zondag 2 september 2018

Julie | Maskerreview – The Ritual Of Holi Plastic Fantastic Rubber Mask

http://www.verodoesthis.be/2018/08/julie-maskerreview-ritual-of-holi.html

Op deze eerste zondag van september, heb ik weer eens een maskerreview voor jullie! Helaas gaat voor velen een nieuw schooljaar van start maar je kan er natuurlijk wel voor zorgen dat je met een stralende huid in de klas zit. Rituals bracht onlangs een nieuwe vaste lijn op de markt: The Ritual Of Holi. Eerder al vertelde ik jullie alles over deze collectie van vandaag wil ik jullie graag het masker uit deze lijn laten zien. Het zou een DIY Rubber Mask moeten zijn en in de verpakking zitten twee van deze maskers. Hoe je hiermee precies aan de slag moet? Dat ontdek je verder in het artikel!Wanneer Rituals nieuwe producten uitbrengt, ben ik er altijd als de kippen bij. Natuurlijk werk ik voor Rituals dus ik weet ook precies wanneer nieuwe producten in de rekken komen te liggen. Dit Plastic Fantastic masker liet even op zich wachten maar ondertussen is het zowel in de winkels als online te koop. Dit is wat Rituals zelf zegt over dit masker:

“Een leuker masker dan dit bestaat niet. De formule hardt uit tot een masker met rubberen textuur. Geeft een heerlijke boost aan je huid en je mood. Dit funky masker is ontwikkeld om je huid te voorzien van alles wat het nodig heeft. De mix-it-yourself formule (poeder en pasta) zorgt dat je huid geen vocht verliest en laat je huid stralen. Met behulp van algin, dat afkomstig is van bruine algen, hardt dit masker uit tot een rubberachtige textuur en houdt daarmee de vocht in je huid vast. Na het verwijderen van het masker voelt de huid fluweelzacht en fris aan. Het feest is compleet met lovely White Lily en delicious Peach Flower Party. Samen zorgen ze voor een suikerzoete geur waar je huid happy van wordt en jij ook. Het rubberen masker is de ultieme detox voor de huid. Het reinigt op zachte wijze je huid van onzuiverheden en geeft tegelijkertijd je humeur een opkikker. Voorzien van prachtige ingrediënten die de vocht in je huid helpt vast te houden, de elasticiteit helpt te herstellen en tevens van een zacht uitstraling voorziet.”Je kan het masker kopen voor €8.50 en daarin zitten dan twee potjes pasta en twee zakjes poeder. Het is de bedoeling dat je het poeder mengt met de pasta, even doorroeren en dan snel aanbrengen met je handen of een kwast. Het masker kan gaan uitdrogen en daarom moet je zogenaamd snel te werk gaan. Ik heb gemerkt dat dit wel meevalt en dat je genoeg tijd hebt om het masker rustig aan te brengen. De inhoud is zelfs vrij veel dus je kan zeker een potje delen met je mama, zus of bff zodat jullie samen een maskertje kunnen doen. Je mag het masker ofwel 15-20 minuten laten zitten of zelfs kiezen voor een behandeling van 40 minuten! Ikzelf heb het ongeveer een 20 à 30 minuten laten zitten op mijn huid.Dit is hoe het masker er uit ziet. De jelly textuur is knalroze en het poeder is wit. Dit zet je met een lepeltje onder elkaar en dan krijg je een soort yoghurt textuur. De officiële instructies luiden als volgt: “Meng de poeder en de pasta met een spatel of theelepel door elkaar. Breng de formule in korte tijd aan op een schone huid voordat het uithardt. Maak hierbij gebruik van roterende bewegingen met de hand of breng de formule aan met een kwast. Zorg ervoor dat je extra formule op de randen aanbrengt, zodat de randen dikker worden en uiteindelijke gemakkelijker loslaten. Laat het geheel 15-20 minuten of zelfs 40 minuten intrekken als je huid maximale hydratatie nodig heeft. Verwijder het masker en ontdek een heldere frisse huid.”

Zorg wel dat je uit de buurt blijft van je ogen en je haarlijn anders kan het verwijderen nog wel eens een pijnlijke zaak worden. Ook je wenkbrauwen kan je best proberen te vermijden, al trek je geen haartjes mee uit wanneer je het toch geraakt hebt. Ik vond dit een super leuk masker om te doen en ik denk dat veel tieners dit als ideale sleepover masker kunnen gebruiken wanneer je bij vriendinnen gaat logeren. De geur van witte lelie en perzikbloesem is erg lekker en dat ruik je vooral tijdens het aanbrengen. Het masker brengt erg makkelijk aan omdat je het gewoon kan opsmeren. Tijdens het gebruik voelt het masker erg verfrissend aan, ondanks dat je het niet in de koelkast hoeft te bewaren. Het lijkt ook zachtjes te tintelen maar dit voelt zeker niet vervelend aan. Het masker droogt op maar zonder oncomfortabel te trekken. Normaal ben ik geen fan van peel-off maskers maar dit nieuwe Rituals masker is écht poepsimpel te verwijderen. De randjes laten vlot los en het voelt inderdaad als rubber aan. Mijn huid voelt na het verwijderen verfrist aan en ik heb niet het gevoel dat ik nadien nog een hydraterende crème moet smeren. Ik ben blij dat er nog een potje in de verpakking zit om dit een tweede keer te gaan gebruiken. Nadien zal ik het ooit nog wel eens opnieuw kopen, eens ik door mijn grote voorraad maskertjes heen ben!

Wat vinden jullie van dit unieke Rubber Mask? Hebben jullie al iets gekocht uit de nieuwe The Ritual Of Holi collectie? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

18 opmerkingen:

 1. Heb gisteren enkele dingen uit de collectie gekocht maar deze maskertjes waren jammer genoeg uitverkocht. Na het lezen van jouw review hoop ik dat ik ze nog kan bemachtigen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een nieuwe, vaste lijn dus die zal je nog wel eens tegenkomen! :-) Wat vind je van de andere producten?

   Verwijderen
 2. Ik ben een geweldige fan van rituals maar ik vind het zooo duur Jammergenoeg! Maar je hebt me nu wel heel benieuwd gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik eigenlijk wel goed zitten bij Rituals! :-) 'Betaalbare luxe' is waar ze naar streven!

   Verwijderen
 3. Dit lijkt me een erg leuk en fijn masker om eens te proberen! Even onthouden als ik weer bij de Rituals kom.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel! Ik heb het masker ook gekocht en hij is super fijn!
  Liefs,
  Yousra Yasmine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook al ben ik geen masker fan. Toch ben ik benieuwd naar dit masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mega leuk maskertje zeg, alleen de kleur is al super gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha daar kan ik je alleen maar gelijk in geven Nicole! :-)

   Verwijderen
 7. Laatst toevallig ook dit masker geprobeerd heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt me zo grappig om het er weer af te halen. Alleen daarom zou ik het al eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit klinkt als een leuk masker om eens te proberen! Fijn ook dat je niet het gevoel had dat je na afloop nog een crème hoefde te smeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit ziet er ook echt gewoon heel erg leuk uit! haha. Lekker ook!

  BeantwoordenVerwijderen