woensdag 26 september 2018

Julie | Maybelline – Superstay Matte Ink Liquid Lipstick In ‘Lover’

http://www.verodoesthis.be/2018/09/julie-maybelline-superstay-matte-ink.html

In het artikel van vandaag wil ik graag de focus leggen op één product. Ik kocht niet zo lang geleden alweer een liquid lipstick! Niet zo gek als je bedenkt dat het mijn favoriete textuur lipstick is én dat ik dol ben op allerlei verschillende kleuren en texturen. Dit keer koos ik voor de Superstay Matte Ink van Maybelline en dat ik de kleur ’15 Lover’. Ik werd meteen verliefd op de matte verpakking en op de perfecte roze tint die hij had. Ik ben dol op dit soort ‘vuil’ roze tinten en deze kleur leek me echt prachtig. Na een snelle swatch in de winkel ging hij dan ook meteen mee naar huis. Benieuwd of hij zijn naam ‘superstay’ kan waarmaken? Lees dan zeker verder!Eerst en vooral wil ik nog even benadrukken hoe mooi ik de verpakking vind! Je ziet meteen welke kleur je te pakken hebt omdat de huls dezelfde kleur heeft als de effectieve kleur lipstick. Mocht je ze ergens neerzetten, zie je bovenaan de applicator de sticker met de naam, wat ik ook altijd handig vind. De applicator heeft een ovale vorm met middenin een soort reservoir waar extra lipstick in zit. Op deze manier neemt hij optimaal het product op om in één keer je lippen te voorzien van een laagje kleur. Persoonlijk gebruik ik altijd nog wel enkele laagjes om hem overal egaal aan te brengen.


De kleur vind ik echt perfect en ook echt wel uniek. Ik beloof dat ik nog geen kleur zoals deze in mijn stash had zitten! Wat mij betreft is dit een kleur die je voor elke gelegenheid kan dragen, zowel overdag als ’s avonds. Hij zal ook bij vele outfits en ooglooks passen wat hem heel draagbaar maakt. Het aanbrengen gaat vrij vlot, alleen bij de randjes moet je even aandachtig te werk gaan maar dat is eigenlijk bij alle (liquid) lipsticks wel het geval.Natuurlijk heb ik deze liquid lipstick ook al uitvoerig getest! Ik probeerde hem bij deze vrij toegankelijk everyday look maar droeg hem ook al bij een speciale avondlook. Wat me wel meteen opvalt, is dat hij niet helemaal matte is. Nochtans spreekt Maybelline hier wel over een ‘matte ink’ finish. Dat hij opdroogt zoals inkt kan je wel stellen want hij blijft belachelijk goed zitten en het is best een klus om hem te verwijderen. Ik vind het ideaal wanneer een lipstick zo goed blijft zitten dat je hem niet moet bijwerken! En stiekem vind ik het ook wel eens fijn om geen hyper matte kleur te dragen maar een liquid lipstick die een zachte glans heeft. Deze glans slijt namelijk niet en blijft de hele tijd zichtbaar. Het enige nadeel is wel dar hij hierdoor een beetje plakkerig aanvoelt en je daardoor ook kleine ophopinkjes krijgt in je mondhoeken. Toch gaat hij niet rullen en slijt hij in het midden van je lippen niet snel af. Ik heb er al mee gegeten, gedronken en gepraat en hij doorstaat de test wonderwel! Ben ik tevreden van deze liquid lipstick? Absoluut! Ik ben nu al aan het twijfelen om nog meer kleuren aan te schaffen…


Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie al ervaring met de Superstay Matte Ink formulle van Maybelline? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten