vrijdag 24 augustus 2018

Julie | Friday Nails #197 – I Heart NY

http://www.verodoesthis.be/2018/08/julie-friday-nails-197-i-heart-ny.html

Deze week heb ik voor het eerst in lange tijd nog eens een nagellakje van NYC voor jullie. Het is een budgetmerk dat vele fijne producten heeft maar dat vaak wat in de schaduw staat van merken zoals Essence en Catrice. Toch vind ik bijvoorbeeld hun nagellak zeker wel de moeite waard. Ik ging nog eens op zoek in de collectie van Karen naar een lakje dat ik voor deze blog nog nooit besproken had en kwam uit bij I Heart NY. Een klassiek rode kleur die iedereen vast wel in huis heeft. Deze komt uit het Expert Last Nail Polish gamma, al weet ik niet of deze kleur momenteel nog te koop is. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Vraag me niet waarom, maar ik heb altijd al een zwak gehad voor de verpakkingen van NYC. Het merk heeft zo’n lage prijzen en biedt toch de nodige kwaliteit. De verpakking bevat alle informatie die je moet weten over een nagellak, de kleur in het flesje geeft duidelijk weer welke kleur je op je nagels mag verwachten en de licht afgeronde dop geeft dit alles een schattig eindresultaat. Bovendien staan de letters NYC vaak in de dop gegraveerd, zodat je meteen in bovenaanzicht kan zien welke nagellakjes uit je stash van dit merk zijn.Het kwastje zelf heeft een behoorlijk lange onderkant maar de haartjes zelf zijn van een goede lengte. Te kort vind ik niet aangenaam maar te lang vind ik slordig werken. Deze lopen iets smaller uit naar boven toe en op die manier kan je prima secuur werken aan de randjes van je nagel, zonder uit te schieten. De haartjes zitten ook mooi dicht bij elkaar en ik vind dit soort kwastjes aangenaam om mee te werken. De dop is wat aan de brede kant maar eens je dit even vast hebt, ben je dit meteen gewend.Een eerste laag van deze kleur geeft meteen een geweldig resultaat! Zoals je kan zien, dekt hij perfect in één laag en zie je nergens mijn natuurlijke nagel doorheen komen. Ik vind ook de glans echt erg mooi en wat voor mij ook een pluspunt is, is dat hij zonder strepen werkt. Vaak heb je bij nagellak toch dat je een extra laag nodig hebt om alles egaal te krijgen maar dat is bij deze zeker niet het geval. Ikzelf draag eigenlijk nooit rood maar deze kleur vind ik wel erg fris! Een tweede laag maakt het geheel uiteraard een stukje intenser en zorgt er ook nog eens voor dat de houdbaarheid verlengt wordt. Deze rode kleur doet me denken aan een sappige rode appel en dat vind ik zeker positief. De glans is versterkt door de tweede laag en dat zonder het gebruik van een top coat. Ik vind deze kleur erg leuk en zou hem dus zeker aanraden. Ik denk dat veel liefhebbers van rode nagellak wel altijd op zoek zijn naar een goed budgetmerk voor die perfecte rode tint! Zoek niet langer want deze van NYC zal je zeker bevallen. Bovendien was ik in het verleden ook altijd positief over de houdbaarheid van het merk en kan je deze zeker een 5-tal dagen dragen zonder scheurtjes.

Wat vinden jullie van deze kleur? Dragen jullie vaak rood of kiezen jullie voor een ander kleurtje? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten