woensdag 15 augustus 2018

Julie | NARS Blush/Bronzer Duo – Orgasm & Laguna

http://www.verodoesthis.be/2018/08/julie-nars-blushbronzer-duo-orgasm.html

NARS is een merk waar ik altijd veel over hoor en lees, maar waarvan ik zelf enkel een lipstick heb die mijn naam draagt. Om eerlijk te zijn, draag ik deze lipstick haast nooit omdat hij niet zo goed blijft zitten. Ik zou hem gerust wat vaker kunnen dragen omdat het een nude zomerkleurtje is, ideaal voor nu dus. Waar ik wel altijd al benieuwd naar geweest bent, zijn hun cultproducten. Welke beautylover kent nu niet de Orgasm Blush of Laguna Bronzer? Deze twee fan favorites zitten ook samen in een duo verpakking en ik kreeg dankzij vriendin Karen de kans om deze eens uit te proberen. Zij heeft dit duo namelijk ooit gekocht en ik mocht het van haar lenen. Benieuwd of ze de hype waard zijn? Ontdek mijn mening in dit artikel!Ik moet toegeven dat ik deze kleine verpakking meteen erg schattig vond ogen. De matte zwarte doosjes van NARS zijn al klassiekers ondertussen en ik vond het wel fijn dit is met mijn eigen ogen te kunnen zien. Nadelig aan deze matte verpakkingen, is dat ze natuurlijk ook sneller vuil worden of er toch zo uitzien. Van zowel de blush als bronzer krijg je 2.5G aan product. Dat is niet zo veel maar wel ideaal om eens uit te proberen of je deze kleuren ook full size wil aanschaffen. Als je deze apart koopt, krijg je ongeveer 8G per doosje maar betaal je vlot over de €30. Voor dit travel size duo betaal je rond de €20, wat al een stuk aantrekkelijker is!Ik ging natuurlijk meteen over tot het maken van swatches. Groot was mijn verbazing toen deze bleken tegen te vallen! Ik had hier zoveel meer van verwacht. Van de Orgasm blush heb ik dupes van MAC, Sleek en Palladio en die vind ik alle drie beter van pigmentatie dan deze originele van NARS. De bronzer vind ik wel mooi en die hoeft ook niet te sterk gepigmenteerd te zijn natuurlijk. Uiteindelijk heb ik deze beide producten in een look gebruikt en ik moet zeggen dat het eindresultaat wel mijn goedkeuring krijgt. Toch heb ik ook nog een extra highlighter gebruikt en ik heb zo het gevoel dat dit ook belangrijk is om dit duo te doen werken. De blush en bronzer zijn mooi maar toch had ik veel hogere verwachtingen. Dit duo zou ik ooit zelf nog wel kunnen kopen, maar de twee full size producten zal je me niet zien kopen. Dat vind ik namelijk echt te veel geld voor wat het waard is.


Ik ben heel blij dat ik deze twee producten eerst heb kunnen uitproberen, anders zou ik het vast een miskoop noemen als ik ze full size betaald had. Wat vinden jullie van dit duo? Overtuigd het jullie of valt het ook voor jullie tegen? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

 1. Zo top dat deze nu als duo te koop is, zo veel mensen willen ze! Als je naar de prijs kijkt vind ik ze inderdaad ook een beetje tegen vallen. Er zijn zat mooiere producten voor veel minder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja als duo vind ik het ook een leuke aankoop! :-) Toch heb je inderdaad betere pigmentatie bij goedkopere merken...

   Verwijderen
 2. De Orgasm Blush is natuurlijk legandarisch, en hoewel ik hem al vaak vast heb gehad in de winkel heb ik hem nooit gekocht. Hij is voor mij net iets te roze denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is hij zeker Hayée! Ik vind hem wel mooi van kleur, zeker met die bescheiden pigmentatie. :-)

   Verwijderen
 3. Wauw, wat een prachtig resultaat zo fullface! Aantrekkelijke prijs ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Amy! Qua prijs valt dit mini duo zeker goed mee! :-)

   Verwijderen
 4. Ik vind het je erg prachtig staan. Mooie foto.
  Ik heb er zelf nog geen ervaring mee. Hun lippenstift had ik een keer op een event uitgeprobeerd. Ze hebben nu een nieuwe bronzer zag ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow mooie make up voor een goeie prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi resultaat vind ik! Maar ik heb er totaal geen verstand van. Jammer dat je het zelf vind tegen vallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Elisabeth! Ja, ik vind het resultaat wel mooi maar had er meer van verwacht! :-)

   Verwijderen
 7. Jammer dat het product zo tegenviel zeg. Goed om te weten dat ik de hype dus niet moet geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mij betreft inderdaad niet! Ik vind ze beiden mooi, maar niet WAUW! :-)

   Verwijderen
 8. Mooie foto's en verrassend eindresultaat! Ik ben niet de doelgroep maar ik vind je stuk leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Daphne - verdraaidmooi16 augustus 2018 om 13:51

  Wat jammer dat het zo tegen viel. Ik heb de blush ook en ik vind hem persoonlijk wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien dat hij apart toch een beetje anders is Daphne? :-)

   Verwijderen
 10. Wat jammer dat het tegen je verwachtingen ging. Op de foto's vind ik de higlighter heel mooi, maar misschien komt het omdat je er een extra higlighter aan hebt toegevoegd...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Layla! Ik heb inderdaad wat extra highlighter toegevoegd bij de glans van de blush! :-)

   Verwijderen