vrijdag 7 september 2018

Julie | Friday Nails #199 – Holo In One

http://www.verodoesthis.be/2018/09/julie-friday-nails-199-holo-in-one.html

Het lakje dat ik vandaag aan jullie wil laten zien is helaas niet mee te koop. Dit keer koos ik nog eens voor Catrice en dan wel voor een Limited Edition kleurtje uit de Holomania lijn. Het is een Luxury Lacquer en kreeg de naam C03 Holo In One, uiteraard een verwijzing naar ‘hole in one’ tijdens het golfen. Hopelijk dekt deze nagellak dan ook meteen erg mooi bij een eerste laag. Het is een groene parelmoerkleur en ik vind deze ideaal om de zomer mee af te sluiten en stilletjes aan naar de herfst te gaan. Benieuwd hoe deze kleur het doet op mijn nagel? Lees dan zeker verder!Het flesje zelf ziet er vrij standaard uit. Toch hebben de Luxury Lacquers letters een holografisch effect en ziet het er daardoor toch iets specialer uit. Verder is het gewoon het klassieke Catrice flesje met een zwarte dop. Ik vind dat Limited Editions er altijd wel wat meer uit mogen springen wat verpakking betreft maar ergens vind ik het ook wel netjes ogen als je een hele verzameling flesjes van hetzelfde merk hebt, dat ze er ook hetzelfde uitzien. De kleur spreekt me meteen aan en ik ben benieuwd naar de finish van deze nagellak.Het kwastje van deze nagellak vind ik aan de brede kant. Persoonlijk vind ik dit niet zo handig en vooral niet om eventueel je teennagels mee te lakken. Doordat het kwastje zo dik is, neemt het wel veel product in zich op. Op deze manier kan je in één keer meteen twee nagels voorzien van een goed laagje kleur. Dit werkt altijd een beetje sneller maar ook onhandiger als je het mij vraagt. Ik heb het liever wat smaller omdat je dan mooier kunt werken aan de randjes. De haartjes zijn bovenaan afgerond en dat vind ik dan weer net wel een pluspunt.Meteen bij een eerste laag, zie ik dat de kleur best mooi is en dat de shimmers niet voelbaar zijn op je nagels. De dekking is best oké, al zou ik er altijd wel een tweede laag overheen zetten. Het is een bijzondere kleur, eentje die ik nog niet vaker ben tegengekomen. Het effect vind ik echt prachtig omdat het subtiel is maar toch net dat tikkeltje extra geeft aan je manicure. Bovendien vind ik de natuurlijke glans van deze nagellak ook echt prachtig!De tweede laag geeft het geheel een prachtig resultaat. Ik vind dat de dekking nu wel perfect is en dat de kleur nog meer tot zijn recht komt. Op zich heeft het kwastje nog best voor een deftig resultaat gezorgd en heb ik niet echt geknoeid aan de randjes. De kleur vind ik zo bijzonder dat ik er naar kan blijven kijken. Het is zo’n typische zeegroene kleur en die sparkles maken het extra bijzonder. De glans is zo mooi maar als je deze gaat dragen zou ik er toch nog een top coat over gebruiken. Al was het maar om de houdbaarheid te verlengen. Deze heb ik helaas niet kunnen testen maar in het verleden was ik niet altijd enthousiast over de houdbaarheid van Catrice.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Hebben jullie ervaring met de Luxury Lacquers van Catrice? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten