zaterdag 18 augustus 2018

Producten die ik op vakantie niet heb gebruikt


Wanneer ik op vakantie ga, heb ik altijd de neiging om veel te veel mee te nemen. Elk jaar denk ik weer "Dit jaar zal ik het om die en die reden wel gebruiken!" Toch zijn het bijna elk jaar weer dezelfde dingen die ongebruikt weer mee naar huis gaan. Benieuwd welke producten ik op een zonvakantie niet gebruik? 
Ik heb ondertussen al bijna een half jaar gelnagels en dat is natuurlijk een van de redenen waarom ik geen nagellak gebruikt heb. Ik nam deze kleur eigenlijk mee om op vakantie mijn tenen nog te lakken aangezien ik dat thuis vergeten was. Meermaals heb ik tijdens de vakantie gedacht om het toch maar eens te doen, maar het kwam er maar niet van. Volgend jaar ga ik toch weer proberen om dit op voorhand te doen. Langs de andere kant zoeken we volgend jaar wel langer te gaan en dan is het misschien wel nodig om ze bij te werken... 


Ik was van plan om met mijn verjaardag een full face te maken en daar hoort natuurlijk ook foundation bij. Op het moment zelf had ik echt geen zin om zoveel moeite te doen en het was ook gewoon veel te warm. Waar het hier in BelgiĆ« 's avonds redelijk snel afkoelt, was dat daar niet het geval. Telkens wanneer we gingen eten werden we nog steeds verrast door hoe warm het buiten was en ik had natuurlijk geen zin in smeltende foundation. ;) 


Ik hou er van om mijn gezicht te contouren en wanneer ik dan een fullface doe, dan is dit toch telkens een van mijn stappen. Nu vind ik het persoonlijk wel stom om te contouren wanneer ik geen foundation draag. Het ziet er dan toch nooit echt netjes uit. Om die reden heb ik dit product dus eigenlijk niet gebruikt op vakantie. 


En om net dezelfde reden als hierboven heb ik ook geen poeder gebruikt. Ik besefte ook vooral dat het hele matte er nogal vreemd uit zou zien op vakantie in een lekker warm land. Het gaat dan toch nog net iets meer over het hebben van een natuurlijke glow. 

Welk product nemen jullie vaak mee maar gebruiken jullie eigenlijk niet?

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten