vrijdag 10 augustus 2018

Julie | Friday Nails #195 – Alluring Red

http://www.verodoesthis.be/2018/08/julie-friday-nails-195-alluring-red.html

Iedereen die me al een tijdje volgt, weet dat je iedere vrijdag een nieuw nagellak artikel kan verwachten op vrijdag. Dit keer is dat niet anders en ik mocht opnieuw een kijkje nemen in de stash van Karen. Ik benadruk graag dat ik erg blij ben dat ik zowel nagellak als palettes van haar mag lenen om jullie toch weer iedere week te kunnen verrassen met nieuwe producten. Het nagellakje dat ik dit keer gekozen heb, is van Catrice en komt uit de Metallure Limited Edition van 2014. Time flies! Toch wil ik deze nog graag laten zien omdat er vast merken zijn die en vergelijkbare kleur in hun assortiment hebben. Benieuwd naar deze tint? Lees dan zeker verder!Het flesje zelf heeft dezelfde vormgeving als dat we gewend zijn van Catrice. Toch vind ik het detail van de roségouden strepen op de dop erg bijzonder. Het geeft toch een extra touch aan deze verpakking zonder te opvallend te zijn. Het lakje zelf heeft een rode kleur maar je kan al meteen zien dat er ook een bepaalde gloed doorheen zit. Ik was heel benieuwd hoe dit er zou uitzien op mijn nagels want normaal gesproken draag ik niet snel een rode kleur. Het kwastje heeft een afgeronde vorm en als je op mijn beginfoto kijkt, zie je dat niet alle haartjes even lang zijn. Dat is een soort kwastje dat je niet vaak ziet. Het is redelijk breed en kort, wat toch een ander gevoel geeft tijdens het lakken dan een lang en smal kwastje. Het is een beetje een uitdaging om met dit soort kwastjes je teennagels te lakken maar voor je vingers vind ik dit op zich wel handig. Het kwastje neemt ook behoorlijk veel product op. Je kan met gemak twee of zelfs drie nagels lakken met slechts één keer dippen.Bij een eerste laag, merk ik al meteen dat de dekking van deze nagellak bijzonder goed is. Ik vind de kleur zelf ook heel bijzonder! De finish doet me denken aan het kleurtje Jelly Pink van Rituals, al is de kleur wel helemaal anders. Het is wel een rode kleur maar er zit toch een roze shimmer doorheen die het een erg mooie gloed geeft. Ik krijg bij deze kleur zeker een soort Kerstmis gevoel maar toch vind ik het ook een frisse kleur voor de zomer, if that makes sense… Een tweede laag geeft niet meteen een groot verschil in intensiteit maar het zorgt er natuurlijk wel voor dat de houdbaarheid verlengd wordt. De kleur dekt nu helemaal perfect en het effect is nog steeds even mooi. Ik zou mezelf dit kleurtje wel zien dragen en ik denk dat het op zich ook mooi zou staan op teennagels, zeker als je op vakantie vertrekt. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen testen maar ik weet dat die bij Catrice vaak niet zo lang is. Verrassend genoeg ben ik er ook in geslaagd om met dit bredere kwastje toch netjes aan de slag te gaan en heb ik amper uitschieters gehad.Wat vinden jullie van dit kleurtje? Kan het voor de zomer of zouden jullie dit voor het najaar dragen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten