

Als oogschaduwpalette heb ik gekozen voor het Fortune Favours The Brave Palette van Revolution Makeup. Ik gebruik hieruit verschillende looks die allemaal als dagelijks look de revue passeren. Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van de peachy kleur uit de bovenste rij, in combinatie met de groentinten uit de tweede rij. In mijn arcadeboog gebruik ik het liefst de tweede kleur uit het palette, vandaar dat die alweer bijna op is! Dit is namelijk al mijn tweede exemplaar van dit palette omdat ik in de eerste in maar liefst vijf kleuren dik pan geraakt had. Je kan dus wel stellen dat ik dit palette erg vaak gebruik!Mijn favoriete oogpotloden kwamen al eens aan bod in een apart artikel en daaruit kwam toch wel naar boven dat ik de draaibare potloodjes van Rituals het fijnst in gebruik vind. Op foto staat het grijze oogpotlood Moon, in de look die jullie zo dadelijk kunnen zien, heb ik gebruik gemaakt van de groene kleur Jungle. Ik heb denk ik alle kleuren in huis en vind deze oprecht ontzettend goed werken.

Mijn favoriete mascara komt ook van Rituals, namelijk de 3-in-1 Miracle Mascara. Ik heb al ontelbaar verschillende merken en mascara’s gebruikt maar deze blijft bovenaan mijn favorieten staan. Bourjois en Bellapière hebben ook goeie exemplaren in hun assortiment maar ik verkies toch deze van Rituals. Hij geeft lengte, volume én krul aan je wimpers en is intens zwart van kleur.
Om de look helemaal af te maken, kies ik er voor om nog een losse poeder over het geheel aan te brengen. Ik heb lange tijd die van Catrice gebruikt maar op dit moment gebruik ik de Colour Correcting poeder van Essence uit de Limited Edition Little Beauty Angels. Ik vind het altijd fijn om mijn look nog even af te poederen als ik op het einde van mijn routine gekomen ben.

Als allerlaatste stap gebruik ik dan de MAC Prep+Prime Fix+ Spray. Ik weet dat dit technisch gezien geen fixing spray is om op het einde van je make-up te gebruiken maar ik vind dat hij er wel goed voor is. Ik heb hiervan al verschillende flesjes opgemaakt en heb altijd een reserve in huis.En dit is dan het resultaat van al deze producten, aangebracht op mijn gezicht. Ik heb effectief al deze producten gebruikt om deze look te bekomen. Vaak draag ik dagdagelijks geen lipstick, vandaar dat deze ook niet vermeld staat in het artikel. Ik zou ook nooit één favoriet kunnen kiezen uit mijn verzameling maar de laatste tijd gebruik ik bijna uitsluitend liquid lipsticks. Voor de full face look heb ik echter gewoon een gekleurde lippenbalsem van Kiko gebruikt.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien wat ik zoal iedere dag gebruik van make-up. Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd welk product voor jullie onmisbaar is in je routine én wat jullie van deze look vinden! Laat zeker een reactie achter met je mening.

Liefs,


Julie x

18 opmerkingen:

 1. Wat een mooie producten! Die highlighter van Mac gebruik ik ook altijd, zo een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Lisanne! Ik heb hem nog niet lang maar vind hem wel prachtig! :-)

   Verwijderen
 2. Leuk om een kijkje te krijgen in je everyday look. Fijne en mooie producten gebruik je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoelang ben je er in totaal mee bezig? Het resultaat ziet er goed uit namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar mag je een 20-tal minuten voor tellen Kevin! ;-) Bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 4. Ok, ik ga toch ook maar eens de mascara van Rituals proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen Sabine! Hopelijk vind jij hem ook zo fijn! :-)

   Verwijderen
 5. Wat een mooie ooglook. Die concealer is 1 van mijn favoriete ooit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten voor je dagelijkse look! Een mooie mix tussen budgetvriendelijke en iets duurdere producten. Ben zelf ook fan van I Heart Make Up! Buiten de geur merk ik héél weinig verschil met Too Faced soms..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik doe mijn best! ;-) En ja dat klopt, al hou ik toch ook van mijn twee echte Too Faced Palettes! :-)

   Verwijderen
 7. Het ziet er zeker prachtig uit. Ik zou ook wat meer tijd moeten besteden aan mijn make-up Het resultaat mag er echt wezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben heel makkelijk. oogpotloodje mascara en blush en klaar. en als ik zin en tijd heb pakken we meer uit

  BeantwoordenVerwijderen