vrijdag 17 augustus 2018

Julie | Friday Nails #196 – Galaxy Skies

http://www.verodoesthis.be/2018/08/julie-friday-nails-196-galaxy-skies.html

Vandaag heb ik opnieuw een Friday Nails artikel voor jullie. Het lakje dat ik dit keer gekozen heb, is van Kiko. Kiko is een merk waarvan ik niet super veel in huis heb, maar dat ik wel erg fijn vind. Zeker hun nagellakjes hebben mij in het verleden altijd weten te verrassen. Ze zijn niet duur en zijn prima van kwaliteit. Ik mocht nog eens graaien tussen de nagellakjes van Karen en deze kleur 497 heeft geen naam gekregen dus ik heb hem zelf gedoopt tot ‘Galaxy Skies’. Hopelijk wordt doorheen het artikel nog wel duidelijk waarom dat zo is. Benieuwd naar hoe deze kleur het op mijn nagels doet? Lees dan zeker verder!Kiko heeft een vrij sobere verpakking gekozen voor deze kleur, zoals wel vaker het geval is. Op zich vind ik hier niks mis mee, want zo laat je de kleur voor zich spreken in plaats van te werken met schreeuwerige verpakkingen. Het is een vierkant flesje en je krijgt 11ML, wat best veel is. Ik vind deze handig op te bergen en mee te nemen, zoals op vakantie bijvoorbeeld. Het dopje is matte zwart en vrij dun. De kleur is paars maar je ziet al wel dat er een bijzondere gloed doorheen zit. Ik was dus erg benieuwd naar hoe deze kleur er op mijn nagels zou uitzien.Het kwastje zelf is lang en slank, net zoals de haartjes zelf. Dat maakt dat het kwastje ook erg buigzaam is als je het gebruikt. Dit soort kwastjes vind ik op zich wel fijn, al kunnen ze ook een beetje slordig zijn aan de randjes omdat ze zo bewegelijk zijn dat je ze moeilijker onder controle hebt. De haartjes zijn bovenaan recht afgesneden en er steken nergens haartjes uit aan de zijkant. De prijs van Kiko nagellakjes is erg betaalbaar en ze hebben een groot assortiment aan kleuren, wat zeker een pluspunt is!Meteen vanaf de eerste laag is deze kleur erg intens! Ik vind het mooi om zoveel verschillende kleuren terug te zien in het flesje en op mijn nagels. Hier kan je echt paars, blauw, roze en goud zien en dat allemaal op één foto. Ik kreeg hier meteen een galaxy gevoel bij en dan in combinatie met een nachtelijke sterrenhemel, vandaar mijn keuze om deze de naam Galaxy Skies te geven. Ik vind de dekking bij een eerste laag al prima omdat je nergens nog mijn natuurlijke nagel doorheen ziet.Ik kan maar niet uitgekeken raken op deze kleur. Oké, de kleur is misschien wat donker en meer een winterkleur maar dat zou mij niet tegenhouden om hem gewoon nu te dragen. Het kwastje neemt behoorlijk veel product op, wat maakt dat je sneller foutjes gaat makken omdat de substantie nogal ‘dik’ aangebracht wordt. Aan de randjes zie je dus ook dat het er wat slordig uitziet. Ik vind dit soort kleuren echt prachtig en hou van het speciale effect dat het geeft op je nagels. De kleuren blauw, paars en roze vind ik echt erg mooi bij elkaar passen. Over de houdbaarheid kan ik je helaas niks vertellen omdat ik die niet heb kunnen uitproberen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Hebben jullie al wel eens een nagellak van Kiko gebruikt? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

18 opmerkingen:

 1. Wauw wat een prachtig lakje is dit. Vind vooral het glitter effect heel erg leuk. Dit had zeker een lakje uit mijn stash kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen! Hopelijk kan je snel nog eens een dergelijk lakje dragen! :-)

   Verwijderen
 2. Kiko is een heerlijk merk, ik ben er binnenkort van plan om weer is even binnen te lopen! Ga ik ook is kijken bij de nagellakjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ikken Kiko nietwaar ik vind deze kleur echt heel erg mooi zeg! Gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het merk niet, maar vind de kleur wel heel erg mooi, lijkt me ook mooi te passen voor het najaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken Kiko wel als merk, maar heb e rnog geen nagellak van geprobeerd. Die kleur is wel erg mooi! Echt iets voor het komende najaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een ontzettend mooie kleur nagellak is dit! Onthouden voor als ik een keer bij de Kiko kom.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh heel bijzonder die kleur overgang!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf! Ik ben gek op de hele galaxy trend, dus zou dit graag op mijn nagels hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie kleur! Ondanks dat het donker is vind ik 'm niet alleen maar een winterkleur hoor. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen