vrijdag 21 september 2018

Julie | Friday Nails #201 – Moulin Rouge

http://www.verodoesthis.be/2018/09/julie-friday-nails-201-moulin-rouge.html

Vandaag heb ik een vrij korte Friday Nails voor jullie maar ik wou het toch graag laten zien. Ik laat tegenwoordig mijn nagels doen door vriendin en collega Kim met gel. Iedere week laat ik jullie hier een ander kleurtje nagellak zien maar tussendoor laat ik ook graag mijn manicure aan jullie zien. De vorige keer koos ik voor de kleur Moulin Rouge. Kim gebruikt de producten van het merk ProNails, dus als je die een keer tegenkomt, weet je dat je dezelfde kleur kan zoeken. Rood is niet mijn ding en toch koos ik voor deze kleur! Het is een klassieke kleur die bij alles goed past en ik begin er meer en meer aan te wennen. Voor het juiste resultaat: lees snel verder!Om te beginnen wil ik alvast even verklaren waarom ik – lekker ongemakkelijk – foto’s van mijn rechterhand genomen heb. Ik had twee dagen voor ik mijn nagels liet doen, mijn linker pinknagel hard gestoten waardoor hij los gekomen was. Gelukkig hebben we hem kunnen redden door hem meteen toe te nijpen en stevig te verbinden maar ik wou geen risico’s lopen door deze met gel te laten bewerken en onder de lamp te steken. Daardoor vond ik het mooier om gewoon mijn rechterhand te laten zien, zonder halve nagels of pleisters. 

De kleur is een klassieke rode tint en ik had gevraagd om mijn nagels opnieuw wat korter en rond te vijlen. Ik vind dit persoonlijk handiger om mee te werken dan met lange nagels en ook voor te typen vind ik dit stukken praktischer. Wanneer we op vakantie gaan, wil ik mijn nagels wel terug graag wat langer. Als jullie dit lezen ben ik op vakantie maar ik typ dit natuurlijk van te voren, dus mijn uiteindelijke nagelkeuze komt normaal gezien binnen twee weken aan bod!

Wat vinden jullie van deze rode kleur? En laten jullie je nagels ook door iemand doen met gel of lakken jullie ze gewoon zelf? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten