zaterdag 11 augustus 2018

Mijn ervaring met gelnagels


Meer dan een jaar geleden kreeg ik het in mijn hoofd dat ik gelnagels wou. Via Facebook kwam ik bij een meisje terecht die ze voor een schappelijke prijs zette. Toen had ik hier helemaal geen goede ervaring mee, want op dag een viel er al eentje af. Dit jaar kreeg ik in de paasvakantie weer die gedachte in mijn hoofd en ik wist dat een vriendin van mij een cursus gevolgd had. Voor ik mij zelfs kon bedenken stuurde ik haar een berichtje om een afspraak te maken. Zo gezegd, zo gedaan en een weekje later liet ik mijn eerste set zetten. Benieuwd naar wat ik er nu van vind? 

We beginnen al bij een belangrijk ding: blijven ze wel zitten? Ja! Mijn eerste set heeft er bijna vier weken opgezeten voor er een nagelafgevallen was! Tegenwoordig lossen er een aantal al iets sneller, maar ik merk ook dat mijn nagels sneller groeien en ik dus sneller meer uitgroei heb, dus wacht ik ook zeker geen vier weken voor ik ze opnieuw laat bijwerken. Mijn vorige set loste redelijk snel, maar bij deze is het alweer opgelost en ze blijven een stuk beter zitten. Voor mij zijn gelnagels persoonlijk echt een oplossing. Ik ben namelijk al jaar en dag een nagelbijter en voor nagellak heb ik het geduld niet. Gelnagels geven mij dus de kans om ook mooie en verzorgde nagels te hebben. Het nadeel is wel dat je ze om de drietal weken moet laten bijwerken en dat je nagels als je er eenmaal mee stopt wel een pak slapper zijn. Momenteel zit ik aan mijn vijfde set (denk ik) sinds ik er in april mee begonnen ben en voorlopig denk ik zeker nog niet aan stoppen. Ik heb eindelijk mooie lange nagels in plaats van mijn afgebeten stompjes en dat is me heel wat waard. 

Nu ik dit aan het typen ben, merk ik wel dat ze toch wat lang geworden zijn, want ik tik meer en meer op de verkeerde toets. Als ik dan kijk naar hoeveel uitgroei er op twee en een halve week gekomen is, schrik ik er zelfs niet meer van. Door lekker veel buiten in de zon te komen hebben mijn nagels qua groeien een serieuze boost gekregen. 

Na de slechte ervaring van vorig jaar ben ik nu dus oprecht blij dat ik gelnagels weer een kans gegeven heb. Voor je ergens nagels laat zetten, probeer dus voldoende reviews te lezen of foto's te bekijken. Dit zegt vaak genoeg en dat had ik vorig jaar helaas niet gedaan...

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten