vrijdag 3 augustus 2018

Julie | Friday Nails #194 – Message From The North Pole

http://www.verodoesthis.be/2018/07/julie-friday-nails-194-message-from.html

In het artikel van vandaag heb ik opnieuw een nagellakje voor jullie. Het speciale hieraan is, dat je hem apart kan dragen of als top coat. Ik heb voor vandaag gekozen voor die tweede optie. Het lakje kreeg de naam Message From The North Pole en daar heb ik wel behoefte aan met die tropische temperaturen! Ik weet niet of dit kleurtje nog te koop is omdat het uit de Essence Advent Kalender van enkele jaren geleden komt. Ik was heel benieuwd hoe deze er zou gaan uitzien op een bruine basiskleur. Ben jij ook nieuwsgierig? Lees dan zeker verder!Het flesje zelf ziet er vrij basic uit. Je kan eigenlijk nergens zien dat dit een speciale editie is, behalve aan de I Heart Trends opdruk op de voorkant. Op deze foto ziet het er zelfs een gewone witte parelmoer nagellak uit. Ik had toch best grote verwachtingen van dit kleurtje omdat ik in het flesje al wel roze en gouden glitter kon zien. Deze soort flesjes zijn trouwens kleiner dan wat je normaal kan kopen in de winkel maar dat komt dus omdat het uit zo’n advent kalender komt.Het kwastje vond ik nog verrassend lang om uit zo’n klein flesje te komen. Hierbij zie je ook al meteen de roze glitters die aanwezig zijn in deze nagellak. De haartjes staan mooi dicht bij elkaar en zijn bovenaan vrij recht afgesneden. Ik vind de haartjes iets te lang omdat ze dan te bewegelijk zijn maar er valt zeker mee te werken. Je zou deze zeker ook op je teennagels kunnen gebruiken omdat het kwastje wat smaller is. Het kwastje neemt ook zeker voldoende product op om in één keer je nagel te voorzien van wat kleur. Bovendien zijn het geen chunky glitters maar zitten ze verwerkt in de lak zelf.Zoals ik zal zei, gebruikte ik een bruine kleur als basis voor dit lakje. Het is voor mij één van de meest veelzijdige kleuren die ik al gebruikt heb. Volgens mij kan je deze als top coat over eender welke basiskleur zetten en telkens weer een heel ander resultaat krijgen. Je ziet dat de dekking meteen bij een eerste laag eigenlijk al prima is. Hier zie je nu vooral roze glitters en een mooie glans. Toch droogt deze nagellak ook semi-matte op. Je ziet de glitters zitten maar je voelt ze niet en de kleur lijkt een beetje matte te worden. Heel bijzonder!Bij een tweede laag spat de kleur van je nagels! Ik ben zo verliefd op dit resultaat dat ik er wel naar kan blijven kijken. Niet alleen zie je nu heel duidelijk roze en paars maar ook groen en goud, afhankelijk van hoe het licht op je nagels valt. Ik vind hem op foto zelfs niet eens zo mooi als in het echt, kun je nagaan hoe hij er in het echt uitzag! Bijkomend voordeel is dat hij super snel opdroogt dankzij de sem-matte finish. Ik vind deze combinatie echt super mooi, al denk ik dat ik op wit, zwart of zelfs donkerblauw ook zeker een mooi resultaat kan geven. Ook als aparte nagellak zou ik hem zeker eens willen proberen.

Wat vinden jullie van deze nagellak? Zou je kiezen voor één of twee laagjes en met welke kleur zouden jullie hem combineren? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

18 opmerkingen:

 1. Mooi zeg! Ik doe zelf eigenlijk nooit iets met mijn nagels maar met dat glittertje er in is het wel heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja ik vergeet ook vaak wat voor leuk effect top coats kunnen geven! :-)

   Verwijderen
 2. Mooi resultaat! Leuk dat je deze nagellak als mooie top coat kunt dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf effect geeft die nagellak, helemaal met twee kagen erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er wel mooi uit. Ik zou gaan voor 2 lagen. Zelf heb ik nu gel nagels omdat ik anders teveel bijt. Blijft ook lekker lang zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf ook gelnagels op dit moment, niet tegen het bijten, gewoon voor het gemak inderdaad! ;-)

   Verwijderen
 5. Mooi dat de kleur anders is wanneer het licht er anders op valt. Ik draag tegenwoordig alleen nog maar rood. Back to basics :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat vind ik altijd leuk Frederique! :-) En mij zal je dan weer nooit rood zien dragen! ;-)

   Verwijderen
 6. Wat een tof effect geeft deze nagellak! Altijd leuk de lakjes van essence.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Essence is ook mijn favoriete budgetmerk nagellak! :-)

   Verwijderen
 7. Wat mooi! Lekker opvallend, ik hou daar wel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik zelf bijna nooit nagellak maar als ik het dan doe dan kies ik mintgroen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mintgroen is dan ook een erg leuk kleurtje als nagellak! ;-)

   Verwijderen