vrijdag 28 september 2018

Julie | Friday Nails #202 – In My Santa Suit

http://www.verodoesthis.be/2018/09/julie-friday-nails-202-in-my-santa-suit.html

Voor de kerstman is het misschien nog wat vroeg, toch vertel ik jullie vandaag alles over een nagellakje met de naam ‘In My Santa Suit’. We kunnen er niet onderuit dat het einde van het jaar weer in zicht is. Ik vind zelf de herfst echt wel gezellig en daardoor kies ik op mijn nagels ooit ook al wel voor een najaar kleur. Deze week kies ik voor een lakje van OPI, een merk waar ik zelf niet zoveel van in huis heb. Gelukkig mocht ik deze dus opnieuw lenen van Karen en kan ik jullie wel deze kleur laten zien. Benieuwd? Lees dan zeker verder!De flesjes van OPI zien er volgens mij altijd hetzelfde uit. Ze zijn vrij bol en dik maar je krijgt dan ook 15ML aan product, waar dat bij andere merken vaak slechts 5ML is. Logisch ook dat deze dus in een iets duurdere prijsklasse zitten. Ik vind deze flesjes wel iets moeilijker om weg te zetten omdat ze zo rond zijn. Gelukkig komt de kleur in het flesje volledig overeen met de kleur op je nagel zelf. Jullie weten dat ik in principe geen fan ben van rode nagellak maar sinds een tweetal jaar ben ik wel gevallen voor bordeaux. Ik was dus erg benieuwd naar deze kleur!Het kwastje zelf is vrij lang en smal. De dop daarentegen is vrij breed maar ligt nog wel aangenaam in de hand. Als je goed kijkt, zie je dat er wel een haartje een beetje uitsteekt ten opzichte van de rest. Vooral op mijn beginfoto van dit artikel is dit eigenlijk goed te zien. Verder zijn de haren bovenaan recht afgesneden. Het kwastje is vrij handig in gebruik en neemt ontzettend veel product in zich op. Zo kan je makkelijk meerdere nagels in één keer voorzien van een laagje kleur.De dekking bij een eerste laag vond ik al best goed! Je ziet nergens nog openingen schemeren dus hierover was ik zeker tevreden tijdens het testen van dit lakje. Je ziet ook dat er een soort van shimmer gloed doorheen zit maar ik vind het wel fijn dat deze vrij subtiel is. Het is echt dé perfecte kerstkleur en deze zou ik dan ook mezelf zien dragen tijdens de feestdagen. Het kwastje werkt hier en daar wat slordig, al kan dat ook aan mijn eigen (gebrek aan) lakkunsten liggen.Een tweede laag maakt het geheel nog iets intenser! In het daglicht ziet de kleur er iets lichter uit als in het flesje, al komt dat volgens mij ook door de subtiele shimmer. Ik vind dit lakje echt erg mooi en vind dit soort kleuren echt typerend voor de feestdagen. De dekking is prima, de houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen testen. Ik weet eigenlijk niet waarom ik niet meer nagellak van OPI in huis heb… Iedere keer wanneer ik er een kleurtje van probeer, ben ik vrij enthousiast.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En denken jullie al aan typische najaar kleuren voor op je nagels? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten